Yardım Kablosuz Mouse Önerisi (Mümkünse Kroniksiz)

Bütçeniz varsa düzgün bir şey çözelim size de. Sağolsun arkadaşlar çok iyi açıkladılar attıkları modelleri taksit seçeneklerini de kontol edip çekmek lazım. İndirim kovalayınca pahalanıyor. Para olmayınca yüzyılın indirimi kaçıyor 🤣
Hangisini alıyoruz hocam şimdi :)

Mouse'tan beklentiniz imleci düzgünce hareket ettirmesi ise 5k çok gereksiz bir fiyat. Mükemmel gecikme, rapor hızı vs. istemiyorsanız 1k ile 10k bütçe arasında performans açısından fark yok.
Hayatımda gördüğüm garip yorum olabilir dostum , nasıl 1 k ile 10 k arasında performans farkı olmayabilir, 10 k üstünde hangi fare varki zaten superstrike 2 ve superstrike 3 dışında , kaldı ki onlarında tek artısı Hall effect olması ama onu bile çoğu profesyonel oyuncu kullanmıyor, fareyi düzgünce hareket ettirmek istiyorsa evet A9 plusda alabilir ama tıklama ömrü bitmeden bağlantı sorunları falan olmaya başladı 1 1.5 yılın sonunda ben kullaniyorum, telefon alırken 20 k ile 100 k arasında Instagram'da dolaşan birisi için bir fark yoktur mesela katılıyorum ama 20 k ya aldığın telefon daha kısa ömürlü olacak aynı olay fareler içinde geçerli.

Ultimate 2.0 olanini kullaniyorum, 800mAH pil oncelikli olacak sekilde genel olarak dikkatimi cekmisti, Razer DeathAdder V3 Pro kullanan bir arkadasimin tavsiyesi uzerine almistim, 1 senedir sorunsuz ve memnun kullaniyorum.

Ultimate 2.0 olanini kullaniyorum, 800mAH pil oncelikli olacak sekilde genel olarak dikkatimi cekmisti, Razer DeathAdder V3 Pro kullanan bir arkadasimin tavsiyesi uzerine almistim, 1 senedir sorunsuz ve memnun kullaniyorum.
Buda çok iyi tercih , size Z1 önermiştim o tam deathadder V3 pro klonuydu boyut shape olarak ama buda neredeyse ayniya yakın, pili 800 mah ve 54l15 mcu performanslı bi mcu o yüzden 1000 hzde 800 saate kadar şarj sunduğu yazıyor,3950 ultra sizi üzmez kesinlikle yıllarca götürür, normalde 200 TL koyun 3955 master olani alın diyecektim ama aradaki farkı FPS oyunlarını çok oynayan birisi olsaniz bile anlayamazsınız ve pili 800 den 300 mah a düşüyor sizin için bende bu pil farkı daha önemlidir, bide konudan bağımsız metalik kırmızı rengi hayvan gibi güzelmiş. Bence bunu alabilirsiniz hem yıllarca götürür hemde sarj sıkıntısı hiç olmaz . Sadece ultimate maç 2.0 ile ultimate 2.0 arasında kağıt üstünde hiçbir fark olmamasına rağmen 300 TL farkları var renkten dolayı mı acaba kafamı kurcaladi.

Düzenleme: aralarında switch farkı var biri mekanik biri optik sanırım bide içinden atknin daha yeni teknolojisi olan Nano 8k dongle yerine gem8k dongle çıkıyormuş 300 TL'ye değer bence .

Metalik Gumus var, 1K modunda kullaniyorum gercekten sarja en son ne zaman taktigimi hep unutturuyor bundan once G305 Wireless vardi harici sarj edilebilir pil oda ayni sekilde cok uzun sureler gidiyordu, sirf pilden kismamak icinde bunu aldim fakat 4K modunda her 1-1.5 haftada bir sarj ediyordum kullanima bagli olarak 1K modunda ise 1 ay goturuyor beni rahatlikla.

Metalik Gumus var, 1K modunda kullaniyorum gercekten sarja en son ne zaman taktigimi hep unutturuyor bundan once G305 Wireless vardi harici sarj edilebilir pil oda ayni sekilde cok uzun sureler gidiyordu, sirf pilden kismamak icinde bunu aldim fakat 4K modunda her 1-1.5 haftada bir sarj ediyordum kullanima bagli olarak 1K modunda ise 1 ay goturuyor beni rahatlikla.
Fare gayet iyi , ben performans odaklı ve çok yeni bir şey almak istediğim için A9 plusdan scyrox v6s e geçtim fakat sadece performans odaklı olmayan bir tercih yapsaydim direkt metalik kırmızı veya gümüş çekerdim çok iyi görünüyorlar, ki sensörüde zaten bir insanın anlayacağı seviyede farka sahip değil.

Merak eden olur diye de Web Driver kullaniyorum, ayarlarim bu sekilde.

Ekler

• 1791061625188.webp
    1791061625188.webp
    46 KB · Hit: 14
  • 1791061638497.webp
    1791061638497.webp
    99.5 KB · Hit: 12
  • 1791061648628.webp
    1791061648628.webp
    51.4 KB · Hit: 8
  • 1791061659755.webp
    1791061659755.webp
    34 KB · Hit: 12
Merak eden olur diye de Web Driver kullaniyorum, ayarlarim bu sekilde.
Movement senkronizasyonunu bence açın hocam. Yani CS valo gibi rekabetci oyunlar oynarken tabii ki kapalı olsun ama onun dışında hikayeli oyunlarda falan iyi oluyor.

