ben de 2 aydır b580 r5 5500 b450ms2h anakart ile birlikte kullanmaktayımda gündemde olan yeni,eski forumlarda yazılan hataların 1 tanesiyle bile karşılaşmadım
Estağfurullah, rica ederim. Bios güncellememişsiniz sorunun çözümüne önce ordan başlayın bence. Sürücülerinizi, chipset driver vs en güncel hale getirin.
Biraz konu dışı olacak ama Rdr1 için rockstar launcher’dan aylık 200 TL’ye Gta+ alırsanız 1 ay boyunca istediğiniz kadar oynayabilirsiniz Rdr1’i. Yanında...
hocam biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın. klavye mouse kabloyla bağlı hatta gamepad var o da kabloyla bağlı sürekli olarak. sanırım bios 6 ay...
GÜNCELLEME: intelin performans izleyicisini kullanarak yaptığım rdr2 testinde ortalama fps değerleri 100-110 arasında seyrederken %1 fps değerleri her 8-10...
valla muhtemelen ekran kartından kaynaklanıyor hocam. bugün rocket league kurdum biraz oynadım deneme amaçlı, stuttering yaşamadım ama efekt vs. çıktığı...
oyun oynarken tarayıcı dahil bütün uygulamaları kapıyorum hocam. indirmelerimi de oyun oynamadığım vakitlerde yapıyorum. yine de sağ olun cevaplar için
Msi pro h810m-b - Intel Arc B580 - u5 225F - 32gb ddr5 ram - nv3 kingston 500gb ssd sistemimde özellikle açık dünya oyunlar oynarken her 8-10 saniyede bir...
birkaç gün önce windows yüksek performans modunu denedim hocam işlemci durumu %100’dü fakat fc 26 oynarken 2 defa sistem kendini yeniden başlattı hâliyle...