Arama sonuçları: *

1. Z

DÜNYANIN EN İYİ 2 TELEFONU (EPEY)

Ekosistem olayını bir kenara bırakırsak şimdiye kadar kullandığım en iyi os OnePlus ta ki oxygenOS , yinede ekosistem tak diye bir köşeye bırakılacak bir mevzu değil bu yüzden s25 ultra daha mantıklı gibi duruyor.
  2. Z

Arctis nova 1 alınır mı

Ses kasmaktan ziyade genel olarak bu butcedeki kablosuz bu tarz urunlerin ses kalitesini de pek başarılı bulmuyorum. Q10i modeline sahibim yakın fiyattaki kablosuz "oyuncu" kulaklıklarından daha iyi müzik performansı verdiğini söyleyebilirim .
  3. Z

Arctis nova 1 alınır mı

nova 1 almadan önce baktığım modeldi , şahsen kablosuzda minimum 3k bandında takılmak lazım diye düşünüyorum.
  4. Z

2025 ford Kuga alınır mı

cerato dediğiniz araç zaten kasayı anca kaldırıp götürüyor öyle pek şey bir araç değil. 2014 sportage i yeni sattım daha , akrabada 2022 kuga 1.5ecoblue st-line vardı öncesinde de 2017 si vardı kendisinde ikisinide deneyimledim hem benim hem onun ortak görüşü sportage in daha keyifli ve konforlu...
  5. Z

Arctis nova 1 alınır mı

Daha geçen ay 2068tl degilmiydi bu ? Jetklik magzasinda outlet aldım 1550tl ye ürün 0 2yil garantili adıma faturali . Fazlasıyla memnunum ses , baş kalitesi konforu çok güzel ama 2600 bütçe de almam .
  6. Z

Araba Fiyatları Çok Garip?

100 ekleye ekleye 2018 Sportage alacakken 2022 gt 5008 de buldum kendimi. Piyasa acayip .
  7. Z

Aracımı ilana koyduğum fiyat ideal mi ?

Sağolun hocam
  8. Z

4 bin Tl’ye 2.el ekran kartı ne alınır?

4k ya Nvidia tarafında 1660s , tek fanli evga 2060 kardan alabilir AMD kanadinda 5600xt , bulabilirsen 5700xt.
  9. Z

Aldım aracı hocam teşekkürler.
  10. Z

OnePlus Telefon Alınır mı ?

oneplus 9 üstünde imei attırma durumu yok o kayıt ücreti verilip pasaporta kayıt yaptırılcak yani y.d işi 8 ay y.d + 4ay farklı cihaz . nord 3 ise tr cihazı olsada bu fiyata alınmaz s24fe varken. fiyattan bağımsız konuşursak kesinlikle mükemmel bir os kullanıyor aşırı memnunum.
  11. Z

Bilgisayarım neden böyle?

chrome kullanıyorsanız donanım hızlandırmayı kapatın düzeliyor
  12. Z

Teşekkürler
  13. Z

Sabah konuştum arkadaşla 1.70 yapıyor yarın bakmaya gidicem hayirlisiyla
  14. Z

1.5 bluehdi.
  15. Z

Çözüldü✓ Gelen Takası Kabul Etmelimiyim

O PC açıklamada ki değerleri boş olan ve traning dışında vermez , drone la da pc takasi şahsen aşırı mantıksız .
  16. Z

Ekran Kartı Önerisi İstiyorum

b580 alınır , yapacağı darboğazdan sorun olmaz çatır çatır oynarsın
  17. Z

6.000 TL'ye 1080 Ti Alınır mı?

ben 6k verip vermemek kısmında değilim, arkadaşa kaç mesajdır 6k verilmeyeceğini açıklıyorum zaten ancak 1080ti da 5 para etmez ve rx570-580 le kıyas yapılacak bir kartta değil
  18. Z

1080ti dan bahsediyoruz farkındaysan ? okadar gömülecek bir kart değil
  19. Z

2. el sitelerinden bölgende bulduğun ürünleri at modellerine bakalım yani .
  20. Z

Siz butceniz dahilinde linkleri atın bakiyim.
Top Bottom