Reload isimli üyenin son içerikleri

1. Reload

Titanseat Beast Oyuncu Koltuğu İnceleme

ben teşekkür ederim
  2. Reload

Hangi Oyuncu Koltuğu Daha İyi?

bu bütçede bende arıyordum titanseat beast aldım incelemesini de yaptım bi bak istersen https://forum.donanimarsivi.com/konu/titanseat-beast-oyuncu-koltugu-inceleme.1255669/ 1789171363 arkadaşın attığı harbi iyi fiyat ben 1 hafta önce 7900e aldım ama 6 taksitti
  3. Reload

şöyle dediğim gibi zaten 90 derecede kullanmak imkansız gibi bir şey aşırı dik oluyor e biraz yatırınca da eğim oluyor zaten nadiren düşüyor bu sfer yani 90 derece ile 110 derece arasında kullanacaksan evet düşebilir ve müdahale gerekiblir biraz daha yatırırsan çok nadir ve ani kalkmalarda...
  4. Reload

1500 TL Kulaklık Önerisi

Mikrofon konusunda çok iyi olmaz ama ses kalitesi açısından fuxi h7 yi baya beğeniyorum bu fiyatlarda bence rakibi yok kablosuz hem birde salı günleri indirime giriyo 1300 bandına düşüyor
  5. Reload

Postacı Çantası Düşünüyorum Öneri Gerekiyor

teşekkürler göz atacağım
  6. Reload

Postacı Çantası Düşünüyorum Öneri Gerekiyor

Vallahi küçüklükten beri aklımdaydı ancak zamanını buldum omuzdan askılı oluyor sanırım şık böyle güzel birşeyler düşünüyorum ama biraz baktım çok model bulamadım ne diye aratmam lazım onu da bilmiyorum 3 bin TL'ye kadar şık bir şey arıyorum öneri lazım ünide kullanacağım
  7. Reload

ben belki yer bulurdum ama üşendim foruma güvenerek aldım bi sorun yok gibi şuanlık ufak tefek şeyleri takmıyorum tabi plastik kalitesi iyi değil örnek veriyorum bu gizlemek için kullanılan plastikler çok dandik ama fiyat ortada
  8. Reload

Yani sizin beklentiniz ne ona göre söyliyim kolçal kalitesi çok ahım şahım iyi değil dediğim gibi eğer ben kolumu dayayacağım devamlı diyorsanız yastık da alırsınız mis gibi olur yani ekstra olarak da ben de yeni aldım zaman gösterir bazı şeyleri şuanlık genel itibariyle memnunum kolçaklardan...
  9. Reload

❌İndirim Bitti! Gog.Com State Of Mind Ücretsiz!

olayı ne bu oyunun
  10. Reload

ya bana kalırsa ahım şahım farklar olmayacaktır koltuk sonuçta ne kadar fark olabilir gözüne güzel geleni al gitsin titanla hawk kalitesi yakın diyorlardı
  11. Reload

Bende ilk kez aldım yani genel itibariyle fiyatını hakediyor koltuk o konuda sorun yok ama bu aralar bi gariplik seziyor gibiyim tam anlayamadığım için foruma yazmak istemedim bakalım sanki bazen koltuğun arkası kolu kaldırınca gelmiyor bazen duruyo gibi bazen geliyo anlayamadım birde arkama...
  12. Reload

❌İndirim Bitti! 🔥 Ktc H27t22c 6299 TL - Milli Monitörümüz 🔥

görüntü kalitesinde bi fark oluyor mu zamanında bu fiyata almıştım bende sanırım hz olarak bi sıkıntım yok da kalitede fark oluyormu
  13. Reload

dp 1788626150 hayır sabit sadece öne arkaya eğim var
  14. Reload

Bende var bu monitör orda 200hz oc ile 210 yazıyor ama benim monitör 180 hz bilginiz olsun yalan bilgi olabilir
  15. Reload

Oyuncu Koltuğu Arıyorum Yardımcı Olabilirmisiniz

Bende ikisini sordum bana beast daha iyi dediler beast aldım 15liyi kullanmadım bilmiyorum benim incelememe bak birde 15 linin incelemelerine bak hangisi güzel gelirse al benim inceleme de fotoğraflar falanda var nasıl bir şey geleceğini az buçuk kestirirsin yani
Geri