hocam ne kadar sesli mesala youtubede bir adam süpürgeye eş değer ses cıkardıgını söylüyor doğrumudur ve ben max ayarda calıstırmayacagım nadiren orta gen ellikle düşük seviyede calıstıracagım
1783270866
yani aşırı fazla ses yaparmı rahatsız edecek kadar
hocam onun montajı vb çok sıkıntı ben her odada kullanmak istiyorum mutfakta salonda vb
1783266363
bütçemi aşıyor beko almayı düşünüyorum daha kaliteli ve ayni fiyat olan markalar varmı
arkadaşlar 30 bin tl ye herşeyi aparatları dahil 12000 btu mobil klima almayı düşünüyorum sizce değermi her odaya klima taktırmaya param yok sulu hava soğutucuları ise işimi görmüyor sürekli su koyma vb istemiyorum sizce alınır mı? dezavantajları neler ?
Arkadaşlar instagramda 3 4 aydır böyle bir sorun yaşıylrum gerçekten çok kötü bir şey nasıl çözebilirim sizdede oluyormu. 3 4 reelste 1 bazen 2 reklam görüyorum reklamlarda hemen geçilmiyor 1 saniye falan durulunca geçiliyor sizce normalmi
arkadaşlar the last of us part 1 oynarken ekran kartı kullanımı max yüzde 20 ye cıkıyo cpu kullanımı ise yüzde yüzde normalmi gölgelendiricilerin yüzde yüz olmasını bekledım tum ayarlar fullde
arkadaşlar skin changer actım diye 4 ay donanım banı yedim eğer aktif olarak donanım banı varken oyuna girersek süresi sıfırlanırmı bazı kaynaklarda sıfırlanır bazılarında sııfırlanmaz diyor tam emin olamadım lütfen konuyla bağımsız iyiki ban yedin gibi şeyler diyecekler konudan uzak dursun
hocam 3 yıldır elektronik sigara puff gibi şeyler kullanıyorım ve her kullandıgım pufu 1 kere doldurmuşumdur ilk defa böyle birşeyle karşılaşdım cok bol da koymadım likiti ve bol koysam bence böyle bir şey olmaz direk cekince hava geliyo