Volkan:/
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,179
- İsim
- Volkan
Sende o alıcılardansın sanırım fazla içerlenişsin o iade açılmamış ürünler için geçerli bu arkadaş gibi zırlarsınız sonra ÖrÖnÖm OçOk gGelDooo diye iade ürünlerin sonu bu oluyor işte sorun yoksa iadenin mantığı yok kendini satıcı yerine koy sıfır satttığım ürünü ben avel miyim iade alayım yazık değil mi benim cüzdanıma sonra adam onu tekrar satınca bu konunun sahibinin olduğu gibi konu açıp sızlanıyorsunuzBu nasıl bir kinlenme la az bir kendinize gelin. Adam ürünü denemiş ve beğenmemiş. İade yapılabilir mi yapılamaz mı iade süreci gösterir zaten. Burada hatayı kullanıcıda aramaya çalışmanız çok saçma. Ürün iade kategorisinden çıkarılsın o zaman. Çok basit yani, tonla ürün var iade edilemeyen. Sebebi bu arkadaş mı şimdi ?
Teknoloji işinde bize de çok şey oldu, bu kadar sinirlenemedik basit bir şeye. Bak yurtdışında adı var "refurbished" diye. Sat kardeşim yenilenmiş olarak. Zor bir şey değil. Amazon'a bile daha yeni eklendi Türkiye'de o kadar trajikomik bir durum ki. Yani hasar almamış, sadece kutusu açılmış temiz ürünü satamıyorsan acizsindir firma olarak özellikle.
Türkiye'de nedense bu anca birkaç firmada ve sadece elden satışı var. Asıl bunun gelmesi gerekiyor. Ki bu aslında Türkiye için de iyi bir adım olurdu. Bütçesi yetmeyen ama hiç hasar almayıp sadece kutusu açılmış teşhir ürünü biraz daha az fiyatta satabilmesi gerek firmaların. Bu acizlik değil, kafayı kullanmaktır. Bizim firmaların hepsi depoda çürümeye bırakıyor ürünü enayi gibi.
Neyse @Mustafa Arpa sen iadeni dene bakalım nasıl sonuçlanacak.