Neler Yeni

Çözüldü✓ G923 iade olur mu (HEPSİBURADA)

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
can
Yaptığın çok yanlış tatmin etmedi diye 0 sorunsuz direksiyonu iade niye etmeye çalışıyorsun almadan önce test edebilirsin yorumları okuyabilirsin sizin gibi insanlar yüzünden bir ara iade muhabbeti kalkıyordu
Bilerek suistimal edilmedikten sonra yorumun çok yanlış, kimse test etmek yorum okumak zorunda değil bir anlık hevesle alıp geri iade edebilir kimseye de hesap vermek zorunda değil fakat tekrar ediyorum suistimal edilmedikten sonra o tayfanın da yaptığı ürünü alıp ucuza alıp pahalıya satma peşinde koşan(AL SATÇI) tayfa adam indirim ile ürün alıyor 1 ay kullanıyor o arada sarı sitede ilan açıyor yükseğe satarım diye satamayınca da ürünü geri iade ediyor bence bunlara laf söylemelisin.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Ömer Kurşun
1. Ben ürünü aldığımda daha önce açılmıl içerisinde ambalaj kâğıtları yoktu 2. Ürünü nasıl test etmemi bekliyorsun çalışıyorum ilk defa böyle bişe yaşıyorum zaten bilip bilmeden konuşmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bize böyle bi hak tanınmış mı tanınmış ürüne zarar verip göndermiyorum
Daha önce açıldıysa ona göre buraya yazsaydın ve şuan heryerde direksiyon setli internet cafeler var yarım saat bir saatini ayırıp test edebilirsin sizin gibi insanlar yüzünden iade kalkacakti

Bilerek suistimal edilmedikten sonra yorumun çok yanlış, kimse test etmek yorum okumak zorunda değil bir anlık hevesle alıp geri iade edebilir kimseye de hesap vermek zorunda değil fakat tekrar ediyorum suistimal edilmedikten sonra o tayfanın da yaptığı ürünü alıp ucuza alıp pahalıya satma peşinde koşan(AL SATÇI) tayfa adam indirim ile ürün alıyor 1 ay kullanıyor o arada sarı sitede ilan açıyor yükseğe satarım diye satamayınca da ürünü geri iade ediyor bence bunlara laf söylemelisin.
Al satcı olanlara saygı duymuyorum durduk yere ürün alıp 0 sorunsuz bir şekilde ürün alan biride iade etmemeli böyle bir hakkı var diye olacak iş değil bu bunlar yüzünden iade kalkacakti

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Arpa
Daha önce açıldıysa ona göre buraya yazsaydın ve şuan heryerde direksiyon setli internet cafeler var yarım saat bir saatini ayırıp test edebilirsin sizin gibi insanlar yüzünden iade kalkacakti

Al satcı olanlara saygı duymuyorum durduk yere ürün alıp 0 sorunsuz bir şekilde ürün alan biride iade etmemeli böyle bir hakkı var diye olacak iş değil bu bunlar yüzünden iade kalkacakti
abicim çalışıyorum gidip denicek zamanım yok kafana göre kudurmuşsun hayatımda ilk defa ürün iade edicem ayrıca kutu hasarlı ve açılmış şekilde geldi gören de sürekli keyfi ürün alıp iade ediyorum sanacak

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Baran Kut
Senin argümanın da saçma ama. Direksiyonlu kafe aramaya mı gezeceğim ben mahalle mahalle ürün testi için? Sanki her yerde deli popüler bir şeymiş gibi söylüyorsun. Üstüne gidip başkalarının yaptığı eşşekliği adamın üzerine yıkmaya çalışıyorsun.

O dediğin şeyler kahve makinesi alıp 1 ay hunharca kullanıp sonra "performansını beğenmedim" diyen insta kızları; Airfryer alıp içine bir şeyler atıp pişiremeyen, pişirmesini beceremeyen eski kafalı mahalle teyzeleri; pantolon alıp günübirlik etkinlik için giyip iade etmek isteyen şebek adamlar için geçerli.

Ki bu üsttekilerin hepsine de iade politikası o ürün için neyse o uygulanmak zorunda. İsterse bu durum satıcıyı zarara çıkarsın.

Sadece bu durumlar yüzünden iade kaldırılmaya çalışılmadı. Şirketler ayıplı mal satmayı daha makul buldukları için ellerindeki ürünleri keyifle satabilmek için iadeyi kaldırmaya çalıştılar. Bu sayede kârına kâr katacaklardı hepsi. Her şeye tek taraflı bakmayın o yüzden.

