aradım şimdi tc baktılar tc görünmüyor zaten onay kodu olmadan işlem yapamazlar dediler onu hallettim sanırım ulaşamıyorlar telefon numarasından veya yok...
geçenlerde çok üstünde durmadım ama durulması gerekiyor mu onu da bilmiyorum bir şey yapamam herhalde diye pek araştırmadım bugün bi merak ettim size sorayım...
İkiside aşağı yukarı aynı duruyor ya ben titanbeast aldım bakalım gelince birşeyler derim almamış olursan ama titan için biraz sert diyorlar
1787678380...
şuan 2 koltuk var bi titanseat beast model birde rampage typhoon model ikisinden birini alacağım gibi daha iyi öneriler gelmedi ama bakalım ayak desteğine...
bende deriden çok korkuyorum zaten özellikle kumaş bakıyorum aslında fileli istiyordum ama fileli salma yapar delikler büyük zamanla yıpranır falan diye...
taksit seçenği nasıl incehesapta şimdi kafamda yine 2 koltuk var ikiside 6 ay peşin fiyata taksit yapıyor olmasıl lazım biri rampage zaten diğeri de...
nerelerde bulabilirim nereler satar bu koltukları
1787581336
rampage markasının koltukları hakkında bilginiz var mı gıcırdama düşme hissi vs bir şey var...
evet hawk titan xdrive oyuncu koltukları sağlam duruyor 6 taksit imkanı da var amazonda gayet iyi ama ayak desteği olmaması uzak tutuyor diyebilirim çoğu...