Arama sonuçları: *

1. Bulkyapanobez

Öneri Ekran kartı ve işlemci önerisi

Hocam 3080ti buldum bir tane hayırlısı ise pazartesi günü gidip alacağım
  2. Bulkyapanobez

Hocam ne 3080'de ne de 6800xt de içime sinen bir ilan bulamadım diyebilirim 2 gündür bakıyorum
  3. Bulkyapanobez

5700x3d Alaçam hocam onu kararlaştırdım zaten. Ocak ayı gibi satın alacağım hocam
  4. Bulkyapanobez

Bu gün adam akıllı bakarım hocam haftaya alacam inşallah baktım olmadı Ankara'ya rx6800xt almaya giderim
  5. Bulkyapanobez

6800xt için Ankara'ya gitmem gerekiyor ve öyle aman aman seçenek yok. Beğendiğim modeli beğendim çünkü başka adam akıllı satan yok. 3080 üzerinde biraz daha seçenek var.
  6. Bulkyapanobez

Hocam bende iki adet kart var 1660ti ve rx 5500xt bunları verip üzerine nakit ile takas yapmayı düşünüyorum. Böyle olunca o kadar çok seçenek çıktı ki 3080 bakıyorum 3070 bakıyorum rx 6800xt bakıyorum bir ton seçenek çıktı. Kesin bir şey belirleyip onu almam lazım. Net olarak ne alayım ?
  7. Bulkyapanobez

Doğru Vücut Geliştirme

Spor salonunda vakit öldürmek diye bir şey yok brom. Sen istesen de istemesen de spor salonuna gidip antrenman attığın sürece acikacaksın, yiyeceğin porsiyon sayısı artacak. Ben şahsen "çok yiyorum ama kilo alamıyorum" diyen arkadaşlara inanmıyorum. Çok yiyen kimse, kilo alan adam kadar çok...
  8. Bulkyapanobez

❌İndirim Bitti! Asus GTX 1050 Ti 1999₺ 🔥

Ayrı konu açıp etiketlersen hem ben hem de diğer bilgili arkadaşlar yardımcı olur hocam :)
  9. Bulkyapanobez

❌İndirim Bitti! Asus GTX 1050 Ti 1999₺ 🔥

Hâlâ 1660ti kullanıyorum :) önümüzdeki hafta değiştiriyorum inşallah kart arıyoruz bakalım
  10. Bulkyapanobez

6800xt bakıyorum hocam belki başka denk gelirse alırım
  11. Bulkyapanobez

Bu muhabbetlere açıkçası ben de Nvidia düşünüyorum ama çevremde AMD kullanan gerçekten fazla insan var ve öyle aman aman sorun yaşadıklarını söyleyemiyorum. 6800XT buldum bir tane Ankara'da önümüzdeki hafta almaya gideceğim ama yurt dışı ürün o yüzden bir tık geri planda tutuyorum Sizce alınır...
  12. Bulkyapanobez

6800 xt 2. Elden çok seçenek bulamadım kafama uyan sıfır fiyatı da bir tık pahalı. Başka bir öneriniz var mı.
  13. Bulkyapanobez

6800xt bakıyorum hocam şuan garantili vs var galiba bu olabilir. Peki 6800XT'nin Nvidia karşılığı nedir ?
  14. Bulkyapanobez

Intel işlemciye geçiş yapmıyorum hocam ama bildiğim kadarıyla anakartım r5 serisinden sonra BIOS güncellemesi istiyordu. 2. El ekran kartı meselesine gelince de bu dizdigim 3. Sistemim ve hepsi 2. El olarak alındı. Kullandığım Galax model ekran kartının profilimde konusu bile var. Şu zamana...
  15. Bulkyapanobez

İyi günler, Aralık ayında 2. El temiz olarak ekran kartı almak istiyorum, bütçem aşağı yukarı 10-11 civarı ama esneme payı olabilir (olmazsa daha iyi ) . Çoğu ekran kartı işlemcime darboğaz yapacak biliyorum ama Ocak ayının başı veya ortası gibi işlemci de değiştirmeyi planlıyorum. Hatta...
  16. Bulkyapanobez

Çocukluğunuzun bittiğini ne zaman nasıl anladınız?

Bilmiyorum galiba la,kendime sordum şimdi de cevapsız kaldı. Bir ara oldu galiba hatırlamıyorum, iş güç askerlik vs vs derken araya kaynadı sanırım.
  17. Bulkyapanobez

Öneri Arkadaşla oyun önerisi

Bunu yüklerim kral beğendim
  18. Bulkyapanobez

Onu oynadık hocam Eyvallah kral Devour,outlas,escape the backrooms,War thunder vs oynadık hocam 1732479073 Far Cry serisini de bitirdik Bunu da 1 hafta önce bitirdik
  19. Bulkyapanobez

Yok hocam arkadaş ekranda, açtım diye bana küfür ediyor :)
  20. Bulkyapanobez

Min 2 genellikle 4, the foresti kaç kere bitirdik bilmiyorum hocam
Top Bottom