Hocam tamamda insan eli bir fareyi 150 200 IPS hızında çevirebilir şuanda piyasada 800 IPS civarında fareler var tabikide bu bir pazarlama stratejisi ...
Movement senkronizasyonunu bence açın hocam. Yani CS valo gibi rekabetci oyunlar oynarken tabii ki kapalı olsun ama onun dışında hikayeli oyunlarda falan iyi...
Fare gayet iyi , ben performans odaklı ve çok yeni bir şey almak istediğim için A9 plusdan scyrox v6s e geçtim fakat sadece performans odaklı olmayan bir...
Buda çok iyi tercih , size Z1 önermiştim o tam deathadder V3 pro klonuydu boyut shape olarak ama buda neredeyse ayniya yakın, pili 800 mah ve 54l15 mcu...
Hocam 4500 TL'ye scyrox v6s varken veya A9 Air+ varken pek mantıklı değil ya , mcusu iyi ama sensörü pili ve ağırlığı biraz fazla kalıyor , özellikle pil...
Hayatımda gördüğüm garip yorum olabilir dostum , nasıl 1 k ile 10 k arasında performans farkı olmayabilir, 10 k üstünde hangi fare varki zaten superstrike 2...
Ben A9 plusdan geciyorum v6s e, her konuda aşırı üstün bir seçenek v6s ama sağlam çalışan bir V8 den v8s e geçmeye gerek varmı sanmam , en azından FPS...
Hocam malzeme kalitesi ile ilgili bir şey diyemem çünkü kullanmadım fakat şu attığım fare deathadder v3 pronun şekil olarak neredeyse aynısı birkaç mm daha...
Hocam ben 1600 TL'ye a9 plus almıştım 1 yıldan fazla zamandan beri ve fare hiç sorun çıkarmamısti değişme sebebim şu sıralar fareyi 2.4ghz moduna alıyorum...
Dot skatez önermişler hocam insanlar , eğer farenizin skatezi kolay bulunmuyorsa evet dot skatez hayat kurtarır ,lakin almadan önce mousepad yüzeyiniz poron...
Bendeki scyrox v6s elime 6 Ekim'de ulaşacağı yazıyor eğer daha öncesinde almamış olursanız fareyi aldığım gün eksi ve artı tablosu yaparım muhtemelen...