Arama sonuçları: *

1. Isofyan

🔥İndirim Claw's 8K UHD HDMI KABLO 219 TL

bi gün 8k monitörüm ve destekleyecek bilgisayarım olursa alırım tesekkurler :')
  2. Isofyan

Direksiyon seti önerisi istiyorum

logi 29 piyasaı da hızlı
  3. Isofyan

❌İndirim Bitti! North Bayou NB F80 Monitör Kolu - 1.169TL

en son zam gelcek dendi bende temudan aldı mvalla yarı fiyatına
  4. Isofyan

❌İndirim Bitti! North Bayou NB F80 Monitör Kolu - 1.169TL

Bazi yerlde stok yoktu beyaz icin bende bekledim en sonunda temudan aldim 750tl civarina geliyor yolda bakalimm nasil :D
  5. Isofyan

Temu da Yeni Kurallar Nedir?

ayda şahsi olarak en fazla 5 paket sokabilirsin ülkeye. yani toplam 5000-5500tl arası olabilir ondan yana sorun yok ard arda da alabilirsin
  6. Isofyan

LOGITECH G G203 alınır mı, o fiyata başka ne alınır?

temudan aj199
  7. Isofyan

G29 g hubda çalışmıyor

benimki takınca gozukuyordu bilgim yok aygut yonetıcınden surucu driverlerini ara falan yap
  8. Isofyan

180.000TL Araba önerisi

mantıklı dediğim gibi evet sağlamdır ama satmak istersen zor satarsın piyasası yok parçası yok carina icin konusuyorum vsvs
  9. Isofyan

180.000TL Araba önerisi

eldde patlayabilir bu araclar. Evet sorunsuz saglam emsallaerine gore ama satmak istersen zorlanırsın piyasası yavas 1740345081 nerdeyse 20 yasinda 340k kmde dizel arac sorun yasatirsa iyi yasatir
  10. Isofyan

180.000TL Araba önerisi

elektrik sıkıntısı var diye biliyorum genelde bu modellerde kronik ama tipi falan güzel araba ben de düşünmüyo değilim
  11. Isofyan

180.000TL Araba önerisi

180e zor gibi corsa c arastirabilirsin biraz daha ekleyebilirsen lada vega üzmez çok fazla parçası ucuz hidrolik direksiyon olsun ona dikkat et fiat tempra r19
  12. Isofyan

G29 g hubda çalışmıyor

oyunda çalışıyorsa boşver çok kurcalama
  13. Isofyan

Reklamı göstermeye tıklıyorum reportlıyorum tekrar reklamı öneriyor?

bende de çıkıyor alakasız reklamlar bende anlamadım. adblocker var ama engellemiyor
  14. Isofyan

🔥İndirim - TEMU - TÜM İNDİRİMLER (Sürekli Güncellenecek)

hocam tam anlamadım. 1000tl kredi iadesi alınca tekrar tekrar kredi iadesi alarak sonsuz döngüye giriyoruz bedava ürün alıyoruz bi nevi doğru mudur
  15. Isofyan

Yatarak Valo Oynadım (Engelli Değilim)

büyük başarı tebrikler
  16. Isofyan

Panfix CTUC3- 12mmX66m Bant 20 TL

Normal koli bandi degil mi bu?
  17. Isofyan

Yardım Uygun fiyatlı kaliteli mikrofon lazım

bende vergi ile 1200 civarına aldım daha gelmedi bendekinde mikser var ama. Ek programsız direkt ayarlayabilliyorsun ayarları o yüzden tercih ettim
  18. Isofyan

Yardım Uygun fiyatlı kaliteli mikrofon lazım

ben mik aldm temu üzerinden bundan daha gelmedi gelince yorum yazarım istersen
  19. Isofyan

🔥İndirim - TEMU - TÜM İNDİRİMLER (Sürekli Güncellenecek)

Hocam kupon indirimi diye bir olay var 2bintllik kupon verecekti bana. Siparisi verdim parca parca kupon verdi. Misal 1000tl ustune 100tl indiirm kuponundan 20 adet. Muhtemelen o da oyledir
  20. Isofyan

❌İndirim Bitti! 🔥21 Şubata Özel Yeni Müşterilere Yapı Kredi 5000TL Kampanyası🔥

Aga qnbde 111k Kuveyde 35k Vakifbank 50k limitli kredi kartlarim var. Bunlar oranla 700lt limit cok sacma geldi bana. Yine de alisveris yaptim bakalim ne zaman iadem gelecek
Top Bottom