Arama sonuçları: *

1. C

Düşük Km Hangi Araç Önerirsiniz?

Vergi cennetinde yaşadığını unuttun heralde ayrıca tr piyasasında satılan araçların büyük bir kısmı 1300cc ve altı mtv ötvden dolayı. 8-10 yaşında araba önermeyi bende biliyorum 1-2 yaşında araba alıp 5 yıl kullanıp ağır bakım yapmadan satmak en mantıklısı şuan.
  2. C

Düşük Km Hangi Araç Önerirsiniz?

Az yaksın çok kaçsın piyasası hızlı olsun bakımı ucuz olsun deyip konfordan feragat edersen o segmentin en hızlı satılan aracı 2020 sonrası clio 1.0 tce beyaz renk al 1-2 saatde satarsın 100-130 lukları var ikisi de iyidir üzmez seni ikinciel piyasası 750den başlıyor paket yılına göre
  3. C

Hp pavilion 15-cs3008nt, gelen tuhaf ses?

fandan geliyor
  4. C

IPhone 16 Pro vs S24 Ultra vs Google Pixel 9 Pro XL

ediyor 5 bine 11 almıştım 8 bine satıp 10 bine 12 aldım geçen onuda 20 bine satıp 15 aldım
  5. C

IPhone 16 Pro vs S24 Ultra vs Google Pixel 9 Pro XL

apple ürünlerinde seneler geçse de yazılımda başarılı oldukları için kasma donma yaşamazsın bakınız hala iphone 6 kullananlar var, bahsettiğiniz ürünlerde ikinci el satış fiyatı sizin için önemliyse alacağınız tek telefon var zaten apple onun haricinde samsung bir nebzede olsa değerini korur...
  6. C

HP Omen 16 Ryzen 7-7840HS 16GB Ram 512GB SSD RTX 4060 Gaming Laptop 35.997 TL

Çok uzun bir süre değil 1-2 ay bu şekilde onda indirim var bunda indirim var diyerek ürün alırsanız satıcılar yüksek fiyattan itelemeye devam eder 1-2 ayda dolar kaç kuruş arttı ki piyasa bu kadar haraketlensin ?
  7. C

14 gün iade süreci 14.günü kapsar mı??

Sen kargoya istersen 14. gün ver onlara toplamda 35. günde varsın genede gününde göndermiş oluyorsun umarım demek istediğimi anlamışsındır kargoya veriş tarihin önemli varış değil
  8. C

HP Omen 16 Ryzen 7-7840HS 16GB Ram 512GB SSD RTX 4060 Gaming Laptop 35.997 TL

1-2 ay önce teknosada magazadan 28 bandına satıldı
  9. C

Yardım Mağazadan alınmış ürünün iadesi olur mu

Mağazadan elden alınan ürünlerin paketi açılmamış kullanılmamış ise iade alıyorlar oda insiyatif alarak müşteri memnuniyeti açısından iade alma zorunlulukları da yok. Sonuç olarak ürünü iade edemezsin.
  10. C

❌İndirim Bitti! Sony Playstation 5 Slim 18.499 TL 🔥

Amazon güvenilir lakin aldığınız ürün amazon garantisinde değil amazon aracı sadece garantilik durumda firma ile muhattap olacaksınız ve bu ürünler distirbütör tarafından getirilmediği için esnafın insiyatifine kalmış yani demem o ki garantisiz ps5 alacaksanız en azından yurt dısından getirtin...
  11. C

Yardım Elektrikli süpürge temizlik yaparken ekran kartından çıkan parça

kartın giriş kısımlarını(hdmı dpı) koruyan plastik muhafaza önemsiz bir şey atabilirsiniz yada geriye takabilirsiniz
  12. C

Çözüldü✓ Acer predatör kıyasla bir öneri gelir mi yoksa bunu alayım mı

Acelen yoksa fiyat takip ederim dersen, nitro 16 al preadatör ile aynı herşeyi sadece logoları farklı boşuna fazla para verme, vcitusada bulaşma bu bütçelerde victus monster alternatifi uygun fiyatlarda alınabilecek bir cihaz.
  13. C

Yardım 3ünün de aynı fiyat olduğu senaryoda hangi laptopu alırdınız?

Fiyatların aynı olduğunu fark edersek katana f/p kalite ararsan nitro hp tek şartla alınır fiyatının çok çok uygun olması lazım katana nitro 5 muadili lonovo loq düşünebilir son olarak aynı fiyata yakalarsan nitro 16 kesinlikle tavsiye ederim.
  14. C

RX 7900 GRE HellHound Nasıl Kart?

Hell hound serisi güzeldir amd kartlarda zaten genel olarak ısınma problemi fan problemi yok saphire 6000 ve 7000 ler hariç
  15. C

Ps5 Slim 18.499₺ AMAZON

bilkom harici hiç bir ps ürünlerinin trde garantisi yok, arkadaşlarında dediği gibi yurt dışından alma imkanı olan varsa 12-13 bin civarına geliyor
  16. C

Çözüldü✓ G923 iade olur mu (HEPSİBURADA)

Bilerek suistimal edilmedikten sonra yorumun çok yanlış, kimse test etmek yorum okumak zorunda değil bir anlık hevesle alıp geri iade edebilir kimseye de hesap vermek zorunda değil fakat tekrar ediyorum suistimal edilmedikten sonra o tayfanın da yaptığı ürünü alıp ucuza alıp pahalıya satma...
  17. C

Çözüldü✓ Sahibinden Güvende Ürün iade ettim ama kargolanması bekleniyor yazıyor

yapmak isteyen her yerde yapar, 3-4 yıldır kullanıyorum param güvendeyi 50-60 alış satış yaptım hiç bir sorunla karşılaşmadım
  18. C

🔥İndirim HP OMEN İ5 13500HX 16GB 512SSD %100SRGB RTX4060 37800TL

indirim değil daha 1-2 aya kadar teknosa elden alımda 28 bine satıldı internetten satılmadığından fiyatları göremezsiniz alanlarda oldu forumdan
  19. C

🔥İndirim HP Victus 16-s1033nt 50.899TL

Victus ölü fiyat olmadıktan sonra alınmaz arkadaş haklı, indirimlerle nitro 16 almak daha mantıklı 3 ay önce 55kdan birden 42.5kya cektıler 4070 nitro 16yı, 4070 victus 40knın altına alınabilir fiyat oluyor.
  20. C

Bilgisayarıma nasıl win11 kurabilirim?

hocam sizin sormak istediğiniz anladığım kadarıyla, windowsu kurarken key zorunlu mu değil mi ? eğer bunu soruyorsanız zorunlu değil key olmadan da kurabiliyorsunuz
Top Bottom