Neler Yeni

Çözüldü✓ G923 iade olur mu (HEPSİBURADA)

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Volkan
Bu nasıl bir kinlenme la :kekw: az bir kendinize gelin. Adam ürünü denemiş ve beğenmemiş. İade yapılabilir mi yapılamaz mı iade süreci gösterir zaten. Burada hatayı kullanıcıda aramaya çalışmanız çok saçma. Ürün iade kategorisinden çıkarılsın o zaman. Çok basit yani, tonla ürün var iade edilemeyen. Sebebi bu arkadaş mı şimdi ?

Teknoloji işinde bize de çok şey oldu, bu kadar sinirlenemedik basit bir şeye. Bak yurtdışında adı var "refurbished" diye. Sat kardeşim yenilenmiş olarak. Zor bir şey değil. Amazon'a bile daha yeni eklendi Türkiye'de o kadar trajikomik bir durum ki. Yani hasar almamış, sadece kutusu açılmış temiz ürünü satamıyorsan acizsindir firma olarak özellikle.

Türkiye'de nedense bu anca birkaç firmada ve sadece elden satışı var. Asıl bunun gelmesi gerekiyor. Ki bu aslında Türkiye için de iyi bir adım olurdu. Bütçesi yetmeyen ama hiç hasar almayıp sadece kutusu açılmış teşhir ürünü biraz daha az fiyatta satabilmesi gerek firmaların. Bu acizlik değil, kafayı kullanmaktır. Bizim firmaların hepsi depoda çürümeye bırakıyor ürünü enayi gibi.

Neyse @Mustafa Arpa sen iadeni dene bakalım nasıl sonuçlanacak.
Sende o alıcılardansın sanırım fazla içerlenişsin o iade açılmamış ürünler için geçerli bu arkadaş gibi zırlarsınız sonra ÖrÖnÖm OçOk gGelDooo diye iade ürünlerin sonu bu oluyor işte sorun yoksa iadenin mantığı yok kendini satıcı yerine koy sıfır satttığım ürünü ben avel miyim iade alayım yazık değil mi benim cüzdanıma sonra adam onu tekrar satınca bu konunun sahibinin olduğu gibi konu açıp sızlanıyorsunuz

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Baran Kut
Sende o alıcılardansın sanırım fazla içerlenişsin o iade açılmamış ürünler için geçerli bu arkadaş gibi zırlarsınız sonra ÖrÖnÖm OçOk gGelDooo diye iade ürünlerin sonu bu oluyor işte sorun yoksa iadenin mantığı yok kendini satıcı yerine koy sıfır satttığım ürünü ben avel miyim iade alayım yazık değil mi benim cüzdanıma sonra adam onu tekrar satınca bu konunun sahibinin olduğu gibi konu açıp sızlanıyorsunuz
Sıkıntı şurada, almak zorunda. İade polikitası belli, kanunlar belli. Almazsan THH ve mahkeme işin sonunda kullanıcın lehine karar veriyor.

Sen etik kısmına bakıyorsun. İşin teknik kısmında yapılan hiçbir yanlış yok ortada.

Satıcının da bu kutu açılması sorununu gidermenin çok basit yolu var. Ürünü aldığı firmaya bu durumu bildirmek. %90 oranla birçok firma kabul edip stoğu yeniliyorlar. Yenilenmeyecek durumda aldıysak da (30 gün tam garantisi olanlar) teşhir olarak yerleştiriyorduk dükkana.

Teknosa'da çalışmıştım. Ondan biliyorum.

Kafanıza göre insanları aynı kefeye yerleştiriyorsunuz. Yapmayın aga.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Batuhan
evet kulaklık iadesi alınmaz genelde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca iade ettiği direksiyonu bir başkası 0 diye alacak.
Yep, gerçi kulaklık değilmiş, direksiyonmuş ben direk kablosuz pro kulaklıklardan sandım 😂 direksiyon ise iade olur. Direk düşünmeye pek gerek yok. Onun dışında şahsen araştırma(video, incelemeler) izlenmeli/okunmalı bazen tam olarak ne istediğine göre direksiyonlar farkediyor. Sonra benim istediğim bu diye sipariş edersin, denersin beğenmezsen, geri yollarsın. Bunu kimse video izlemek zorunda değil düşüncesini savunanlara diyorum, en azından insan hiç mi o kategorideki o kadar ürünler arasında bir şey seçmek için mi bakmaz) onun dışında hem size zorluk çıkmasın diye hemde satıcıyı üzmemek adına kırmadan etmeden, mümkün olduğunca etiketleriyle geri yollanmalı. Gerçi yine bazıları koli bandını açtık diye iade kabul etmiyor. Daha geçen bana ram iadem de oldu, ram kutusunun bir tarafında (diğer kısmında ürünün siyah etiketi vardı, o yüzden o taradı açtım) bildiğin 1 cm kalınlığında 2 cm uzunluğunda bant var adam bunun yüzünden reddetti. Güvenlik bantları mı ne kaldırılmış fln dediydi. Bantın üzerinde bir şey yazsa bari, Allah'tan Amazon'dan aldıydım. 14 gün bekledim ama iade oldu.

EsdeathSama

80+ Bronze
Arkadaşa laf edenler ne yaşıyor acaba? Hak hukuk diye bir kitabımız var bilmem haberiniz var mı :D
İsterse 13 gün kullanır son gün beğenmedim diye iade eder kimse de karışamaz. Ürünün parasını varmış karşılığı beklediği gibi olmamış. Sanki çalmış haram parayla almış gibi muamele yapıyorsunuz. Size mi kaldı parasını nasıl kullanacağı?

Hepsiburadadan aldığım arctis nova 7'yi 1 hafta kullanıp keyfi iade etmiştim. Kullandığım en boş, parasını hak etmeyen kulaklıktı. Hiç sorun yaşamadan 1 günde iademi gönderdim ve para hesabıma geçti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Arpa
Ürünüm iade edildi arkadaşlar ☺️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,207
Üyeler