- Konu Sahibi Konu Sahibi
vallahi sağ olasın dedim boş yere dert açtım başıma :d bu arada her şey net olsun istiyorum sen sistemde genel olarak sorun yok diyorsun ama buna ssd psu ram vs dahil mi? harici olarak başka bir sorum daha olacaktı testlerde ram 3300 mhz olarak görüküyor öyle kullanıyor galiba normal değerleri 3600 bios üzerinden de baktım 3600 halde neden öyle farklı bir nedeni var mı?hocam bir sorun yok cs ile ilgili bir sıkıntı var sadece zaten attığınız occt test sonucunda ekran kartı olsun işlemci olsun gayet güzel işler yapmış full stres altında cihazda bir sorun yok csde bir sorun var
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten ekran kartında bir sorun olsa occt testini yaptığınızda ya sistem kapanırdı yada grafiklerde sert inişler ve sert çıkışlar olurdu olay tamamen cs ile alakalı canınızı sıkmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Oğuzhan Yücel bir de 200 fps CS için yeterli değil mi 200 altına inmesem de 200 olsa dahi drop giriyor kasıyor gibi oluyor 144 hz var desem ki ekran yırtılıyor o da yok yani 144 altına inmediğim takdirde belli oranda akıcı olması gerekmez mi?