Reload isimli üyenin son içerikleri

1. Reload

Yardım Kasa İş Yapar mı? Yardıma İhtiyacım Var

Reis aciliyeti yok demişsin acil yazıyorsun eğer konu sayfada görünmüyorsa yukarıda konuyu yükselt var ona bas sayfada görünecek zaten
  2. Reload

Yardım Telefon Numaram ile Birşeyler Yapılmış?

aradım şimdi tc baktılar tc görünmüyor zaten onay kodu olmadan işlem yapamazlar dediler onu hallettim sanırım ulaşamıyorlar telefon numarasından veya yok öyle bir şey bu ıtodan bi tahakkuk nolu başvurunuz tescil edilmiştir birde mersis talet numaralı kuruluş başvurunuz onaylanmış olup 15 dakika...
  3. Reload

şimdi uygulamasını yüküyorum bakalım hesap var mı bi denicem birşeyler
  4. Reload

yok ben belki 10 senedir kullanıyorum numarayı fazlası vardır azı yoktur
  5. Reload

geçenlerde çok üstünde durmadım ama durulması gerekiyor mu onu da bilmiyorum bir şey yapamam herhalde diye pek araştırmadım bugün bi merak ettim size sorayım dedim ben manisada yaşıyorum daha önce hiç istanbula da gitmedim ama ITO isminde diyim mesajlar geliyor garip garip hiç alakam olmayan...
  6. Reload

Titan Seat Beast mi Xdrive Hira mı Alınmalı

İkiside aşağı yukarı aynı duruyor ya ben titanbeast aldım bakalım gelince birşeyler derim almamış olursan ama titan için biraz sert diyorlar 1787678380 Xdrive hakkında bilgim yok pek ama çok bi fark yoksa titanı al geç derim bi kullanıcı youmlarına bak google üzerinden
  7. Reload

2 Oyuncu Koltuğu Arasında Kaldım.

@filozofof bende tam olarak titanseat beast kumaş gri koltuğunu aldım bakalım gelince memnun kalacağımı düşünüyorum hayırlısı
  8. Reload

Bilgisayar Başında Kullanmaya Koltuk Önerisi

Tam olarak kaliteden korktuğum söylenebilir
  9. Reload

Bilgisayar Başında Kullanmaya Koltuk Önerisi

şuan 2 koltuk var bi titanseat beast model birde rampage typhoon model ikisinden birini alacağım gibi daha iyi öneriler gelmedi ama bakalım ayak desteğine çok ihtiyaç duyarsam rampage duymazsam titanı alacağım
  10. Reload

kumaş oyuncu koltuğu da terletir mi bi önerin var mı mesela şuan alacak olsan ne alırdın şuanki kafayla
  11. Reload

bende deriden çok korkuyorum zaten özellikle kumaş bakıyorum aslında fileli istiyordum ama fileli salma yapar delikler büyük zamanla yıpranır falan diye uzaklaştım ondan 1787583435 teşekkürler destek için
  12. Reload

tamamdır göz atacağım teşekkürler ayak desteği çok konforlu gelirse rampege gerek duymazsam titanı alacağım gibi bakalım
  13. Reload

taksit seçenği nasıl incehesapta şimdi kafamda yine 2 koltuk var ikiside 6 ay peşin fiyata taksit yapıyor olmasıl lazım biri rampage zaten diğeri de amazonda titanseat beast marka model koltuk rampage 7200 titan 7900 tl indirim kuponu bulursam belki daha uyguna da gelebilir ama ayak desteği yok...
  14. Reload

nerelerde bulabilirim nereler satar bu koltukları 1787581336 rampage markasının koltukları hakkında bilginiz var mı gıcırdama düşme hissi vs bir şey var mıdır sizce o baya kullanışlı geldi filelinin bolalma ihtimalinden dolayı ondan vazgeçtim diyebilirim şuan kafamda bi rampage marka var...
  15. Reload

evet hawk titan xdrive oyuncu koltukları sağlam duruyor 6 taksit imkanı da var amazonda gayet iyi ama ayak desteği olmaması uzak tutuyor diyebilirim çoğu koltukta yok ama kullanışsız bir şey falan mı acaba
Geri