Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

Black Friday Rezaleti⚠️

Yok Hocam vergiler'de o kadar ağır değil PC'lerde Hatta Elektronik eşyalarda En az Vergi PC ve bileşenlerinden var diye biliyorum hatta dur atayım 3 Sene Önce Günümüz Güncel (Digerler kısmını varsayma orası boş)
  2. KaptanMC

Black Friday Rezaleti⚠️

Hocam Serbest Piyasa diye bir şey var yani orası NVDİA'yı ilgilendirmiyor Çünkü NVDİA Ürünleri firmalara satarken Parasını Alıyor ondan sonrası firmalara bağlı Onlarda Roblox/The Sims gibi boş oyunları oynamak için ışıklı mışıklı 40-60K'lık sistemler alan veya veya bilinçsiz kullanıcı olduğu...
  3. KaptanMC

Black Friday Rezaleti⚠️

Hocam Sizin Atladığınız 2 Kısım var 1-En Önemlisi ABD'de alım Gücü uygun Yani sen Burda RTX 4080 Süperli Sitemi almak İçin 2-3 Ay çalışman gerekiyor (Parayı hiç harcamadan!) Ama ABD'de 2-3 haftalık maaşın ile Alabiliyorsun Rahatlıkla yani Pahalı gibi ama Alım gücü çok çok daha iyi bunu...
  4. KaptanMC

Black Friday Rezaleti⚠️

Sa Beyler Bildiğiniz Gibi Dün Black Friday'dı ve Herkes gerçekten iyi sistemler 25K'ya 7500F + 4060Tİ / 31K'ya 7500F + RTX 4070 vs. Beklerken sadece bindir,indir yapıldı ve çöpleri satmaya çalıştılar. Bende Bu Black Friday İndirimin Aslında Ne kadar büyük bir indirim olmasını ve Markaların...
  5. KaptanMC

🔥İndirim 5600X - RTX 4070 29.999₺ (Pc Kolik)

Neyi İyi hocam 1-DDR 4 2-Ekran Kartı Gigabyte Windforce (ısınma sorunu var) 3-Kasa ve PSU'dan bahsetmiyorum bile gamegaraj Sattığı Genarmax Kasa ve Psu bundan çok daha iyi sen düşün
  6. KaptanMC

Cs2 de bu fps normalmi

Yok Hocam Valve'nin yıllardır adam akıllı güncelleme getirmediği hilelerin kol gezdiği Oyunda Gabe'in Tüm Değerlerine söven Ama İlerde Valve'nin Şirketin'de çalışmak isteyen Sıradan biriyim😁 Dediğim gibi hocam yeni PC alcam eskisi GG oldu PC patlayınca ,Patlak Tarihi eser diye müzeye yolladım...
  7. KaptanMC

Tabi Sizde haklısınız hocam ama bazen cidden iyi Sistemler geliyor (iyi Dediğime bakmayın Hepsi Kötünün iyisi malesef) neyse Mesela Bir ara kim yapmıştı hatırlamıyorum ama galiba kasa hariç Tüm parçaları kaliteli markaydı
  8. KaptanMC

Hocam bahsettiğiniz Sistem 33.999TL diye hatırlıyorum az koyulmuş halı o mu??😂 şahsen onun yerine donanım arşivi ve PC hocasının 34-36K bandında paylaştıkları RTX 4070 Süper sisyemler daha mantıklı
  9. KaptanMC

Ya Ryzen 5 7500F olsaydı ama 31-32K olsaydı işte malesef bu firmalar anca bu kadar İndirim yapıyor 4070 güzel Ama DDR4'e deymez gibi Kalitesizlikten bahsetmiyorum bile alınmaz
  10. KaptanMC

Yardım Hangi İnternet Sağlayıcısına geçmeliyim??

Açıkçası daha bügün Foruma Katılıp 3 mesajınız varken reklam değil diye önermeniz bana garib geldi ve ping değeri ile Müşteri hizmetleri konusunda Şikayetler hayli fazla Yani fiyatı'da göz önüne Alınca İyi bir hizmet vermediği belli gibi şahsen
  11. KaptanMC

Kitlesi En Kötü Oyun

Siz LoL diyenler cidden Ne Yaşıyorsunuz Farkındaysanız Ülke veya bölge belirtilmemiş yani Global olarak ele alınmalı Soru ve cidden LOL diyenler ne Yaşıyor Gidip Düşük Rütbe'de oynarsanız zaten normal Ucube ve Fake hesaplar ile dolu yüksek Elo'lar da oynayın bide ayrıca Hiç Kore server ında...
  12. KaptanMC

Yardım Hangi İnternet Sağlayıcısına geçmeliyim??

