Yardım Macbook Kullanımı İçin Kablosuz Mouse Önerisi

Ryaa

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
1500
Arkadaşlar bütçe kısıtlamam yok fakat yine 1500tl'ye kadar olan fiyat permans olarak kullanabileceğim önerilerde bulunursanız çok sevinirim.

Bluetooth bağlantısıyla kullanmak istiyorum harici dongle vs istemiyorum.
Sensörü kötü ve kullanım olarak küçük mouseleri tercih etmemeye gayret gösteriyorum.
Mousepad kullanmadan hareket ettirdiğimde takılma vs olsun istemiyorum.

Beğendiğim 2 model vardı onları sizlerle paylaşayım harici olarak önerebileceğin tüm her şeye açığım yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum

İlk Model : Logitech Signature M650 Kablosuz Mouse
İkinci Model : Logitech M350s Pebble Mouse 2

Arkadaşlar bütçe kısıtlamam yok fakat yine 1500tl'ye kadar olan fiyat permans olarak kullanabileceğim önerilerde bulunursanız çok sevinirim.

Bluetooth bağlantısıyla kullanmak istiyorum harici dongle vs istemiyorum.
Sensörü kötü ve kullanım olarak küçük mouseleri tercih etmemeye gayret gösteriyorum.
Mousepad kullanmadan hareket ettirdiğimde takılma vs olsun istemiyorum.

Beğendiğim 2 model vardı onları sizlerle paylaşayım harici olarak önerebileceğin tüm her şeye açığım yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum

İlk Model : Logitech Signature M650 Kablosuz Mouse
İkinci Model : Logitech M350s Pebble Mouse 2
M650 güzel bence ama MacBook için üzerindeki Trackpad çok pratik zaten harici bir şey kullanma ihtiyacı pek hissedilmiyor.

Ben laptopu alırken yanına benzer şekilde mouse aldım ama yıllardır oyun hariç kullanmadım 😅

M650 güzel bence ama MacBook için üzerindeki Trackpad çok pratik zaten harici bir şey kullanma ihtiyacı pek hissedilmiyor.

Ben laptopu alırken yanına benzer şekilde mouse aldım ama yıllardır oyun hariç kullanmadım 😅
valla aynı fikirdeyim geçen gün aldım ilk defa macbook pro mouse gerekir sanıyordum ama gereksizmiş oyun oynanacaksa lazım tabi

Geri