arkadaşlar eski monitöre pchocasının sistemini aldım geldiğinde rtx3060 sisteme benq t900hda monitöre takacağım şuan için monitöre bütçem yetmedi. Bir sorun yaşar mıyım monitörde sadece bu giriş ve power girişi var
dönüştürücüler çok sıkıntılı tavsiye etmem yeni bir monitor alması şart.dönüştürücü al bazı dönüştürücüler randımanlı çalışmaz ve 60fpsden fazla alamazsın
hocam bütçe yoksa kullanılabilir ben 3080li pcde kullancamdönüştürücüler çok sıkıntılı tavsiye etmem yeni bir monitor alması şart.
Değil. Düzgünler var.dönüştürücüler çok sıkıntılı tavsiye etmem yeni bir monitor alması şart.
bütçe yoksa yapacak birşeyde yok ustam dönüştürücüler çok sıkıntılı hiç güven vermiyorhocam bütçe yoksa kullanılabilir ben 3080li pcde kullancam
Mesaj otomatik birleştirildi:
edit kısa süreline
bildiğim kadarıyla dönüştürücülerin modeli yok ztn dark aktif hdmi to vga yazarsanız çıkar hayır bilgisayara bir zararı yok kullanıyorum lakin %100 çalışıcak diye bir şey yokne gibi sorunlar çıkabilir dönüştürücüde? bilgisayara zarar vermez değil mi? Çok uzun süre değil max 2 ay kullanırım diye düşünüyorum. bir de gördüğünüz resimdekine ve msi rtx3060 a uygun dark marka dönüştürücünün linkini atar mısınız yanlış almayayım.
vermezbilgisayara zarar vermez değil mi?