Arama sonuçları: *

1. ★ Stiletto Knife | Scorched (Well-Worn) Satılık

★ Stiletto Knife | Scorched (Well-Worn) Satılık

Bıcağın piyasa değeri steamde 300 dolar diğer satış sitelerinde 220 dolar bandında 7k ya satacağım cüzi miktarda pazarlık olur önce para sonra trade şeklinde olur başka türlü olmaz güvenmiyorum diyen yazmasın
  2. Oğuzhan Yücel

TÜRK FUTBOLU NEDEN KALİTESİZ?

işte bizde böyle bir olay var adamlar 4. ligdeki takımı bile şehir takımı diye desteklerken bizde bu takım balda bu takım 3. ligde demekle olmaz zaten bilet fiyatları yüksek değil gidip izlemekten çekinmemek lazım futbol böyle gelişen bir şey finansal bulamayan şehir takımını sen finansa...
  3. Oğuzhan Yücel

ayrıca bizde kendi şehir takımını tutan insan sayısı çok az herkes 3 büyük istanbul takımını tutuyor ben eskişehirli olarak eskişehir sporu destekliyorum. Bu dediğim sistemi şuan bursa spor yapıyor bir tek adamlar hala maçlara gidiyor hala destekliyor bu iş böyle olmalı sizin burda bjk gs fb...
  4. Oğuzhan Yücel

kabullen ve maçları izleyip bu tiyatroya destek verme gayet basit bizde kimse ligi beğenmiyor maç olduğu vakit direkt kitlenip izliyorlar adamlara gelir vermeye devam edersen forma almaya devam edersen bu değirmen böyle dönmeye devam eder
  5. Oğuzhan Yücel

R7 5700x3d mi r5 7500f mi??

Linus tech tips bununla ilgili bir video yaptı onu izlersen aradaki farkları görürsün
  6. Oğuzhan Yücel

Premier lig le bizim ligi kıyaslamak acayip bir kafa Premier ligte liyakat var scout ekipleri çok geniş hayvan gibi sponsor ve reklam gelirleri var bazılarının şirketleri var hakemler kaliteli ve desteklediği takıma göre maça çıkartılıyor kulüplerin tesisleri kaliteli hocalar kaliteli daha...
  7. Oğuzhan Yücel

Topladığım sistem için tavsiye istiyorum

soğutucu bloğu kullanamabilirsin ne kadar kalın bilmiyorum o yüzden kesin bişi diyemem
  8. Oğuzhan Yücel

Guilded kurduktan sonra oyundaki sesler azaldı

Düzelmiyor değişik ekolayzır ayarı yaptım öyle bır tık daha iyi oldu
  9. Oğuzhan Yücel

Topladığım sistem için tavsiye istiyorum

ssdyi soğutma bloksuz bir model seçin anakartınızda zaten var soğutma kingston furry renegade yada kc3000 2sinden birini tercih edebilirsiniz
  10. Oğuzhan Yücel

Guilded kurduktan sonra oyundaki sesler azaldı

Beyler bu guilded'i indirdik ama tüm sesler kesildi oyun sesleri %100 ama hiç bir şey duyamıyorum uygulama ayarlarına baktım bir şey bulamadım
  11. Oğuzhan Yücel

Çözüldü✓ R5 7500F RTX4070Tİ SÜPER SORUNSALI??

dar boğaz olduğu zaman drop girmez hocam kim size söylediyse bu bilgiyi yalandır şuan alabildiğiniz en yüksek ekran kartını alın sonra işlemciyi updatelersiniz 2k monitörünüzü de alın rahatınıza bakın bütçe artarsa işlemciyi updateleyin
  12. Oğuzhan Yücel

Nesinede para çekemiyorum

şans oyunlarından kazandığın para çekilmez bakiye olarak geliyor gidip bir kupon yapıp tuttursan çekersin
  13. Oğuzhan Yücel

Bilgisayar çalışıyor ama ekran gelmiyor

bios pilini çıkar geri tak açılır
  14. Oğuzhan Yücel

Ram CL düşürme nasıl yapılır?

biostan yapılıyor yapıyor ama şöyle bir sıkıntı olacak doğru ayarı bulasaya kadar bios 0 lamak zorunda kalacaksın gerçekten uğraşmak istiyorsan buradan yaz
  15. ★ Stiletto Knife | Scorched (Well-Worn) Bıçağı nakite çevirmek istiyorum

★ Stiletto Knife | Scorched (Well-Worn) Bıçağı nakite çevirmek istiyorum

Takas banı vs yok önce para sonra trade şeklinde güven cart curt diyenler yazmasın bıçak markette 300 dolar bandında ben 200 dolara (7000TL) bandına satıyorum pazarlık vs yok sadece nakit istiyorum https://steamcommunity.com/id/Coperzzers/ steam profil bu istek atıp steamden yazarsınız görmezsem...
  16. Oğuzhan Yücel

Bilgisayarımdaki ram sorunu

dim 1 3 soketlerine takıp denedin mi 2 ramide
  17. Oğuzhan Yücel

IPhone 11 Satışı Sonrası: iPhone 13 mü, Samsung S23 mü?

13 artık eski kalıyor 0 almak için 15 almayacaksınız ki apple ekosisteminden çıkmak istemiyorsanız iphonedan yana tercih yapın ama s23 yada s24 çok daha güncel cihazlar artık samsungta uzun yıllar boyu güncelleme garantisi veriyor
  18. Oğuzhan Yücel

CS 2 MSI Afterburner testi

Sistemde dar boğaz yok cs2 valorant vb oyunlar sistemin yüzde yüzünü kullanmaz, PUBG gibi oyunlar ise ekran kartını çok fazla kullanmaz işlemciyi full kullanır, 3A dediğimiz god of war vb oyunlar ise işlemciden az yük çeker ve ekran kartından ful yük çeker OCCT konusuna gelirsek benim seçtiğim...
  19. Oğuzhan Yücel

Hazır Sistem Genel Kalite Kontrolü Hakkında Yardım

monitör konusunda başka bakacağınız bir durum yok sistemi full sterese sokan ucretsiz uygulamalar 3d bench mark (steamde var demosunu indereceksiniz) OCCT var ısı değerlerini takip etmek içinde hwinfo indirmeniz yeterli olacaktır ekran kartını zaten arkadaş üste açıklamış MSI afterburnerde...
  20. Oğuzhan Yücel

CS 2 MSI Afterburner testi

Psuda sorun olsa sistemi yeterli besleyemezdi o zaman her oyunda aynı olayı yaşıyor olurdunuz ya da sistem kendini resetlerdi ssd sağlığınız ve sıcaklık değerleride normal ama diyorsanız hala ekran kartının sağlığından emin değilim gene occt üzerinden bu tikleri açarak 1 saat test daha yap...
Top Bottom