Arkadaşlar bütçe için net bir rakam söyleyemem alacağım yerin taksit imkanlarına göre fiyat değişiklik gösterebilir ama ortalama bütçem 2500-3000 TL arası kabosuz kulaklığın rahatlığına alıştığım için kablolu kulaklık istemiyorum. şuan ki kullandığım kulaklık steelseries arctis 1 wireless açıkçası beni baya uzun süre götürdü performansından kalitesinden baya bi memnun kaldım ama artık baya bi eskidi 4-5 sene boyunca sıkıntısız sorunsuz götürdü beni ses kasma performansı olarakta gayet iyiydi taksit imkanlarına göre bütçem 3500-4000 TL bandına çıkabilir alacağım kulaklıktan genel olarak beklentilerim rahat,konforlu olması hafif olması mikrofonunun kalitesinin ortalama ya da ortalamanın üstünde olması ve fps oyunlarında ses kasma performansının iyi olması ara sıra müzik dinliyorum ama müzik performansı daha çok 2. planda kalabilir.
Kulaklıkta genel olarak yapacağım şeyler discordda arkadaşlarla konuşmak cs2 lol valorant gibi oyunlar oynamak spotifydan müzik dinlemek o kadar onun dışında çokta ekstra bişey yok yani
Kulaklıkta genel olarak yapacağım şeyler discordda arkadaşlarla konuşmak cs2 lol valorant gibi oyunlar oynamak spotifydan müzik dinlemek o kadar onun dışında çokta ekstra bişey yok yani