Yardım Kablosuz Mouse Önerisi (Mümkünse Kroniksiz)

Silver Stone

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
787
Bütçe
5000
Garantiden gelen Deathadder v3 pronun da scroll bozuldu. Yeni bir mouse bakıyorum.
Marka fark etmez. Normalde palm tutuyorum fakat mini olmadığı sürece orta boyutlu mouse önerisi de alabilirim.

FPS oyuncusu değilim
Kablosuz olsun, pilli değil şarjlı olsun yeter.

Klavye olarak rog strix scope 2 aldım, tek dongle ile kullanabileceğim rog mouse veya kullandığınız herhangi bir mouse önerirseniz sevinirim.

RAZER ı saldım.

5k civarına superlight 2 dex veya normaline baktınız mı zaman zaman fiyatlari 6 k ve 5 k arasında gidip geliyor. dün scyrox v6s aldım shape ve boyut olarak superlight 2 ye benzediği ama daha iyi ve fiyatı ucuz olduğu için. Kroniklik sorunu ile ilgili kullanmadan bir şey diyemem tabi ama daha güvenilir bir tercih olur superlight 2 , Fps oyuncusu değilseniz.

5k civarına superlight 2 dex veya normaline baktınız mı zaman zaman fiyatlari 6 k ve 5 k arasında gidip geliyor. dün scyrox v6s aldım shape ve boyut olarak superlight 2 ye benzediği ama daha iyi ve fiyatı ucuz olduğu için. Kroniklik sorunu ile ilgili kullanmadan bir şey diyemem tabi ama daha güvenilir bir tercih olur superlight 2 , Fps oyuncusu değilseniz.
Tek aradığım razer gibi ağır kroniği olmasın.
Tavsiye istememin bir sebebi de F/P dengesi olan bir ürün almak. Ürünün fiyatı 5k dır alternatifi 2k ise boşa para vermiş olmak istemem.

Superlight a bakacağım.

Kendim kullanıyorum ve öneririm. Kroniği konusunda araştırma yapmadım ve 1.5 ay falan oldu herhalde kullanmaya başlayalı. Fiyatına göre özellikleri iyi. Benzer rakipleri ₺4100-4300 falan satılıyor. Ben fare tarafında batılı markalara bulaşmazdım, bu tarz ürün özellikleri ₺6-7K ancak sağlıyorlar.

Ergonomik olması V3 PRO'ya benziyor. Biraz daha küçük kalıyor.

Tek dongle dediğiniz klavye ve fare ortak diyorsanız, yine aynı markadan almanız gerekiyor. Ama Asus'un dediğim gibi yukarıdaki fareye yakın ürünleri 1-2 katı daha pahalı satılıyor.

Orta kısmı bence kaba duruyor ve elde ne kadar rahat olur bilemiyorum. Ama Asus alacaksanız buna bakılabilir.

Kendim kullanıyorum ve öneririm. Kroniği konusunda araştırma yapmadım ve 1.5 ay falan oldu herhalde kullanmaya başlayalı. Fiyatına göre özellikleri iyi. Benzer rakipleri ₺4100-4300 falan satılıyor. Ben fare tarafında batılı markalara bulaşmazdım, bu tarz ürün özellikleri ₺6-7K ancak sağlıyorlar.

Tek dongle dediğiniz klavye ve fare ortak diyorsanız, yine aynı markadan almanız gerekiyor. Ama Asus'un dediğim gibi yukarıdaki fareye yakın ürünleri 1-2 katı daha pahalı satılıyor.
Teşekkür ederim hocam inceleyeceğim.
Klavye mouse bakıyordum, bir türlü karar veremedim. Kaliteli switchli tam boy sade klavye aradım (clicky) bulamadım. Asus rog scope 2 wireless aldım (çift basma yaparsa akko cyan switchlerle değiştirecem)

Deathadder v3 vardı elimde kablosu sıkıntılı kopma yapıyor, arkadaşımın v3 prosu bendeydi o da bozuldu. Üst üste geldi hepsi.

Düzgün bir set alıp uzun süre klavye mouse bakmak istemiyorum.

Klavyeyi rog almışken
Mouse tarafında harpe ace veya keris wireless gibi bir ürün bakmak mantıklı mı ?
Parasının hakkını vermeyen ürünlerse diğer doğulu markalardan birini alıp geçeceğim.

Orta kısmı bence kaba duruyor ve elde ne kadar rahat olur bilemiyorum. Ama Asus alacaksanız buna bakılabilir.
Darmoshark M3 V2 Bu model nasıldır hocam siz bilgilisiniz sanırım ben şuan msı
gm08 kullanıyorum Kablosuza geçmeyi düşünüyorum alınabilir miyim vs bilmiyorum bi yardımcı olur musun