Movement senkronizasyonunu bence açın hocam. Yani CS valo gibi rekabetci oyunlar oynarken tabii ki kapalı olsun ama onun dışında hikayeli oyunlarda falan iyi oluyor.
Hikayeli oyunlarda Xbox kontrolcusunu bagliyorum hocam, sag olun tavsiye icin.

Atk da f1, z1, x1 tutuş pozisyonları farklı ben hafifliği ve eski fareme benzediği için f1 almıştım güzel ekipmanlar, tercih edersen pişman olacagını zannetmiyorum.

Mouse'tan beklentiniz imleci düzgünce hareket ettirmesi ise 5k çok gereksiz bir fiyat. Mükemmel gecikme, rapor hızı vs. istemiyorsanız 1k ile 10k bütçe arasında performans açısından fark yok.
Alakası yok, 1K civarına alacağı 3311 sensörlü farelerde, FPS oyunlarında yine benzer takılmalar, 180 falan dönerken teklemeler ya da yavaşlaması gereken yerlerde kaymalar yaşar. En kötü 3395 sensörlü bir fare şart. Düzgün sensörlü fare kullanınca, CS2 veya Valorant'da HS atmak hiç de zor değilmiş diyorsunuz. Önceden bende Corsair M55 PRO diye bir faresini kullanırdım, fare kontrolünün bu kadar iyi olduğunu Scyrox V8 geçişte anladım.

Elimde 3311 sensörlü farede var, test ettim yani onu da belirteyim. Yani çok rekabetçi değildir veya FPS oynamıyordur alınır. Ama onun dışında 3311 sensör alınacak ürünler değiller. Hatta bence ₺500-800 bandının dışına çıkmaması gereken bir sensör. Aslında Pixart o aralığa 3311 ve 3395 arası yeniden bir ürün üretse de, malzeme ve switch kalitesi giriş seviyesi ama sensörü iş gören bir ürün çıksa güzel olabilir.

Hocam valla hepsini 10 kere okudum be almalıyım şimdi ben kısacası fps oynuyorum genelde cidden karıştı kafam bi el atsanız

Alakası yok, 1K civarına alacağı 3311 sensörlü farelerde, FPS oyunlarında yine benzer takılmalar, 180 falan dönerken teklemeler ya da yavaşlaması gereken yerlerde kaymalar yaşar. En kötü 3395 sensörlü bir fare şart. Düzgün sensörlü fare kullanınca, CS2 veya Valorant'da HS atmak hiç de zor değilmiş diyorsunuz. Önceden bende Corsair M55 PRO diye bir faresini kullanırdım, fare kontrolünün bu kadar iyi olduğunu Scyrox V8 geçişte anladım.

Elimde 3311 sensörlü farede var, test ettim yani onu da belirteyim. Yani çok rekabetçi değildir veya FPS oynamıyordur alınır. Ama onun dışında 3311 sensör alınacak ürünler değiller. Hatta bence ₺500-800 bandının dışına çıkmaması gereken bir sensör. Aslında Pixart o aralığa 3311 ve 3395 arası yeniden bir ürün üretse de, malzeme ve switch kalitesi giriş seviyesi ama sensörü iş gören bir ürün çıksa güzel olabilir.
Arkadaş fps oyun oynamayacağını belirtmiş. "İmleci düzgünce hareket ettirmek" fareyi bir anda savurmak olmuyor, günlük işler veya daha az tepkisel oyunlar falan oluyor. Fps oyunlar bambaşka bir mecra kazananla kaybedeni birkaç milisaniyenin ayırdığı ortamda bunlara gereksiz diyemem. Ancak bahsettiğim normal kullanımda sensör kalitesi hayatınıza etki etmez. Ergonomiye yatırım yapabilirsiniz o da bir yere kadar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yoksa bende biliyorum bu fiyat bandındaki farelerin herhangi bir flickte varoluşlarını sorguladıklarını.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayatımda gördüğüm garip yorum olabilir dostum , nasıl 1 k ile 10 k arasında performans farkı olmayabilir, 10 k üstünde hangi fare varki zaten superstrike 2 ve superstrike 3 dışında , kaldı ki onlarında tek artısı Hall effect olması ama onu bile çoğu profesyonel oyuncu kullanmıyor, fareyi düzgünce hareket ettirmek istiyorsa evet A9 plusda alabilir ama tıklama ömrü bitmeden bağlantı sorunları falan olmaya başladı 1 1.5 yılın sonunda ben kullaniyorum, telefon alırken 20 k ile 100 k arasında Instagram'da dolaşan birisi için bir fark yoktur mesela katılıyorum ama 20 k ya aldığın telefon daha kısa ömürlü olacak aynı olay fareler içinde geçerli.
Az önce söylediklerim senin için de geçerli fare kullanan çoğunluk fps oyun oynamıyor, sinek avlamak isteyen birine minigun önermek mantıklı değil. Parası olan tabii ki alabilir ancak ben mantıklı bulmuyorum.

Geri