Merhaba arkadaşlar, Bu ay Türk Telekom ile olan 2 yıllık taahhütüm bitiyor. 35 Mbps hız için 299 TL civarı ödüyorduk (Tam hatırlamıyorum)ama şimdi fiyatlar çok artmış. Başka bir operatöre geçmeli miyim, yoksa Türk Telekom’da uygun bir paket var mı? Eğer sağlayıcı değiştirmem gerekiyorsa...
  13. KaptanMC

Cs2 de bu fps normalmi

Hocam Dediğim gibi o zaman bir Problem var sizde çünkü Çözünürlüğü düşürmek Her oyunda fos artırır Not: 4:3 1280X960 yapınca kenarlar siyah oluyorsa veya Hz'niz 60Hz sabit oluyorsa internetten bakıp düzeltin (anlatmaya üşendim😅) neyse Bide pencerilide değil Tam Ekranda Oynayın zaten 100Fps'lik...
  14. KaptanMC

Türk telekom da şuan bi yavaşlık mı var?

Hocam öncelikle Kullandığınız Paketiniz Kaç MB/s ve Modem Arayüzüne girerek ordan kaç kişinin ağa bağlı olduğunun görselini atın Ne kadar fazla kişi varsa internet o kadar yavaşlar + Bağlı Cihazlar Playstotden bir şey indirirken yada telefon otomatik güncelleme falan yaparsa ki kapatmadığınız...
  15. KaptanMC

Cs2 de bu fps normalmi

Nasıl değiştirmiyor hocam çözünürlüğü düşürdüğünüzde FPS her türlü Artar sadece CS değil tüm oyunlar için geçerli Muhtmelen FPS sınırı var yada v-sync açık 1732961212 Tam olarak bozulan şey ney hocam?
  16. KaptanMC

PC HOCASI-GG12 alınır mı özelleştirmeliyle? bu paraya değer mi ? 34k-38k arası

Hocam Bu fiyat bandın'da önermem Tavsiyem bu kadar paran varsa 1-2 hafta dayan YT ile beraber yaptıkları F/P RTX 4070 Süper PC ler 34-36K arası oluyor genelde onlardan bir tanesini özelleştirip al daha iyi
  17. KaptanMC

Cs2 de bu fps normalmi

Yani 1080P'de evet 240-260 Arası alır Ama dediğim gibi çözünürlüğü 1280X960 yaparsa 300-350 Arası alabilir diye tahmin ediyorum
  18. KaptanMC

Sizce Hangi Sistem ?

Hocam bugün İtopya'daki sistem için Konu Açmıştım Ordan Bakıp Özelleştirme Yapabilirsiniz https://forum.donanimarsivi.com/konu/itopya-indirimli-tek-sistem.1035243/ Tavsiye⬇️ Yazılım ile Uğraşıyorsanız derleme süresini hızladırmak için iyi bir işlemci tercih edin 7500F gayet yetecektir giriş...
  19. KaptanMC

🔥İndirim İtopya İndirimli Tek Sistem!!!

Yani mantıken Çıkmaz gibi duruyor Yani dünyada Global olarak yapılan Black Friday indirimi 'de güzel bir şey yapmadıysalar hiç yapmazlar gibi ki Zaten Muhtemelen Bunun Sebebi Stok Yapmaları Çünkü yeni zamlar kapıda Su zamlar bı gelsin nasıl 30K'lık sistemi 32-33K'ya indirim diye satıklarını görürüz
  20. KaptanMC

Sizce Hangi Sistem ?

Hocam bence 1'ci İtopya'daki Sistem daha mantıklı Özelleştirmeler ile 29.500TL'ye geliyor ve 1000TL'ye falanda gayet iyi Hava soğutucu bulunabiliyor mesela Thermalright Assassin King 120 gibi vs. Toplam 30.500TL'ye 1'ci olanı alsa daha mantıklı bence -Eğer öç hocasının attığı öç 1TB "iyi bir...
Top Bottom