RONALDINHO

80+ Silver
Bazıları deneyin, bazıları olumlu söylemiş, sanırım ilk olumsuz benim :) HB'yi bilmiyorum fakat kulaklık aldıydım trendyoldan 432 yada 433 dü Logitech gene, iade olmadı. Kulak içi mi, kulak üstüne mi ithaf ediyor bilmiyorum fakat cayma kısmında, hijyen sebeplerinden ötürü kulaklıklar iade edilemez(büyük ihtimalle kulak içi) ama o zamanlar bilmediğim için birde reddedilince seçenekler kapandı sitede, öyle bende kaldı kardeşim 2-3 yıl kullandı hala kullanıyor. Şahsen bence kabul etmeyip, geri yollarlarsa da kargodan alma, zorla ben bu konuda pişmanım. Amazon'da kesin iade var. Ama bizim bazı akıllı satıcıların güya satılabilirliği kalmadı veya bilmem neyden dolayı reddediyor. Hatta bazen bunu direk size iletiyor 😂.
evet kulaklık iadesi alınmaz genelde.

Yaptığın çok yanlış tatmin etmedi diye 0 sorunsuz direksiyonu iade niye etmeye çalışıyorsun almadan önce test edebilirsin yorumları okuyabilirsin sizin gibi insanlar yüzünden bir ara iade muhabbeti kalkıyordu
ayrıca iade ettiği direksiyonu bir başkası 0 diye alacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Arpa
evet kulaklık iadesi alınmaz genelde.

ayrıca iade ettiği direksiyonu bir başkası 0 diye alacak.
Kardeş bende 0 diye aldım o nasıl olcak kutu daha önce açılmış ?

TR1P G4NG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
KEA
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Duyar mı kasıyorlar boş mu yapıyorlar anlamadım arkadaş size soru sormuş yasal yolları vs nedir bilen aydınlatsın bilmeyen de boş yere yargılamasın şöyle yaptın böyle yaptın diye almış memnun kalmamış iade etmek istiyor keyfinin kahyası değilsiniz ya memnun değilse iade edebilir en doğal hakkı Grok'un yorumu aşağıda ki gibi kardeş

Evet, aldığınız ürünü iade edebilirsiniz. Türkiye'de Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği uyarınca, internetten veya kapıdan satış gibi mesafeli satış yöntemleriyle alınan ürünlerde tüketicilere 14 gün içerisinde sebep göstermeksizin iade hakkı tanınmaktadır. G923 direksiyon seti gibi elektronik cihazlar için de bu kural geçerlidir. İşte yapmanız gerekenler:

1. Hepsiburada'ya Bildirim: Ürünü iade etmek istediğinizi Hepsiburada müşteri hizmetlerine bildirmelisiniz. Bunu web sitesi veya mobil uygulama üzerinden "Hesabım" -> "Siparişlerim" kısmından ilgili siparişe giderek "İade Et" butonuna tıklayarak yapabilirsiniz.
  2. İade Koşulları: Ürünü açmış ve kullanmış olsanız bile, eğer ürünü aldığınızdan itibaren 14 gün içindeyseniz ve ürünün orijinal ambalajı ile birlikte tüm parçaları eksiksiz ve hasarsız şekilde geri gönderiyorsanız, iade hakkınızı kullanabilirsiniz. Etiketlerin sökülmemiş olması da iade sürecini olumlu etkiler.
  3. Geri Gönderme: Ürünü, iade talebinizin onaylanmasının ardından, Hepsiburada'nın belirttiği kargo şirketi ile ücretsiz olarak geri gönderebilirsiniz. Kargo ücreti genellikle satıcı tarafından karşılanır ancak bu durumu önceden kontrol etmekte fayda var.
  4. Para İadesi: Ürün satıcıya ulaştıktan ve iade şartlarına uygun olduğu onaylandıktan sonra, ödediğiniz ücret bankanıza veya kredi kartınıza iade edilir. Bu işlemin gerçekleşme süresi bankalar arasında değişiklik gösterebilir.

Unutmayın, iade talebi oluştururken ürünün neden beğenilmediğine dair kısa bir açıklama yapmanız istenebilir ancak bu, iade hakkınızı kullanmanız için bir engel teşkil etmez.

