4K OLED Samsung Odyssey G8 G81SF LS27FG812SUXUF 27" Pivot 240Hz Alınır mı ?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knaka aynı mı bu?

alalım mı beraber

Kartı çıkartmak teferruatlı değilse çıkartabilirim

g-sync olmadığı için yırtılma olur falan diyorlar reisim o konuda bi bilgin var mı nedir durum
Valla yırtılma gördüm galiba biraz ama beni rahatsız etmedi.

Valla bende 9070xt var çok anlamıyom bunlar ne para ols lırdım şuanda bütün parayı vizeye ayırdım

Valla yırtılma gördüm galiba biraz ama beni rahatsız etmedi.

Valla bende 9070xt var çok anlamıyom bunlar ne para ols lırdım şuanda bütün parayı vizeye ayırdım

Şu monitöre ne diyosunuz canlar son karar kıldığım bu oldu. @Tayfunns Abi sen de yorum yaparsan çok sevinirim

Şu monitöre ne diyosunuz canlar son karar kıldığım bu oldu. @Tayfunns Abi sen de yorum yaparsan çok sevinirim
4k 32inç ve kavisli istiyorsan olabilir ama gen 3 panel kullanıyor. Flat ve 27inç olur dersen xg27ucdmg gen 4 panel kullanıyor.

Bu model alınır mı şu an 35500 Amazon da. Uzun kullanımda nasıl olur. Ben 10 saatten fazla kullanıyorum bazen inidirme vs vs bir sürü şey olabiliyor. Kullanırken ne gibi şeyler oldu neleri beğenmediniz yazarsanız çok memnun olurum. Almayı düşünüyorum ama

:D :D baş tacısın. Ama bu G-SYNC olmaması sorun olur mu yani. Biraz araştırdım da yırtılmalar olur falan diyolar anlamadım ki
Birde frsync varsa gsync de vardır demektir. Ayarlardan açabilirsiin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,004
Üyeler
183,043
Son üye
rocinante
Geri