Arlprt isimli üyenin son içerikleri

1. A

Mobil Klima Alınır mı?

hocam ne kadar sesli mesala youtubede bir adam süpürgeye eş değer ses cıkardıgını söylüyor doğrumudur ve ben max ayarda calıstırmayacagım nadiren orta gen ellikle düşük seviyede calıstıracagım 1783270866 yani aşırı fazla ses yaparmı rahatsız edecek kadar
  2. A

Mobil Klima Alınır mı?

9 10 k lıkların markaları nelerdir 2. elmi kaç btu birde enerji tüketimi sınıfı nedir ?
  3. A

Mobil Klima Alınır mı?

hocam onun montajı vb çok sıkıntı ben her odada kullanmak istiyorum mutfakta salonda vb 1783266363 bütçemi aşıyor beko almayı düşünüyorum daha kaliteli ve ayni fiyat olan markalar varmı
  4. A

Mobil Klima Alınır mı?

arkadaşlar 30 bin tl ye herşeyi aparatları dahil 12000 btu mobil klima almayı düşünüyorum sizce değermi her odaya klima taktırmaya param yok sulu hava soğutucuları ise işimi görmüyor sürekli su koyma vb istemiyorum sizce alınır mı? dezavantajları neler ?
  5. A

İnstagram Sürekli Reklam Geliyor

Bazen 1 vidiyoda 1 reklam alıyorum
  6. A

İnstagram Sürekli Reklam Geliyor

Arkadaşlar instagramda 3 4 aydır böyle bir sorun yaşıylrum gerçekten çok kötü bir şey nasıl çözebilirim sizdede oluyormu. 3 4 reelste 1 bazen 2 reklam görüyorum reklamlarda hemen geçilmiyor 1 saniye falan durulunca geçiliyor sizce normalmi
  7. A

Valorant Donanım Banı Hakkında Bilgi

ney anlamadım
  8. A

acıldı zaten kanka 2. ay 152 yi çeşitli yollarla gecmeye calıstım gecemedım
  9. A

The Last Of Us GPU Kullanmıyor

bekledım yüzde yüz doldu zaten hocam i5 10400 f rtx 3070 1782203837 yönetici actım zaten
  10. A

The Last Of Us GPU Kullanmıyor

arkadaşlar the last of us part 1 oynarken ekran kartı kullanımı max yüzde 20 ye cıkıyo cpu kullanımı ise yüzde yüzde normalmi gölgelendiricilerin yüzde yüz olmasını bekledım tum ayarlar fullde
  11. A

SAOL
  12. A

arkadaşlar skin changer actım diye 4 ay donanım banı yedim eğer aktif olarak donanım banı varken oyuna girersek süresi sıfırlanırmı bazı kaynaklarda sıfırlanır bazılarında sııfırlanmaz diyor tam emin olamadım lütfen konuyla bağımsız iyiki ban yedin gibi şeyler diyecekler konudan uzak dursun
  13. A

Oyun Önerisissssssssssssss

ssence bu oyunlarla onun bir alakası varmı
  14. A

Oyun Önerisissssssssssssss

ARKADAŞLAR resident evil tarzı the last of us tarzı oyun istiyorum hikayesi cok uzun olmasın max 20 saat olsun ve rdr 2 gibi yavaş olmaasın
  15. A

Vozol Rave 40 K Aniden Bozuldu

hocam 3 yıldır elektronik sigara puff gibi şeyler kullanıyorım ve her kullandıgım pufu 1 kere doldurmuşumdur ilk defa böyle birşeyle karşılaşdım cok bol da koymadım likiti ve bol koysam bence böyle bir şey olmaz direk cekince hava geliyo
Geri