Bendeki scyrox v6s elime 6 Ekim'de ulaşacağı yazıyor eğer daha öncesinde almamış olursanız fareyi aldığım gün eksi ve artı tablosu yaparım muhtemelen konularımda bulabilirsiniz hocam.
Bu arada razerda o sorunu yaşayan cok insana denk geldim , gariptir ki razer farelerin shapeine benzeyen diğer farelerdede çok vardı bu yorumlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gm08 kullanıyorum Kablosuza geçmeyi düşünüyorum alınabilir miyim vs bilmiyorum bi yardımcı olur musun
Hocam şöyle diyeyim 2 k bandında 8 k hz ye sahip bir mouse evet çok ilgi çekici geliyor fakat en üst seviye mouse viper C4 pro bile stabil 8khz veremediği için çoğu esporcu 1 veya 2 k hzde kullanıyor, bence bu fiyattaki bı fareyi 8 k hz olayına kanıp almayın a9plus var wraithde sensörü mcu su ile çok daha iyi bir secenek olur bence sizin için

Bendeki scyrox v6s elime 6 Ekim'de ulaşacağı yazıyor eğer daha öncesinde almamış olursanız fareyi aldığım gün eksi ve artı tablosu yaparım muhtemelen konularımda bulabilirsiniz hocam.
Bu arada razerda o sorunu yaşayan cok insana denk geldim , gariptir ki razer farelerin shapeine benzeyen diğer farelerdede çok vardı bu yorumlar.

Hocam şöyle diyeyim 2 k bandında 8 k hz ye sahip bir mouse evet çok ilgi çekici geliyor fakat en üst seviye mouse viper C4 pro bile stabil 8khz veremediği için çoğu esporcu 1 veya 2 k hzde kullanıyor, bence bu fiyattaki bı fareyi 8 k hz olayına kanıp almayın a9plus var wraithde sensörü mcu su ile çok daha iyi bir secenek olur bence sizin için
Darmoshark M3 V2 MCU bence daha iyi. 3950 Ultra aldanıp almamak lazım. Ayrıca encoder vb. tarafında Darmoshark daha şeffaf.

Hocam dediğim gibi fps oyuncusu değilim, kullandığım farenin sınırına takılacak kadar üst düzey oyuncu değilim. Kablosuz olsun, malzemesi leğen gibi olmasın, redditin tozlu raflarında driver aramayım, tak çalıştır olsun, pilli değil şarjlı olsun yeterli.

Razerdan çok çektim artık devam etmeyeğim, bile bile niye aldın dersen elime tam oturduğu için almıştım. Şuan elimdeki tüm razerlar bozuk.

Steelseries prime kablolu ile devam ediyorum. Şekil olarak daha küçük ama sorunsuz olacak bir mouse alacağım. Yalnız şu asimetrik tasarımı daha önce görmedim.

Arkadaşın söylediği ATK A9 Plus veya Darmoshark M3 V2 alınabilir. İkisi de fiyatına göre iyi ürünler. Yani 8K tamamen reklam pazarlaması, önerdiğim kişilere de 1K Hz öneriyorum. Kendim de VGN fareyi 1K Hz'de kullanıyorum.

2026-10-03_18-56.webp

Darmoshark M3 V2 MCU bence daha iyi. 3950 Ultra aldanıp almamak lazım. Ayrıca encoder vb. tarafında Darmoshark daha şeffaf.
Yazılım tarafı nasıl hocam, dpi ayarı veya angle ayarı gibi seçenekler ne durumda?

Ultimate

Hocam dediğim gibi fps oyuncusu değilim, kullandığım farenin sınırına takılacak kadar üst düzey oyuncu değilim. Kablosuz olsun, malzemesi leğen gibi olmasın, redditin tozlu raflarında driver aramayım, tak çalıştır olsun, pilli değil şarjlı olsun yeterli.

Razerdan çok çektim artık devam etmeyeğim, bile bile niye aldın dersen elime tam oturduğu için almıştım. Şuan elimdeki tüm razerlar bozuk.

Steelseries prime kablolu ile devam ediyorum. Şekil olarak daha küçük ama sorunsuz olacak bir mouse alacağım. Yalnız şu asimetrik tasarımı daha önce görmedim.
Pişman olacağınızı sanmıyorum, uygulaması da böyle. Ayarları kaydediyor zaten çok sık açmazsınız. Ben 1600 DPI ve oyunlarda sensitiviy düşürerek genelde kullanıyorum. Çoğu farede buna alıştım ve rahatsız etmiyor.

Normalde tarayıcı driverı da var. Ama global sitesi gizlilik hatası veriyor. Belki sadece Edge tarayıcısında yaşıyor olabilirim, diğer tarayıcılarda bakmadım. Çözerler herhalde yakında.

2026-10-03_18-59.webp

Yazılım tarafı nasıl hocam, dpi ayarı veya angle ayarı gibi seçenekler ne durumda?
Darmoshark arkadaşa önerdim, o biraz giriş seviyesi bir ürün. Sizin istediklerinizi karşılayacağını sanmıyorum.

Ben DPI, Hz ve yazılım hızlandırma ayarları hariç pek anlamıyorum. Angle dediğiniz bu galiba.

2026-10-03_19-01.webp

Uygulama yüklemek istemezseniz tarayıcı arayüzü de böyle. Ayarlar daha derli toplu ve daha az kategori var.

2026-10-03_19-04.webp

Son düzenleme:
Geri