Neler Yeni

Reklamı göstermeye tıklıyorum reportlıyorum tekrar reklamı öneriyor?

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mustafa Mete
Merhaba forumda +18 bir reklam çıkıyor 3 kere göstermeye tıkladım 4 kere report ettim tekrar aynı reklam çıkıyor bunu nasıl çözerim reklam engelleyici kullan demeyin pc im zaten patetes eklentinin yorumlarına baktım çoğu kişi google yi yavaşlatıyor diyor ve işe yaramıyor diyor? yardım lazım ben bu reklamı nasıl engelleyebilirim?

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ublock origin en iyi reklam engelleyicidir dene bende yavaşlatmıyor.
bilgisayar çok kötüyse 2. el ram takviyesi yapıp ssd de takarsan hızlanır. sadece reklam engelleyiciyle yavaşlıcaksa bilgisayarın baya kötü bilgisayar olabilir
eklenti istemiyorsan host dosyası ile engelleme yapabilirsin
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
buradaki host dosyasını önce masaüstüne kes yapıştır orda düzenleme yapamıyorsun sonra o çıkan reklama sağ tıkla bağlantı kopyala de hangi sitenin reklemı öğren sonra da o siteyi yasakla
127.0.0.1 ads.google.com
127.0.0.1 doubleclick.net
127.0.0.1 adserver.com
127.0.0.1 tracking.com
şeklinde yasaklama yapabilirsin çeşitli sitelerde host için engelleme linkleri paylaşılmış. istersen sadece +18 yasakla istersen diğer reklam siteleriyle birlikte yasakla alttaki arkadaş host dosyası paylaşmış kopyala yapıştır yap dosyayı geri yerine koy

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Ege
Discord
DİSCORD AÇILSIN ARTIK
Merhaba forumda +18 bir reklam çıkıyor 3 kere göstermeye tıkladım 4 kere report ettim tekrar aynı reklam çıkıyor bunu nasıl çözerim reklam engelleyici kullan demeyin pc im zaten patetes eklentinin yorumlarına baktım çoğu kişi google yi yavaşlatıyor diyor ve işe yaramıyor diyor? yardım lazım ben bu reklamı nasıl engelleyebilirim?
konuyu hortlattım gibi oldu neyse
girdiğin siteleri gösteriyor olabilirmi yada tıkladığın şeyleri

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır ben hiç bir şekilde öyle şeylerle ilgilenmiyorum bende şaşkınım

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Ahmet
aynı sorun bende de var

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
bende de çıkıyor alakasız reklamlar bende anlamadım.
adblocker var ama engellemiyor

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Ege
Discord
DİSCORD AÇILSIN ARTIK
Hmm ilginç ben 4060 ekran kartı baktım o çıkıyor şuan

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hmm ilginç ben 4060 ekran kartı baktım o çıkıyor şuan
Hocam bendede işte o oluyor mesala bana çoğu zaman anakart kasa falan çıkıyor ama beklemediğim bir anda +18 saçma reklamk atıyor

Bide galibe çözüldü az önce gene çıktı ama resmileri yoktu kırmızı +18 yazmışlar kim o reklamı yapmışsa bence çok iyi yapmış her halde düzelti artık

hocam o girdiğiniz sitelere göre reklam gösteriyor o yüzden brave reklam engelliyici kullanıyorum

Cesarli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda
tarayıcı olarak brave kullan ne reklam ne virüs çıkar

Top Bottom