shaco27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
957
İsim
eyyüb
ne olursa olsun. İade alıyorlar açık kutu kullanmış urun telefon dahil vazgeçtim demen yeterli açıklama yazma problem olmaz hiç acıma yok Hepsiburadanin direk alıyor.
İnsanları yaptıkları hoş görmüyorum ama 0 ürünü açıp sorunsuz oldu halde keyfi iade ediyolar sizin sucunuz değil suç hepsiburadanin müşteri tutucam diye alıcıları eziyor %30%40 satıcı kaybı oldu 2 sene içinde.
Kırılan kargoları karşılamıyor Hepsiburada.
Çalıştım yerden 2sene satış yaptım.
Trenyolda felan böyle keyfi iade olmuyor.
Ama açılıp kullanılmış ürünse o şekildr yollaniyorsa sonuna kadar iade hak ediyor.
Hepsi burada satıcı işe iade ürünleri ambalajlayip geri satıyor çok gördüm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Arpa
ne olursa olsun. İade alıyorlar açık kutu kullanmış urun telefon dahil vazgeçtim demen yeterli açıklama yazma problem olmaz hiç acıma yok Hepsiburadanin direk alıyor.
İnsanları yaptıkları hoş görmüyorum ama 0 ürünü açıp sorunsuz oldu halde keyfi iade ediyolar sizin sucunuz değil suç hepsiburadanin müşteri tutucam diye alıcıları eziyor %30%40 satıcı kaybı oldu 2 sene içinde.
Kırılan kargoları karşılamıyor Hepsiburada.
Çalıştım yerden 2sene satış yaptım.
Trenyolda felan böyle keyfi iade olmuyor.
Ama açılıp kullanılmış ürünse o şekildr yollaniyorsa sonuna kadar iade hak ediyor.
Hepsi burada satıcı işe iade ürünleri ambalajlayip geri satıyor çok gördüm.
Aslında iade etmicektim hem kutunun daha önce açılmış olması hemde tatmin etmemesi beni vazgeçirdi şuan iade ettim hb gitmesini ve incelebip iade edilmesini bekliyeceğim

shaco27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
957
İsim
eyyüb
Aslında iade etmicektim hem kutunun daha önce açılmış olması hemde tatmin etmemesi beni vazgeçirdi şuan iade ettim hb gitmesini ve incelebip iade edilmesini bekliyeceğim
direk iade alıyor açıklama vazgeçtim yazman yeterli açıklama yazma fazla ayrıntılı :)

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
Volkan
Nefret ediyorum bu tarz insanlardan inşallah iadesi kabul olmaz buda milyonluk bir firmada olsa kul hakkı oluyor

Kesinlikle öyle satıcılar da iadenin kalkmasını istemekte haklı oluyorlar
birde bu yaptıklarını savunan yüzsüzler var almak zorunda diye adam ps 5 almış performansını beğenmedim diye iade edecekmiş satıcı demiş iade almam servis iade verirse ancak demiş satıcının almama sebebi de açılışmış olması adam niye iade alsın sıfır ürünü ikinci ele düşecek bunun gibi art niyetli keyfe keder iade edenler umarım en rezil şeyleri yaşarlar teknoloji işinde olan bizlere oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Arpa
birde bu yaptıklarını savunan yüzsüzler var almak zorunda diye adam ps 5 almış performansını beğenmedim diye iade edecekmiş satıcı demiş iade almam servis iade verirse ancak demiş satıcının almama sebebi de açılışmış olması adam niye iade alsın sıfır ürünü ikinci ele düşecek bunun gibi art niyetli keyfe keder iade edenler umarım en rezil şeyleri yaşarlar teknoloji işinde olan bizlere oluyor
Benden önce açılmış zaten kutu ? :D

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Baran Kut
keyfe keder iade edenler umarım en rezil şeyleri yaşarlar
Bu nasıl bir kinlenme la :kekw: az bir kendinize gelin. Adam ürünü denemiş ve beğenmemiş. İade yapılabilir mi yapılamaz mı iade süreci gösterir zaten. Burada hatayı kullanıcıda aramaya çalışmanız çok saçma. Ürün iade kategorisinden çıkarılsın o zaman. Çok basit yani, tonla ürün var iade edilemeyen. Sebebi bu arkadaş mı şimdi ?

Teknoloji işinde bize de çok şey oldu, bu kadar sinirlenemedik basit bir şeye. Bak yurtdışında adı var "refurbished" diye. Sat kardeşim yenilenmiş olarak. Zor bir şey değil. Amazon'a bile daha yeni eklendi Türkiye'de o kadar trajikomik bir durum ki. Yani hasar almamış, sadece kutusu açılmış temiz ürünü satamıyorsan acizsindir firma olarak özellikle.

Türkiye'de nedense bu anca birkaç firmada ve sadece elden satışı var. Asıl bunun gelmesi gerekiyor. Ki bu aslında Türkiye için de iyi bir adım olurdu. Bütçesi yetmeyen ama hiç hasar almayıp sadece kutusu açılmış teşhir ürünü biraz daha az fiyatta satabilmesi gerek firmaların. Bu acizlik değil, kafayı kullanmaktır. Bizim firmaların hepsi depoda çürümeye bırakıyor ürünü enayi gibi.

Neyse @Mustafa Arpa sen iadeni dene bakalım nasıl sonuçlanacak.

Top Bottom