aslany isimli üyenin son içerikleri

1. aslany

Arc B580 + 225f Sistemimdeki Fps Drop Sorunu

birkaç gün önce windows yüksek performans modunu denedim hocam işlemci durumu %100’dü fakat fc 26 oynarken 2 defa sistem kendini yeniden başlattı hâliyle ben de dengeli moda geçiş yaptım tekrar. anladığım kadarıyla sorun anakartta gibi duruyor hocam doğru mudur? kullandığım anakart modeli...
  2. aslany

kingston 500gb nv3 gen4 m2 5000mb okuma 3000mb yazma var hocam. hemen hemen 3 aylık bir ssd.
  3. aslany

ram değişimden beri mavi ekran almıyorum hocam, şu an sistemdeki tek sıkıntı fps drop olayı. sistemi yüksek performansa da aldım donanım hızlandırmalı gpu zamanlamasını da kapadım ama nafile. ortalama fps biraz yükselir gibi oldu ama drop olayı yine çözülmedi.
  4. aslany

itopya teknik servise götürdüğüm zaman ramlerden biri arızalı çıktı ve değişim yapıldı hocam. ama bir kere başımıza geldi ya o mavi ekranın çıktığı günden beri xmp ayarlarını ellemedim ne olur ne olmaz diye. teknik servisteki arkadaş da açmamızı önermedi nedense
  5. aslany

Arc b580 ekran kartı ve 225f işlemcimin yanında msi pro h810m-b anakart, 2x16gb ddr5 5600mhz kingston ramleri kullanıyorum fakat bir ara mavi ekran problemi yaşattığı için biostan xmp özelliğini açmadım bu yüzden ramleri 4800mhz’de kullanıyorum. Ayrıca ekran kartının Re-bar özelliği aktif...
  6. aslany

İntel b580 ekran kartı görüntü gelmiyor.

hocam hdmi veya display port kablosunu ekran kartı yerine anakarta takmış olma ihtimalin var mı
  7. aslany

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

ofis klavyesiyle idare ediyorum hocam, ben alabilirim istersen ama klavyesi çalışmayan vs varsa onlara vermen daha uygun olur. sana kalmış
  8. aslany

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

20dk uğraşıp da benim gibi alamayan hocalara selam olsun 🫡
  9. aslany

Pc kendini sürekli yeniden başlatıyor

Güncelleme! : Ürünü itopyadan aldığım için itopya teknik servisine götürdük ve sorunun ramlerden kaynaklandığı belirlendi. ramler arızalı çıktı ve sıfır ramlerle değişim yapıldı. Yardımcı olması açısından yazıyorum, inşallah kimsenin başına bu veya daha kötüsü gelmez. Teşekkürler
  10. aslany

ekran kartı arc b580 işlemci intel core ultra 225f anakart msi pro h810m-b hocam bu arada Psu msi m100a kasanın içinde gelen psu, ismini tam olarak bilmiyorum
  11. aslany

Aynı sorun bende de var, çözebildiniz mi acaba?
Geri