Samsung Odyssey G6 27" 240hz VA alınır mı?

İburamin

80+
Reaksiyon skoru
28
Arkadaşlar sistemi dizdim 2k monitör arıyordum rekabetçi oyunlar oynuyorum ama hikayeli de oynarım. Biraz araştırıp bu monitörü buldum normal fiyatı fazla geldi ama samsungun kamu indirimi varmış 9700 liraya denk geliyor. Ölü piksel ve scanline gibi problemler varmış çıkarsa uğraşması biraz can sıkabilir diye düşünüyorum sizce alınır mı bu fiyata?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar sistemi dizdim 2k monitör arıyordum rekabetçi oyunlar oynuyorum ama hikayeli de oynarım. Biraz araştırıp bu monitörü buldum normal fiyatı fazla geldi ama samsungun kamu indirimi varmış 9700 liraya denk geliyor. Ölü piksel ve scanline gibi problemler varmış çıkarsa uğraşması biraz can sıkabilir diye düşünüyorum sizce alınır mı bu fiyata?
Hocam eğer G65B'yi kastediyorsanız alınır

g65b diyorsan alınır çok iyi monitör o fiyata daha iyisini alamazsın. Ben de temmuz ayında öğrenci vs olmadığımdan o sırada 12,5'a vatandan aldım. Siyah dorğuluğu ve renk doygunluğu çok iyi. İlk açtığında renkler soluk gelebilir ama kolayca ayar yapabiliyorsun. Kendi işletim sistemi olduğundan sistemim gelene kadar sadece kendi güç kablosunu takarak internette takıldım dizi,film,video izledim. Kumandası olması çok büyük bir artı. Kavisli olduğundan büyük ekrana alışmam kolaylaştı. Her türlü oyunu oynuyorum ghosting veya gecikme sorunu yok. Ölü piksel testi de yaptım şükür çıkmadı. Çok iyi olmasa da geceleri kullanılabilir ambiyans ışığı da bulunmakta. Masan küçükse sorun yaşayabilirsin kavisli olduğundan ayakları kocaman. 50cm genişliğin altını önermem.

Evet g65b modelinden bahsediyorum, masa henüz almadım ama 60x150 masa almayı dişünüyorum sorun olacağını sanmıyorum. Sizde scanline denen sorun var mı acaba kafamı kurcalıyor
g65b diyorsan alınır çok iyi monitör o fiyata daha iyisini alamazsın. Ben de temmuz ayında öğrenci vs olmadığımdan o sırada 12,5'a vatandan aldım. Siyah dorğuluğu ve renk doygunluğu çok iyi. İlk açtığında renkler soluk gelebilir ama kolayca ayar yapabiliyorsun. Kendi işletim sistemi olduğundan sistemim gelene kadar sadece kendi güç kablosunu takarak internette takıldım dizi,film,video izledim. Kumandası olması çok büyük bir artı. Kavisli olduğundan büyük ekrana alışmam kolaylaştı. Her türlü oyunu oynuyorum ghosting veya gecikme sorunu yok. Ölü piksel testi de yaptım şükür çıkmadı. Çok iyi olmasa da geceleri kullanılabilir ambiyans ışığı da bulunmakta. Masan küçükse sorun yaşayabilirsin kavisli olduğundan ayakları kocaman. 50cm genişliğin altını önerm

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Evet g65b modelinden bahsediyorum, masa henüz almadım ama 60x150 masa almayı dişünüyorum sorun olacağını sanmıyorum. Sizde scanline denen sorun var mı acaba kafamı kurcalıyor
Scanline çizgi sorunu ise yok hocam.
Bende de 120*60 var çok iyi uyuyor şu an önceden daha küçüktü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

elimdeki tek foto
1759045328017.webp

Ekran kartıyla aran nasıl hocam benim sistemde de bu var ama detaylı kullanamadım henüz
igame 5070ti soruyorsan çok iyi kart hiçbir sorun yaşatmadı. sadece 1 kez 70 derece gördüm o resident evil 2'de hdr açmıştım ama o zaman kasam adana'da yerde hava almayan yerdeydi. Şu anda antepteyim kasa masada oc tuşunu açık kullanıyom. 65 üstünü nadir görüyorum herhangi bir ayar yapmadım. Sadece kartın üstündeki oc tuşuna bastım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,108
Üyeler
183,381
Son üye
farukdmry41
Geri