Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7
- İsim
- Ozan
valorant gibi rekabetçi oyunlar oynuyorsanız parasına değecek monitörler attığım e spor monitörleridir, hiçbiri bir OLED ile ghostingde yarışamaz, ama oyununuzun doğası gereği OLED'de burn in oluşacaktır, crosshair vs. bunlar statik olduğu için, panel ne kadar kaliteli olursa olsun uzun saatlerden sonra her türlü burn in oluşacaktır, . Ama bu e spor panelleri, panelleri arasında en az ghostingde sahip olanlardan ve hz'i yüksek olması fark yaratıcaktır, 360'dan 540'a aşırı aşırı bir fark olmadığını biliyorum ama sizin için o milisaniyeler bile çok önemli, o yüzden bunları almanızı tercih ederimo zaman fpsi arttırmak için 5800x3d alacağım hocam bu işlemcinin hak edeceği bir monitör almak istiyorum şuanda bir kaç monitör bakıyorum eğer monitör için biraz daha gözü karartma gücünü kendimde bulursam attığınız monitörü düşünebilirim hocam. sizleri de meşgul ettim ancak hangi markanın monitörlerinde ghosting var yok pek bilmiyorum gerçekten parasına değecek bir monitör biliyorsanız öğrenmek isterim. neticede kasa değişir bizimle kalan şey yine monitör olur