Mouse Skatez Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
500
Merhaba, Razer Cobra modeli için skatez göremedim. Bildiğiniz var ise yardımcı olur musunuz

Merhaba, Razer Cobra modeli için skatez göremedim. Bildiğiniz var ise yardımcı olur musunuz

PTFE dot skatezler iyidir. ihtiyaç yoksa bile alın kenara atın illa bir gün lazım olur
WhatsApp Image 2026-10-03 at 17.14.48.webp

Fareye özel skates önermem. Ayrıca aradam ben de bulamadım.

Genelde fareye özel olanlarda bir tane skates oluyor. Dot skatesler daha ekonomik ve yanlış takma ihtimaline karşı 20-40 tane falan olmasının avantajı var. X-Raypad kırmızısından kullandım kaliteli. KlasseGear'ları da kullandım, bence bütçesine göre iyi. Renklerin hız ve dayanıklılığı değişiyor. Atıyorum beyaz en hızlısı ve en incesi, kırmızı en kalın ama en yavaşı gibi.

Dot skatesi de alt kısma 2-3, üst kısma da 3-4 tane eklerseniz yeterli olur. Ortalara takmanıza gerek yok.

1791037114438.webp

1791037126606.webp

Dot skatez önermişler hocam insanlar , eğer farenizin skatezi kolay bulunmuyorsa evet dot skatez hayat kurtarır ,lakin almadan önce mousepad yüzeyiniz poron ise dikkat edin ben dot kullandığımda oyunlarda fareye çok bastırınca poron padlerde daha iyi durdurma gücü için içe doğru giriyordu fare aynı süngere basıyormussun gibi düşün , dot skatezler sorun çıkarıyordu bu yüzden bende, poron mousepad dışında dot skatezler her türlü daha iyi denilebilir ptfe olmalı artık baya ucuz zaten ptfe.

Geri