Ben A9 plusdan geciyorum v6s e, her konuda aşırı üstün bir seçenek v6s ama sağlam çalışan bir V8 den v8s e geçmeye gerek varmı sanmam , en azından FPS...
Hocam malzeme kalitesi ile ilgili bir şey diyemem çünkü kullanmadım fakat şu attığım fare deathadder v3 pronun şekil olarak neredeyse aynısı birkaç mm daha...
Hocam ben 1600 TL'ye a9 plus almıştım 1 yıldan fazla zamandan beri ve fare hiç sorun çıkarmamısti değişme sebebim şu sıralar fareyi 2.4ghz moduna alıyorum...
Dot skatez önermişler hocam insanlar , eğer farenizin skatezi kolay bulunmuyorsa evet dot skatez hayat kurtarır ,lakin almadan önce mousepad yüzeyiniz poron...
Bendeki scyrox v6s elime 6 Ekim'de ulaşacağı yazıyor eğer daha öncesinde almamış olursanız fareyi aldığım gün eksi ve artı tablosu yaparım muhtemelen...
Hocam bütçesine yakın bir rakibi ninjutso sora v3 vardı 5 k dan 5800 e çıktı wraithde ki onunda mcusu eski, şuanda 54l15 mcu içeren, paw next 1 880 IPS ve...
Bu fiyata bende wraith SoA veya ACE series düşünüyordum sonra klasse aldım hem poron hemde fiyatı o sıralarda indirimle ucuza geliyor diye çünkü ACE...
Hocam A9 plus alabiliyorsan kesinlikle şuan onu al 500 TL daha koyup, yoksa a9 al geç bence sensörü mcusu falan çok daha iyi , M3 pro veri işlemesinde sorun...
5k civarına superlight 2 dex veya normaline baktınız mı zaman zaman fiyatlari 6 k ve 5 k arasında gidip geliyor. dün scyrox v6s aldım shape ve boyut olarak...
Selamlar scyrox v6s ve v8s diye yeni bir model çıkarmış. Uzun süredir fare almayı düşünüyordum biraz araştırma yapmıştım , superlight 2 dex 5 k civarına...
Sky kesinlikle daha iyi, fakat işin görünüş kısmında tabi spirit of aim daha iyi , bence birazcık daha para koyup wraith Ace almalısın serenity olani...
Verilen örnekler arasında şaştım kaldım resmen dostum, fps oyunları oynuyorum çoğunlukla, faceit 10 levelim az çok bilgim var hangi fareler iyidir diye ...