A

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• A
      Arlprt, Konu Dışı kategorisinde Vozol 40 k likit hızlı bitiyor başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar 3 gündür vozol rave 40 k içiyorum ve şarzının yüzde 70 e gelmesine rağmen yüzde 10 likit bitti normalmi günde çok çok içmiyorum Regular modda...
    • A
      Arlprt, Vozol 20k aroma önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bilmiyorum hocam büyük ihtimal yoktur
    • A
      Arlprt, Vozol 20k aroma önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      waterlemon bubblegum denemiştim vozol vista 20 k da gayet güzel bir aroma fakat aynı aromayı cok fazla icince aromayı alma hissin azalıyor bu öznel de...
    • A
      Arlprt, Konu Dışı kategorisinde Re9.exe bulunamıyor steam başlıklı bir konu açtı.
      arkadaşlar residen evil requem indiğrdim steam toolstan fakat böyle bir şey diyor dosya doğrulaması yaptım 2 kere ve içinde gerçekten oyun başlatıcısı yok...
    • A
      Arlprt, Konu Dışı kategorisinde Uygun fiyata premium likit önerisi başlıklı bir konu açtı.
      arkadaşlar kaç kere likit denedım hepsini tütüncülerden 200 liraya vozol likit diye alıyordum ve tad alamıyorum aroması ne kadar şekerli olursa olsun tad...
    • A
      Arlprt, Vozol Rave 40K Likit Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam cok pahalı ya onun 30 ml sini falan satan varmı ve onun alternatifi 30 ml 600 700 tl olan varmı
    • A
      Satın alabileceğim bir site varmıdır ve bu kadar iyi likit yoksa puffları nasıl dolduruyorlar 0 olanları
    • A
      E hocam sigarayı bırakmak amacım sigara içmek yerine bunları içiyorum önereceğiniz bir alternetif varmı nikotini tek bildiğim snus var oda ağız kanseri diş...
    • A
      Arlprt, Konu Dışı kategorisinde Vozol Rave 40K Likit Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar vozol rave 40 k peach ice aromalı puff likiti bitti ve 20 k lık bir puff daha vardı hangi aromayı koyarsam koyayım tadı çok az geliyordu ve...
    • A
      Arlprt, Banka ve Kredi Kartları kategorisinde 3d doğrulama istemyen site başlıklı bir konu açtı.
      arkadaşlar cok acil bir şey almam gerekıyor ve nedense 3d secure kodu telefonuma gelmiyor 3d doğrulama istemeyen site varmı
    • A
      Arlprt, PC Teknik Sorunlar kategorisinde WİNDOWS DEFENDER koruma bilgileri alınıyor başlıklı bir konu açtı.
      WİNDOWS defenderde krouma bilgileri alınıyor diyor bunun cozumu nasıl olur virüs müdür 2 saat bekledım gecmedşi
      • 1774524748470.webp
    • A
      Arlprt, WİNDOWS 11 SESLER GARİP GELİYOR başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam doonanımsalmış kulaklıgın giriş tarafına bastırınca çalışıyor banladım 1 gün gitti banta işe yaramadı onun çözümü nedir
    • A
      Arlprt, WİNDOWS 11 SESLER GARİP GELİYOR başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hoperlörden ama donanımsal değil anakart gigabyte h510 m h 1774079087 o kısmı bulamadım 1774079155 hocam az gelmiyor anlaşılmıcak şekilde geliyor bazen...
    • A
      Arlprt, PC Teknik Sorunlar kategorisinde WİNDOWS 11 SESLER GARİP GELİYOR başlıklı bir konu açtı.
      ARKADAŞLAR SES SÜRÜCÜSÜNÜ EKRAN KARTI SÜRÜCÜSÜNÜ FALAN İNDİRDİM HALEN ÇÖZÜLLMEDİ SES TAMAMAMEN GELMİYOR DEĞİL AMA COK COK GARİP GELİYO KONUŞMALAR...
    • A
      Arlprt, Sesler garip geliyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      yok hocam halen aynı kulaklıkla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum formattan önce calısıyodu
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,844
Üyeler
191,178
Son üye
gscassio
Geri