Neler Yeni

rtx3060 sistem aldım fakat monitöre bütçe yetmedi eski monitör

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
enes terzi
arkadaşlar eski monitöre pchocasının sistemini aldım geldiğinde rtx3060 sisteme benq t900hda monitöre takacağım şuan için monitöre bütçem yetmedi. Bir sorun yaşar mıyım monitörde sadece bu giriş ve power girişi var
WhatsApp Image 2022-08-25 at 23.01.36.jpeg

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
dönüştürücü al bazı dönüştürücüler randımanlı çalışmaz ve 60fpsden fazla alamazsın

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
dönüştürücüler çok sıkıntılı tavsiye etmem yeni bir monitor alması şart.
hocam bütçe yoksa kullanılabilir ben 3080li pcde kullancam
Mesaj otomatik birleştirildi:

edit kısa süreline

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Bir sıkıntı olmaz ama dönüştürücü ile kullanman gerekiyor. Dark marka dönüştürücü alabilirsin ben kullandım düzgün çalışıyordu. Dönüştürücülerin çoğunda sıkıntı var aldığınız markaya dikkat edin.

dönüştürücüler çok sıkıntılı tavsiye etmem yeni bir monitor alması şart.
Değil. Düzgünler var.

seok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Mustafa Demir
hocam bütçe yoksa kullanılabilir ben 3080li pcde kullancam

edit kısa süreline
bütçe yoksa yapacak birşeyde yok ustam dönüştürücüler çok sıkıntılı hiç güven vermiyor

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dönüştürücüyle kullanabilirsin yeni bir monitör alıncaya kadar. Bende dark markalı bir ürünü kullanmıştım birkaç ay.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
enes terzi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne gibi sorunlar çıkabilir dönüştürücüde? bilgisayara zarar vermez değil mi? Çok uzun süre değil max 2 ay kullanırım diye düşünüyorum. bir de gördüğünüz resimdekine ve msi rtx3060 a uygun dark marka dönüştürücünün linkini atar mısınız yanlış almayayım.

JustEkmek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Velihan Kaş
ne gibi sorunlar çıkabilir dönüştürücüde? bilgisayara zarar vermez değil mi? Çok uzun süre değil max 2 ay kullanırım diye düşünüyorum. bir de gördüğünüz resimdekine ve msi rtx3060 a uygun dark marka dönüştürücünün linkini atar mısınız yanlış almayayım.
bildiğim kadarıyla dönüştürücülerin modeli yok ztn dark aktif hdmi to vga yazarsanız çıkar hayır bilgisayara bir zararı yok kullanıyorum lakin %100 çalışıcak diye bir şey yok

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Batuhan
Kaliteli dönüştürücü alırsan zarar falan vermez. Ben R9 380 gaming model ekran kartımı yıllarca hdmi vga dönüştürücü kullanarak kullandım. Hiçbir zarar vermedi bir şey olmadı. Sonra kartı sattım monitörde bozuldu zaten. Okuyordum o zamanlar para nerede kim bulmuşta monitör almış. Yani senin söylemine göre 2-3 aylık kullanacaksan bir şey olmaz.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Top Bottom