zaten ben demiştim900 den sattım aracı.
.kanka fiyat iyi pazarlıkla düz 900 yaparsın veya 890 düşebilirsin istediğin fiyata benzer kondisyonda 2015 almak isteyebilirler tok satıcıysan min 910 düş satılsın diyosan 900 890 arası bi fiyata max 1 aya satarsın
ne arıyosun bide araç alana kadar uygun bi kuyumcudan altın alır bekletirdim yerinde olsamSattım satmasına da şimdi araba bulamıyorum , ilanda tertemiz araç başına gidiyorum çizik dolu .
5008 gt arıyorum , 90k km altında tramersiz en kötü tek parça lokal boyalı , 1.75m civarı. birkaç araca bakmaya gittim ilanda tertemiz başına gidiyorum birinin tamponda kırık ve çizik var diğerinin kaputun ucunda 20-30cm lik çizik , döşemede aşırı deforme mevcuttu. 3 gün içinde 2 araca daha bakmayı düşünüyorum bakalım.ne arıyosun bide araç alana kadar uygun bi kuyumcudan altın alır bekletirdim yerinde olsam
motor hangisi5008 gt arıyorum , 90k km altında tramersiz en kötü tek parça lokal boyalı , 1.75m civarı. birkaç araca bakmaya gittim ilanda tertemiz başına gidiyorum birinin tamponda kırık ve çizik var diğerinin kaputun ucunda 20-30cm lik çizik , döşemede aşırı deforme mevcuttu. 3 gün içinde 2 araca daha bakmayı düşünüyorum bakalım.
güzel hayırlısı olsunSabah konuştum arkadaşla 1.70 yapıyor yarın bakmaya gidicem hayirlisiyla
hayırlı olsun hocam güle güle kazasız belasız kullanınAldım aracı hocam teşekkürler.