Arama sonuçları: *

1. T

rtx3060 sistem aldım fakat monitöre bütçe yetmedi eski monitör

ne gibi sorunlar çıkabilir dönüştürücüde? bilgisayara zarar vermez değil mi? Çok uzun süre değil max 2 ay kullanırım diye düşünüyorum. bir de gördüğünüz resimdekine ve msi rtx3060 a uygun dark marka dönüştürücünün linkini atar mısınız yanlış almayayım.
  2. T

rtx3060 sistem aldım fakat monitöre bütçe yetmedi eski monitör

arkadaşlar eski monitöre pchocasının sistemini aldım geldiğinde rtx3060 sisteme benq t900hda monitöre takacağım şuan için monitöre bütçem yetmedi. Bir sorun yaşar mıyım monitörde sadece bu giriş ve power girişi var
  3. T

Çözüldü✓ jahrein king xll sistem alınır mı

Ellerindeki stokları eritmek için saçma bir sistem toplamışlar, işlemci zaten ekran kartlı ayrıca 14 e i5 12400f rtx3060 lı sistem geçen günlerde aldık bu fiyat çok kötü parçalarda uygun değil. Stok erisinde bilmeyen alsın gitsin diye yapmışlar galiba.
  4. T

Video edit ve kaliteli indirme programı (ücretsiz)

youtube premium full kalitede indirebiliyor değil mi sınırlaması yok. 1652792370 premium da tüm eski videolar da dahil olmak üzere hepsini indirebiliyor muyuz
  5. T

Video edit ve kaliteli indirme programı (ücretsiz)

arkadaşlar selam, youtube'dan videoları 1080p 60fps indirebileceğim, indirdiğim bu videoları da sağdan soldan kırpıp başını ortasını kesip editleyebileceğim arka fon müziklerini değişebileceğiim bir uygulama arıyorum. Türkçe olursa çok daha iyi olur ileri seviye ingilizcem yok. Tavsiyeleriniz...
  6. T

Yeni sistem saat kaçta yayınlanacak ?

önce ki sistemlerde satış gününden bir kaç gün önce bilgi veriyordu sistemle ilgili. bu sisteme vermedi vardır bir bildiği bakalım bekliyoruz :)
  7. T

Ana Konu DA-FORUM Sistem Çıktı 🔥

kredi kartına alıp taksitlendirmek en iyisi kredi biraz daha fazla faiz alıyor taksite göre hesabını yapmıştım onun :( elde yoksa mecbur çekiyorsunuz tabii.
  8. T

Ana Konu DA-FORUM Sistem Çıktı 🔥

umarım rtx2060 i5 12400f gelir tadından yenmez 10k olursa
  9. T

6000 TL fiyatlı 256gb (mümkünse) telefon önerisi

benim kamerayla pek işim yok tabii iyi olsun isterim ama fotoğraf çok çekmem. 256 gb olması önemli. ben aldığım telefonu 5 yıl kullanıyorum o yüzden depolamada sorun yaşamak istemiyorum, yanılmıyorsam 128 gb telefonlarda yakında yetersiz kalacak gibi gözüküyor. bütçemi zorlayıp galaxy s20 fe...
  10. T

6000 TL fiyatlı 256gb (mümkünse) telefon önerisi

huawei p9lite 2017 kullanıyorum hafızası 16 gb ve bu durum uzun süredir can sıkıyor, xiaomi samsung vs markalardan 6k 6.5k ya alabileceğim 256gb hafızası olan telefonlar önerirseniz dikkate alarak tercih yapacağım. Kullandığınız telefonlar olursa deneyim açısından daha verimli olabilir.
Top Bottom