Silver Stone
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 789
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Razer her ne kadar scroll arızalı da olsaPişman olacağınızı sanmıyorum, uygulaması da böyle. Ayarları kaydediyor zaten çok sık açmazsınız. Ben 1600 DPI ve oyunlarda sensitiviy düşürerek genelde kullanıyorum. Çoğu farede buna alıştım ve rahatsız etmiyor.
![]()
VGN HUB
VGN HUB: Streamline control of your VGN gear with this all-in-one driver software. Customize key functions, RGB lighting, and macros for best gaming keyboards (including magnetic switch keyboard, Ultra-lightweight gaming mouse. Auto-detect devices, update firmware, and fine-tune settings for...vgnlab.com
Normalde tarayıcı driverı da var. Ama global sitesi gizlilik hatası veriyor. Belki sadece Edge tarayıcısında yaşıyor olabilirim, diğer tarayıcılarda bakmadım. Çözerler herhalde yakında.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Darmoshark arkadaşa önerdim, o biraz giriş seviyesi bir ürün. Sizin istediklerinizi karşılayacağını sanmıyorum.
Çift tıklama donma vs yapmıyordu sensörü fena değildi yani. 4k dpi kullanıyordum günlük olarak.
Günlük kullanımda yeterli gelsin sorun değil.
Haftasonu kullanırım, haftaiçi bir akşam şarja takarım. 1k hz standard mod yeterli olur.
Beklediğimden daha detaylıymış.Pişman olacağınızı sanmıyorum, uygulaması da böyle. Ayarları kaydediyor zaten çok sık açmazsınız. Ben 1600 DPI ve oyunlarda sensitiviy düşürerek genelde kullanıyorum. Çoğu farede buna alıştım ve rahatsız etmiyor.
![]()
VGN HUB
VGN HUB: Streamline control of your VGN gear with this all-in-one driver software. Customize key functions, RGB lighting, and macros for best gaming keyboards (including magnetic switch keyboard, Ultra-lightweight gaming mouse. Auto-detect devices, update firmware, and fine-tune settings for...vgnlab.com
Normalde tarayıcı driverı da var. Ama global sitesi gizlilik hatası veriyor. Belki sadece Edge tarayıcısında yaşıyor olabilirim, diğer tarayıcılarda bakmadım. Çözerler herhalde yakında.
Alıntıyı görüntüle
Darmoshark arkadaşa önerdim, o biraz giriş seviyesi bir ürün. Sizin istediklerinizi karşılayacağını sanmıyorum.
Ben DPI, Hz ve yazılım hızlandırma ayarları hariç pek anlamıyorum. Angle dediğiniz bu galiba.
Alıntıyı görüntüle
Uygulama yüklemek istemezseniz tarayıcı arayüzü de böyle. Ayarlar daha derli toplu ve daha az kategori var.
Alıntıyı görüntüle
Genelde bilindik markalar sağlam özellikler için 6 7 k istiyor. Diğer markalarda 2k dan başlayanlar malzeme veya yazılımdan sıkıntılı oluyor. 3.5k ve üzeri olanlar bilindiklerden iyi oluyor şeklinde yorumluyorum (sitedeki konuları okuyunca böyle bir sonuç çıkıyor)
Yukarıda arkadaşın attığı atk ultimate nasıldır biliyor musunuz?
konudaki diğer mouselar ile kıyaslandığında nasıldır hocam?Ultimate![]()
ATK Blazing Sky F1 V2 Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Siz kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?