Arama sonuçları: *

1. A

Valorant Donanım Banı Hakkında Bilgi

ney anlamadım
  2. A

acıldı zaten kanka 2. ay 152 yi çeşitli yollarla gecmeye calıstım gecemedım
  3. A

The Last Of Us GPU Kullanmıyor

bekledım yüzde yüz doldu zaten hocam i5 10400 f rtx 3070 1782203837 yönetici actım zaten
  4. A

The Last Of Us GPU Kullanmıyor

arkadaşlar the last of us part 1 oynarken ekran kartı kullanımı max yüzde 20 ye cıkıyo cpu kullanımı ise yüzde yüzde normalmi gölgelendiricilerin yüzde yüz olmasını bekledım tum ayarlar fullde
  5. A

SAOL
  6. A

arkadaşlar skin changer actım diye 4 ay donanım banı yedim eğer aktif olarak donanım banı varken oyuna girersek süresi sıfırlanırmı bazı kaynaklarda sıfırlanır bazılarında sııfırlanmaz diyor tam emin olamadım lütfen konuyla bağımsız iyiki ban yedin gibi şeyler diyecekler konudan uzak dursun
  7. A

Oyun Önerisissssssssssssss

ssence bu oyunlarla onun bir alakası varmı
  8. A

Oyun Önerisissssssssssssss

ARKADAŞLAR resident evil tarzı the last of us tarzı oyun istiyorum hikayesi cok uzun olmasın max 20 saat olsun ve rdr 2 gibi yavaş olmaasın
  9. A

Vozol Rave 40 K Aniden Bozuldu

hocam 3 yıldır elektronik sigara puff gibi şeyler kullanıyorım ve her kullandıgım pufu 1 kere doldurmuşumdur ilk defa böyle birşeyle karşılaşdım cok bol da koymadım likiti ve bol koysam bence böyle bir şey olmaz direk cekince hava geliyo
  10. A

7 8 ml altan doldurmak zorunda kaldım pamuk haznenin orda kalmıştı 4 5 ml de üstetki kapaklardan dolum yaptım nasıl kurtyarırım bu ciihazı
  11. A

arkaadaşlar 1 kere likit doldurmuştum sonra 1 2 gün sorunsuz kullandım bugunde tam kulalnırken daha 1 dakka once cekim yaptıgım puff cekım yapmamaya başladı ve sadece hava geliyor cekince sesde cıkarmıyo şarzıda var
  12. A

The Last Of Us Açılırken Komut Acılıp Kapanıyor

arkadaşlar daha önce böyle bir problemle karşılaşmadım bu sorunu nasıl cozerım oyun cracklı değil diretc x vc runtime NET Framework güncel ve yüklü eklran kartı driverlerim güncel oyun dosyalarını doğruladım sfc scannow işe yaramadı
  13. A

Resident Evil Village Açılmıyor

arkadaşlar başka hiçbir ooyuında görmediğiim bir hatayla karşıolaştım sebebi nedir nasıl cozerım yt dekiler windows defender kapatıyo oluyodu bende kapadım koruma geçmişinde bir şey yoktu aynısını yaptım calısmadı nasıl cozerım hata budur
  14. A

Tlou Re4 Tarzı Oyun Onerısı

tlou re4 tarzı oyun onerısı varmıdır steamdan indirilen zombili falan olsun aksiyon olsun yeter
  15. A

Öneri F/P Mekanik Yada Manyetik Klavye Önerisi

hocam manyetik klavyelerde nembram gibi bir his oluyormuş plastik gibi bu doğrumudur ben boyle bir his olmasını istemem
  16. A

Gameraider K1 He Alınır mı?

arkadaşlar 3500 3000 arası bir bütçem var ve sadece %75 %70 %80 boyutlarında bir klavye arıyorum u gameraider k1 he almayı düşünüyorum bu klavye nasldır uzun vadede sesi rgbsi falan tuş hissiyatı nasıldır tuş basımı sert mi yumuşakmı yada bu istediğim boyutlarda bundan iyi bir klavye varmıdır ?
  17. A

Steel Series Rıval 600 Kaça Satılır

arkadaşlar bu mausu sizce kaça satmalyıım durumu çok iyi deü,il yanlardaki yumuşak plastikler çıkmıştı yapıştırdım altındaki kaydıran şeylerde çıkmıştı onlarıda yapıştırdım kablosu da cok kötü yıpranmış falan sizce kaça gider
  18. A

anladım hocam peki öneriniz nedir manyetik le mekanik arasındaki farkı bilmiyorum bana yumuşak basma hissi vercek sert olmayacak bir klavye lazım 3500 tl ye kadar 1780688296 oyun oynayacağım klavyeyle 1780688377 birde bilek desteği olursa iyi olur
  19. A

ince ellemek sık dokunmaktan kastınız ne tam olarak ve [H3 id='GameRaider+K1+HE+iin+geerimidir']GameRaider K1 HE için geçerimidir[/H3]
  20. A

2-3 k bandında uzun gidecek mekanik yada manyetik %80 , %75 ,%70 klavye varmıdır %80 , %75 ,%70 bu boyutlar arasında olsun biraz bütçenin dışına çıkabilirim uzun ömürden kastımda 2 3 yıl falan
Geri