Arama sonuçları: *

1. E

Intelden amd ye geçiş nasıl yapabilirim .

arkadaşlar selam . cs ve benzeri rekabetçi oyunları oynuyorum. alters veya god of war gibi oyunlarda fps takıntım yok . zaten losslec scaling ile her sekilde 60 120 arasına cıkıyor 4060 . fakat rekabetci oyunlarda asagıya bıraktıgım sistemde 14100 f kullanılıyordu sonrasında degisirim dedim...
  2. E

Çözüldü✓ Ana kartımda sanırım wifi ve Bluetooth desteği yok

attığınız fotodaki dongleda çıkıntılı gibi biryer var, benim izlediğim videoda o çıkıntılı parça çıkıyor ve o parça type c dongelymiş , Adam bütün parçayı göstermediği için ben sadece type c dongle var sanmıştım , yardımınız için çok teşekkürler.
  3. E

Ben kulakligin donlgesini küçük hatırlıyorum o yüzden kullanılmaz sanıyordum onun bir aparatı mı var pcye bağlamak için yoksa benmi yanlış gördüm
  4. E

Arkadaşlar geçen gün vatandan şu sistemi satın aldım: https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-14100f-rtx-4060-h610m-480gb-m-2-ssd-16gb-ram.html Rami 2x8 yapabilirsiniz eğer alırsanız fiyatı baya uygun gibi. Asıl konuya gelelim, ilk kez bilgisayar aldım ve şuanda bilgisayarın anakartında wi-fi...
  5. E

❌İndirim Bitti! Ryzen 5 8400F RX 7700 XT DDR5 24.973 TL

24k ya 5060 nasıl bu sistem ile arada kaldım çok bilgim yok
  6. E

25.000 TL'ye 4060 ti her şey dahil 2. El sistem

Bende bu yüzden açmıştım aslında bu konuyu ,bilgisayarin parcalarinin çalıştığını görebileceğim bir test,uygulama vb varmı diye
  7. E

25.000 TL'ye 4060 ti her şey dahil 2. El sistem

Arkadaşlar bugün şu özelliklerde bir sisteme denk geldim almayı düşünüyorum ama o kadar ucuz ki 2. El olduğu için bir sorunu kesin vardır diyorum ,letgodan alacağım sistemi almadan önce neleri kontrol etmeliyim kazık yememek için ne sormaliyim satıcıya , özellikler: Merhabalar bilgisayarım nakit...
Geri