Arlprt isimli üyenin son içerikleri

1. A

Öneri F/P Mekanik Yada Manyetik Klavye Önerisi

anladım hocam peki öneriniz nedir manyetik le mekanik arasındaki farkı bilmiyorum bana yumuşak basma hissi vercek sert olmayacak bir klavye lazım 3500 tl ye kadar 1780688296 oyun oynayacağım klavyeyle 1780688377 birde bilek desteği olursa iyi olur
  2. A

ince ellemek sık dokunmaktan kastınız ne tam olarak ve [H3 id='GameRaider+K1+HE+iin+geerimidir']GameRaider K1 HE için geçerimidir[/H3]
  3. A

2-3 k bandında uzun gidecek mekanik yada manyetik %80 , %75 ,%70 klavye varmıdır %80 , %75 ,%70 bu boyutlar arasında olsun biraz bütçenin dışına çıkabilirim uzun ömürden kastımda 2 3 yıl falan
  4. A

Acil Yardım!!! Stealer Yedim

PEKİ kanka startuplar falan temizlenmiyormu nasıl calısabilir
  5. A

evet
  6. A

öyle olması gerekmıyormu zaten ? 1780337182 diski silmedim
  7. A

arkadaşlar ben stealer yedim format attım windows.oldan halen veri çekmeye devam edebilirmi
  8. A

Body Cam Steamtools Hata

ben bir korsan oyun paylaşmıyorum yada korsan oyun talebi yapmıyorum oyun hata veriyor onu nasıl cozcegımı soruyorum"
  9. A

Body Cam Steamtools Hata

Nerde yazıyor?
  10. A

Body Cam Steamtools Hata

arkadaşlar steamtools tan bodycam indirdim ve oyun acılıyor siyah ekranda dırıdıt dırıdıt diye sesler geliyor sadece bekledim hicbirşey olmadı sebebi nedir param olmadıgı icin böyle yüklemek zorunda kalıyorum
  11. A

Ben Nasıl Kilo Vereceğim!

şekerden olabildiğince uzakdur birde Karbonhidratan bırak demiyorum uzak dur illaki faydasını goreceksın
  12. A

Instagram Hesabım Sürekli Kapanıyor

arkadaşlar instagram hesabım sürekli kapanıp duruyor sebepsiz yere en son 2025 in başlarında kapanmıştı 1 2 yıldır böyle bir şey yoktu artık her ay hesabım kapoanıyor itiraz edince 1 2 aylık geri açılıyo geri kapanıyo neden böyle yeni hesap acsamda yine kapanıyo bıktım bundan 3 4 gün instayı...
  13. A

İnstagram şifre değişilmiyor

yok
  14. A

İnstagram şifre değişilmiyor

Arkadaşlar değişmeye calıdtıgımda böyle diyo sebebi ne VPN Le alakası bile yok 2 gündür deniuorum
  15. A

Vozol 40K Likit Hızlı Bitiyor

İlk başta hızlı bitiyor 100 den 80 e 4 günde indi şimdi her hafta yüzde 10 iniyor
Geri