Arkadaş fps oyun oynamayacağını belirtmiş. "İmleci düzgünce hareket ettirmek" fareyi bir anda savurmak olmuyor, günlük işler veya daha az tepkisel oyunlar falan oluyor. Fps oyunlar bambaşka bir mecra kazananla kaybedeni birkaç milisaniyenin ayırdığı ortamda bunlara gereksiz diyemem. Ancak bahsettiğim normal kullanımda sensör kalitesi hayatınıza etki etmez. Ergonomiye yatırım yapabilirsiniz o da bir yere kadar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yoksa bende biliyorum bu fiyat bandındaki farelerin herhangi bir flickte varoluşlarını sorguladıklarını.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Az önce söylediklerim senin için de geçerli fare kullanan çoğunluk fps oyun oynamıyor, sinek avlamak isteyen birine minigun önermek mantıklı değil. Parası olan tabii ki alabilir ancak ben mantıklı bulmuyorum.
Hocam tamamda insan eli bir fareyi 150 200 IPS hızında çevirebilir şuanda piyasada 800 IPS civarında fareler var tabikide bu bir pazarlama stratejisi , atabileceğin en hızlı flick 300 ipsi geçmez ,ama almak isteyen kişi sürekli fare değiştirmekten bıktığını söylüyor , o yüzden fiyat olarak biraz yukarı segmente çıkması gerekiyor, ki yıllarca kullanabilsin fareyi.
Hocam tamamda insan eli bir fareyi 150 200 IPS hızında çevirebilir şuanda piyasada 800 IPS civarında fareler var tabikide bu bir pazarlama stratejisi , atabileceğin en hızlı flick 300 ipsi geçmez ,ama almak isteyen kişi sürekli fare değiştirmekten bıktığını söylüyor , o yüzden fiyat olarak biraz yukarı segmente çıkması gerekiyor, ki yıllarca kullanabilsin fareyi.
Atk da f1, z1, x1 tutuş pozisyonları farklı ben hafifliği ve eski fareme benzediği için f1 almıştım güzel ekipmanlar, tercih edersen pişman olacagını zannetmiyorum.
Bende normalde F1 Type fare kullaniyordum ki zaten genel goruste neredeyse hep bu yonde olmustur X1 Type fareyi alirken sirf seklinden dolayi biraz soguktum fakat F1'de 500mAH pil varken X1'de bu 800mAH'ti ve X1 aldiktan sonra fark ettim ki benim farem seklim bu olmali.