Neler Yeni

3k Kablosuz Oyun Fare Önerisi

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Bütçe
3000
Elimde Darmoshark M3 4K var, double click yapıyor ve aldığıma da önerdiğime de pişman etti. Debounce time vs kurtarmıyor ve sorun olmaya başladı.
Yeni bir fare alacağım, kablosuz hafif ve mümkünse 4k. Shape olarak darmoshark benzeri önerilere açığım. Deathadder v3 Pro indirime girmişti, tekrar girerse onu yapıştırırım ama yakın zamanda girer mi bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum

eeyupceylan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Furkan Eren
Elimde Darmoshark M3 4K var, double click yapıyor ve aldığıma da önerdiğime de pişman etti. Debounce time vs kurtarmıyor ve sorun olmaya başladı.
Yeni bir fare alacağım, kablosuz hafif ve mümkünse 4k. Shape olarak darmoshark benzeri önerilere açığım. Deathadder v3 Pro indirime girmişti, tekrar girerse onu yapıştırırım ama yakın zamanda girer mi bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum
hocam konudan alakasız soru soracam imzandaki ekran kartının aratınca bişey çıkmadı one ki

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam içlerinde sadece bu stokta var görünüyor sanırım:

ATK Blazing Sky X1

Markanın imajı nasıl, tekrar darmoshark gibi bir sorun yaşamak istemiyorum, kafamda Logi veya Razera gitmek var.​

Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam konudan alakasız soru soracam imzandaki ekran kartının aratınca bişey çıkmadı one ki
Hocam henüz ortada 4000 serisi yokken mizah maksatlı yazmıştım, 404 not found.

eeyupceylan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan
Hocam içlerinde sadece bu stokta var görünüyor sanırım:

ATK Blazing Sky X1​

Markanın imajı nasıl, tekrar darmoshark gibi bir sorun yaşamak istemiyorum, kafamda Logi veya Razera gitmek var.​

Hocam henüz ortada 4000 serisi yokken mizah maksatlı yazmıştım, 404 not found.
atk e spor için mouse lar üretiyor kaliteli markadır içerisinden 8k doungle çıkıyor
bana sorarsanız scyrox v8 ya da v6 beklemenizi öneririm ama atk da iyidir

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
atk e spor için mouse lar üretiyor kaliteli markadır içerisinden 8k doungle çıkıyor
bana sorarsanız scyrox v8 ya da v6 beklemenizi öneririm ama atk da iyidir
V8 ile V6 arasında optik swithcler dışında fark var mı? Tahmini ne kadar sürede stok yenileniyor? Bir de scyrox marka hakkında bilginiz de var mı hocam? Çok soru soruyorum kb ama tekrar böyle bir deneyim yaşamaktansa direkt 5-6k logi veya razera basabilirim, alıştığım fareyi uzun seneler kullanmak istiyorum. Bir de bu markaların yazılımları nasıl? Malumunuz darmosharkın yazılımı sistem dili US ENG olmadan çalışmıyor :D

gavanoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
batuhan a

ATK Blazing Sky F1 pro max var x1 yada f1 farketmez özellik farkı çok yok güzel mouse fakat şarj olarak bi tık zayıf geldi bana gerçekten çok hafif bu arada​

eeyupceylan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan
V8 ile V6 arasında optik swithcler dışında fark var mı? Tahmini ne kadar sürede stok yenileniyor? Bir de scyrox marka hakkında bilginiz de var mı hocam? Çok soru soruyorum kb ama tekrar böyle bir deneyim yaşamaktansa direkt 5-6k logi veya razera basabilirim, alıştığım fareyi uzun seneler kullanmak istiyorum. Bir de bu markaların yazılımları nasıl? Malumunuz darmosharkın yazılımı sistem dili US ENG olmadan çalışmıyor :D
5 6 k lara çıkabilirseniz logitech yerine
bu markanın moselerini öneririm kullanan çok kişi var ve hiç şikayet duymadım

şekil farkı mevcut v8 claw tutuş için tasarlanmış v6 palm tutuş şekli için daha uygun ama v6 hem palm hem claw kullanılabilir

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
5 6 k lara çıkabilirseniz logitech yerine
bu markanın moselerini öneririm kullanan çok kişi var ve hiç şikayet duymadım

şekil farkı mevcut v8 claw tutuş için tasarlanmış v6 palm tutuş şekli için daha uygun ama v6 hem palm hem claw kullanılabilir
Hocam bütçe sorun değil, 2 yılda 1 3k vereceğime 6k veririm 5 sene kullanırım ancak delikli fareler bana hitap etmiyor, bu bütçe için başka önerin var mı?

eeyupceylan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan
Hocam bütçe sorun değil, 2 yılda 1 3k vereceğime 6k veririm 5 sene kullanırım ancak delikli fareler bana hitap etmiyor, bu bütçe için başka önerin var mı?
içerisinden doungle çıkmıyor diye biliyorum 8k hz kullanabilmek için 750tl doungle alıyorsunuz bana sorarsanız gereklimi çok değil
bunlar bilindik ve güzel mouselerdir sorun yaşamazsınız kesin diyemiyorum teknolojik cihazlarda olabilir ama sorun yaşamazsınız inşallah ama güzel mouselerdir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,498
Üyeler
165,189
Son üye
weistN
Top Bottom