Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ Mousepad Tercihi Hangisi Alınır ?

Sky kesinlikle daha iyi, fakat işin görünüş kısmında tabi spirit of aim daha iyi , bence birazcık daha para koyup wraith Ace almalısın serenity olani valorant ve CS icin iyi bir durdurma gücüne sahip, tercih senin tabi görüntümu kalitemi.
  2. E

Mouse Önerisi 6000tl

Verilen örnekler arasında şaştım kaldım resmen dostum, fps oyunları oynuyorum çoğunlukla, faceit 10 levelim az çok bilgim var hangi fareler iyidir diye , şuan bana sorarsan alabileceğin en iyi ve fiyat performans fare wraithde ninjutsu sora V3 , bende param cikisirsa alacağım çok stok gelmiyor...
  3. E
    Closed

Alınır Intel 12600 kf

12600 k veya kf arıyorum ddr4 sistemde çalışacak işlemci lazımdı en iyi seçenek bu gibi geldi Intel tarafinda. Sıfır veya ikinci el farketmez İzmir'de elden alabilirim,kargo olabilir farketmez. Ürünün sıfırı 7100 civarına var , 2.el olursa 4.5 5k arasına bitirmeyi düşünen olursa yazabilir.
  4. E

6-7K bütçe Mouse Önerisi

Buna ne dersin 2c biraz daha küçük 61 mm ve aynı özelliklerde tamamen...
  5. E

6-7K bütçe Mouse Önerisi

Düşünme bence bu fiyata direkt al sensör olarak en iyi mouse bu fiyata , bundaki sensör den daha kaliteli olan sensöre sahip mouselar çok daha yüksek fiyata satiliyor , faceit 10 level ve milyon tane rekabetci oyun oynamış birisi olarak tavsiye ederim...
  6. E

Intelden amd ye geçiş nasıl yapabilirim .

arkadaşlar selam . cs ve benzeri rekabetçi oyunları oynuyorum. alters veya god of war gibi oyunlarda fps takıntım yok . zaten losslec scaling ile her sekilde 60 120 arasına cıkıyor 4060 . fakat rekabetci oyunlarda asagıya bıraktıgım sistemde 14100 f kullanılıyordu sonrasında degisirim dedim...
  7. E

Çözüldü✓ Ana kartımda sanırım wifi ve Bluetooth desteği yok

attığınız fotodaki dongleda çıkıntılı gibi biryer var, benim izlediğim videoda o çıkıntılı parça çıkıyor ve o parça type c dongelymiş , Adam bütün parçayı göstermediği için ben sadece type c dongle var sanmıştım , yardımınız için çok teşekkürler.
  8. E

Ben kulakligin donlgesini küçük hatırlıyorum o yüzden kullanılmaz sanıyordum onun bir aparatı mı var pcye bağlamak için yoksa benmi yanlış gördüm
  9. E

Arkadaşlar geçen gün vatandan şu sistemi satın aldım: https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-14100f-rtx-4060-h610m-480gb-m-2-ssd-16gb-ram.html Rami 2x8 yapabilirsiniz eğer alırsanız fiyatı baya uygun gibi. Asıl konuya gelelim, ilk kez bilgisayar aldım ve şuanda bilgisayarın anakartında wi-fi...
  10. E

❌İndirim Bitti! Ryzen 5 8400F RX 7700 XT DDR5 24.973 TL

24k ya 5060 nasıl bu sistem ile arada kaldım çok bilgim yok
  11. E

25.000 TL'ye 4060 ti her şey dahil 2. El sistem

Bende bu yüzden açmıştım aslında bu konuyu ,bilgisayarin parcalarinin çalıştığını görebileceğim bir test,uygulama vb varmı diye
  12. E

25.000 TL'ye 4060 ti her şey dahil 2. El sistem

Arkadaşlar bugün şu özelliklerde bir sisteme denk geldim almayı düşünüyorum ama o kadar ucuz ki 2. El olduğu için bir sorunu kesin vardır diyorum ,letgodan alacağım sistemi almadan önce neleri kontrol etmeliyim kazık yememek için ne sormaliyim satıcıya , özellikler: Merhabalar bilgisayarım nakit...
Geri