şöyle dediğim gibi zaten 90 derecede kullanmak imkansız gibi bir şey aşırı dik oluyor e biraz yatırınca da eğim oluyor zaten nadiren düşüyor bu sfer yani 90...
Mikrofon konusunda çok iyi olmaz ama ses kalitesi açısından fuxi h7 yi baya beğeniyorum bu fiyatlarda bence rakibi yok kablosuz hem birde salı günleri...
Vallahi küçüklükten beri aklımdaydı ancak zamanını buldum
omuzdan askılı oluyor sanırım şık böyle güzel birşeyler düşünüyorum ama biraz baktım çok model...
ben belki yer bulurdum ama üşendim foruma güvenerek aldım bi sorun yok gibi şuanlık ufak tefek şeyleri takmıyorum tabi plastik kalitesi iyi değil örnek...
Yani sizin beklentiniz ne ona göre söyliyim kolçal kalitesi çok ahım şahım iyi değil dediğim gibi eğer ben kolumu dayayacağım devamlı diyorsanız yastık da...
ya bana kalırsa ahım şahım farklar olmayacaktır koltuk sonuçta ne kadar fark olabilir gözüne güzel geleni al gitsin titanla hawk kalitesi yakın diyorlardı
Bende ilk kez aldım yani genel itibariyle fiyatını hakediyor koltuk o konuda sorun yok ama bu aralar bi gariplik seziyor gibiyim tam anlayamadığım için...
Bende ikisini sordum bana beast daha iyi dediler beast aldım 15liyi kullanmadım bilmiyorum benim incelememe bak birde 15 linin incelemelerine bak hangisi...