Hepsiburada üzerinden aldıgım kulaklığı iade edebilir miyim?

Reaksiyon skoru
143
merhaba dostlar

yaklasık 1 - 2 saat önce steelseries arctis nova 5 wireless kulaklığı teslim aldım ama hiç memnun kalmadım sesi çok düşük ve kafama küçük geldi iade etmek istiyorum.
kulaklığı açıp 1 2 saat kullandığım için iade yapabilir miyim ?

merhaba dostlar

yaklasık 1 - 2 saat önce steelseries arctis nova 5 wireless kulaklığı teslim aldım ama hiç memnun kalmadım sesi çok düşük ve kafama küçük geldi iade etmek istiyorum.
satıcıya bağlı ben daha önce ettim, hemde kulak içiydi. normalde hijyen ürünü olarak geçtiği için iade almama hakkına sahipler. iade sebebine şikayetiniz neyse yazarsanız daha iyi olur.

merhaba dostlar

Sistem izin veriyorsa tabi ki dene. Ama satıcı kabul etmeyebilir iade edilen ürün satışa uygun değildir vb. diye.

Satıcı hb olan Anker marka kulaküstü kulaklığı iade etmiştim sorun olmadı.

satıcı jetklik diye bi yer. sadece kulaklığı kutudan çıkarttım kafamda toplam 25 30 dk durdu durmadı. umarım bi sorun yaşatmazlar

Ses kısıklığı programından çözülüyorda kafaya oturmuyorsa ona yapılacak bir şey yok
Kulak üstü olduğunda iade alırlar diye düşünüyorum

Ses kısıklığı programından çözülüyorda kafaya oturmuyorsa ona yapılacak bir şey yok
Kulak üstü olduğunda iade alırlar diye düşünüyorum
valla corsair void elit kablosuz kullanıyordum buna geçtim bin pişman oldum inanılmaz kötüymüş
nasıl çözülüyor kısık ses problemi bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,056
Üyeler
183,940
Son üye
pantales
Geri