Neler Yeni

Samsung Odyssey OLED G6 360 Hz 0.03ms 2K monitör alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ozan
o zaman fpsi arttırmak için 5800x3d alacağım hocam bu işlemcinin hak edeceği bir monitör almak istiyorum şuanda bir kaç monitör bakıyorum eğer monitör için biraz daha gözü karartma gücünü kendimde bulursam attığınız monitörü düşünebilirim hocam. sizleri de meşgul ettim ancak hangi markanın monitörlerinde ghosting var yok pek bilmiyorum gerçekten parasına değecek bir monitör biliyorsanız öğrenmek isterim. neticede kasa değişir bizimle kalan şey yine monitör olur :D
valorant gibi rekabetçi oyunlar oynuyorsanız parasına değecek monitörler attığım e spor monitörleridir, hiçbiri bir OLED ile ghostingde yarışamaz, ama oyununuzun doğası gereği OLED'de burn in oluşacaktır, crosshair vs. bunlar statik olduğu için, panel ne kadar kaliteli olursa olsun uzun saatlerden sonra her türlü burn in oluşacaktır, . Ama bu e spor panelleri, panelleri arasında en az ghostingde sahip olanlardan ve hz'i yüksek olması fark yaratıcaktır, 360'dan 540'a aşırı aşırı bir fark olmadığını biliyorum ama sizin için o milisaniyeler bile çok önemli, o yüzden bunları almanızı tercih ederim

McGinty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan
valorant gibi rekabetçi oyunlar oynuyorsanız parasına değecek monitörler attığım e spor monitörleridir, hiçbiri bir OLED ile ghostingde yarışamaz, ama oyununuzun doğası gereği OLED'de burn in oluşacaktır, crosshair vs. bunlar statik olduğu için, panel ne kadar kaliteli olursa olsun uzun saatlerden sonra her türlü burn in oluşacaktır, . Ama bu e spor panelleri, panelleri arasında en az ghostingde sahip olanlardan ve hz'i yüksek olması fark yaratıcaktır, 360'dan 540'a aşırı aşırı bir fark olmadığını biliyorum ama sizin için o milisaniyeler bile çok önemli, o yüzden bunları almanızı tercih ederim
şuan 27inç bir monitörüm var bu monitörü 2. ekran olarak kullanacağım sizce ana monitörümü yani oyunları oynayacağım monitörü 27inç mi alayım monitörler yan yana duracak yoksa 27" 1080p almaktansa 24" 1080p mi alayım ne dersiniz?

https://www.akakce.com/monitor/en-u...0-5-ms-full-hd-oyuncu-u-fiyati,201317274.html bide bu monitör için fikirleriniz nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ozan
şuan 27inç bir monitörüm var bu monitörü 2. ekran olarak kullanacağım sizce ana monitörümü yani oyunları oynayacağım monitörü 27inç mi alayım monitörler yan yana duracak yoksa 27" 1080p almaktansa 24" 1080p mi alayım ne dersiniz?

https://www.akakce.com/monitor/en-u...0-5-ms-full-hd-oyuncu-u-fiyati,201317274.html bide bu monitör için fikirleriniz nedir?
valorant cs gibi oyunlar için 24'ten daha fazla kullanılmaması tavsiye ediliyor o yüzden 24" 1080p tavsiye ederim, 27" 1080p'de ppi da azaldığı için görüntü biraz daha bulanıklaşabiliyor. attığınız monitör de gayet kaliteli o da alınabilir. Şöyle söyleyeyim, e sporcu olmayı planlıyorum falan vs. derseniz 360 dan 540hz'e geçmeyi düşünebilirsiniz. 360hz ile 540hz arasında fark var ama daha fazla para vermeye değer mi? değmez. 360alıp cebinizde para kalabilir farklı şeyler alırsınız bu parayla

McGinty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan
valorant cs gibi oyunlar için 24'ten daha fazla kullanılmaması tavsiye ediliyor o yüzden 24" 1080p tavsiye ederim, 27" 1080p'de ppi da azaldığı için görüntü biraz daha bulanıklaşabiliyor. attığınız monitör de gayet kaliteli o da alınabilir. Şöyle söyleyeyim, e sporcu olmayı planlıyorum falan vs. derseniz 360 dan 540hz'e geçmeyi düşünebilirsiniz. 360hz ile 540hz arasında fark var ama daha fazla para vermeye değer mi? değmez. 360alıp cebinizde para kalabilir farklı şeyler alırsınız bu parayla
gerçekten yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim bütün bunları düşüneceğim fiyatta eğer artabilirsem fiyatına değecek bir şekilde 540 alırım tekrardan çok çok teşekkürler hayırlı akşamlar hocam <3

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,877
İsim
yusuf ecer
Şuan 165hz kullanıyorum 240hz 360hz arasındaki fark kayda değer bir fark mıdır 165ten geçmeye göre?
Oyununa göre evet. Ben mesela apex-overwatch gibi hızlı oyunlarda deli gibi hissediyorum ama valoda hissetmiyorum pek.

fayuk_w

80+ Bronze
Benimde odağım oyunlardaki rekabette önde olmak ne önerirsiniz o zaman 7700xt 5800x3d üstüne 360hz 0.5ms monitör var aklımda demiştim zaten. Oluru var mı yoksa gereksiz mi dediğim gibi yayında açmayı planlıyorum yük altında yine 360fps vermesini istiyorum 30-35bini gözden çıkardım zaten alacaksam bu iki şeyi aynı anda yaptırabilecek bir şey istiyorum. İnternetteki testlerde 5800x3d valorant performansı ağzımın suyunu akatacak düzeyde ve 7700xt ise fiyatı bağlamında yine çok hoş duruyor. Monitör zaten aman aman bi fiyatı yok özellikleri de güzel. Oled panelin de kalitesinin farkındayım ama bu yanma olayı beni çok tedirgin ediyor statik hudlar var oyun içinde mesela valorantta crosshair ortada sürekli skor tabelası vesaire... Bunlar panel yanmasına zemin hazırlamaz mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

benq monitörleri hakkında bir bilginiz var mıdır peki hocam?
bide işlemcim yani r5 5600 ve alacağım ekran kartı rx 7700 xt yayın esnasında bana 240hz üstünü verebilir mi?
oyunda 500 alsan yayinda da bi 300 falan alirsin uzun surecte

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,877
İsim
yusuf ecer
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular