Riot clientte oyunlarda güncelleştir simgesi var basıyorum hazırlanıyor diyor sonra kısa bi süre sonra iptal oluyor oyunu aç diyorum oyunu da açmıyor pc yeniden başlattım olmadı uygulamayı sistem tepsisinden de görev yöneticisinden de kapattım yine olmadı ne yapmam gerekiyor yaşayan çözüm...
güzel diye duydum ama aceleniz yoksa siz atk n9 pro modelini alın pişman olmazsınız
1774546647
biraz sabredip kaliteli bir şey almanızı tavsiye ederim
1774546658
birikim yapın yani
fuxi h7 malzeme kalitesi olarak zayıf biraz ses kalitesi çok iyi diyebilirim ama maks düzey az geliyor ama bana yetiyordu kırıldı bendeki ss arctis nova 7x aldım ses kalitesinde bi fark hissedemedim cidden ama tavsiye olarak yine bütçeyi biraz arttırırsan atk n9 var...
Açılan daha önceki konular çok eskiydi o yüzden yeni Bi konu açıp beni bilgilendirmenizi rica ederim.
Öncelikle bilgisayarımda hamachi ile radmin ikisi de kurulu daha radmin ile denemedim yalnız hamachi ile denediğim yöntemleri anlatayım nerede yanlış yaptığımı söyleyip doğrusu için yardımcı...
Peki bu vd4 modelleri için stant almak gerekiyor mu yoksa onlar da sıkıştırmalı mı eğer stand gerekiyorsa ne kadar kaliteli de olsa standa para vermek istemediğimden hiç göz bile atmayacağım ama sırf pedallardan dolayı ultra modeline bakılabilir ama ona da 3. Pedal gerekiyor Ayriyeten vites...
v10 pro nun pedalları vd4 den çok mu dandik kalıyor aralarında eğer denildiği gibiyse taksit kısmında 7 bin tl fiyat farkı bulunuyor ayriyeten birde 3ç pedal alınacak baya masraflı duruyor fiyat farkına değer mi
ayriyeten 10 pro ve ultra modelleri arasındaki fiyat farkına değecek bi fark da var...