Neler Yeni

CS 2 MSI Afterburner testi

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
hangisini dediniz bilmiyorum atma şansınız varsa iyi olur vallahi bu arada önceden attığım fotoğraflar yeterli değil mi?
hocam siz diğer oyunlarda fps değerlerine baktınız mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Psu kronik sorunlu diye hatırlıyorum Gold dimi psu
benim arkadaşta https://www.akakce.com/power-supply...Ax3mQ1HiOFm3Pieb-ySmRDKrnzN6un6waAgz8EALw_wcB dediğiniz bu psu var kronik sorunlu dedğiniz PSU buysa kronik sorunu tam olarak nedir acaba

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Arda doğan

Anatolia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emre ÇAKIRCA
Bir bakmam gerek zaman lazım
sorun değil hocam bekliyorum

hocam siz diğer oyunlarda fps değerlerine baktınız mı

benim arkadaşta https://www.akakce.com/power-supply...Ax3mQ1HiOFm3Pieb-ySmRDKrnzN6un6waAgz8EALw_wcB dediğiniz bu psu var kronik sorunlu dedğiniz PSU buysa kronik sorunu tam olarak nedir acaba
daha test edemedim şimdi farklı bir oyun yükledim world of tanks online oyun onda deniyeceğim güncellemesi vardı onu bekledim bir de ekran kartına driver güncellemesi geldi cs'de tekrar deniyeceğim onu da atarım

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel

Anatolia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emre ÇAKIRCA
Yanıyor diye hatırlıyorum hocam yanlış hatırlamıyorsam eğer bı inceleme videosunda görmüştüm
Alırken araştırdım böyle bir durum görmedim şimdi siz böyle diyince tekrar baktım bir şeyle karşılaşmadım gördüğünüz videoyu tekrar bulma şansınız olur mu?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Alırken araştırdım böyle bir durum görmedim şimdi siz böyle diyince tekrar baktım bir şeyle karşılaşmadım gördüğünüz videoyu tekrar bulma şansınız olur mu?
Kronik problem var dedikleri için bir üst model denebilir a850gl modelini ben çektim 7900xtx için MSI mag A850GL 850w +80 gold şeklinde aldım

Anatolia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emre ÇAKIRCA
@Oğuzhan Yücel şöyle hem world of tanks hem de cs içinde görüntüler aldım ve şunu gördüm msi afterburner %1 değerini göstermiyor diğer uygulama ise nvdia'nın kendi uygulaması %1 değeri cs içinde 100'ün altına inmiyordu genel olarak world of tanks'te ise görüntülerde görüktüğü gibi değerler aldım %0.1 ayarına baktım nvdia üzerinden ama bulamadım ne diyorsun sence temiz mi? bu arada world of tanks yağ gibi akıyor cs hala aynı bence cs'de 200 atlına fps indiğinden dolayı bu halde çatışmaya falan girdğimde genelde drop giriyor tam o ara %1 fps değerine baktığımda 100'ün altına nadir iniyor inse de 60-70 oluyor bu da normal mi bilmiyorum zaten o midde olduğum fotoda bilerek çatışma anında aldım görüntüyü orada da değer 120 ben yine de faceit'te ya da mm'de deniyeceğim tekrardan

@Oğuzhan Yücel farklı yapabileceğim test var mı bu arada aklına gerçekten sorun olup olmadığını görmek adına anladığım kadarıyla diğer sorun yaşayanlar her parçada sorun olabileceğini dile getirmiş psu da olabilir ram de işlemci de ssd de ssd'ye birlikte baktığımızda sağlığı temizdi yaptığımız bencmark'ta da ısınmadı gerçi test onu kapsıyor mu bilmiyorum ama ısıları birinin 30 diğerinin 29 falandı galiba diğer parçalar içinde birer birer test yapıcam

@Oğuzhan Yücel hocam benim en çok merak ettiğim ve önemli olan aslında ekran kartı bunu geçen hafta 2. el aldım ve hala iade etme imkanım var benim gördüğüm kadarıyla testlerde de diğer oyunlarda da sorun yok sizce ekran kartında sorun olabilir mi bu konuda net bir şey dememiz mümkün mü? hatta battlefield 5'de de deneyip nvdia üzerinden sizlere değerleri atayım orada da görükür net diye tahmin ediyorum

Kronik problem var dedikleri için bir üst model denebilir a850gl modelini ben çektim 7900xtx için MSI mag A850GL 850w +80 gold şeklinde aldım
kronik neden olduğunu anladım sizin deyişinize göre ama konu linki veya denk geldiğiniz yerin linki varsa ben de okuyayım tam olarak olay nedir görmüş olayım ona göre sorunun kaynağına gitme taraftarıyım hocam

Ekler

• 462556208_1105961134384266_6049242940547977349_n.jpg
    462556208_1105961134384266_6049242940547977349_n.jpg
    173.5 KB · Hit: 12
  • 462679863_556493860226647_2002602507375284414_n.jpg
    462679863_556493860226647_2002602507375284414_n.jpg
    201.9 KB · Hit: 13
  • cs test 1.png
    cs test 1.png
    3.5 MB · Hit: 12
  • cs test 3.PNG
    cs test 3.PNG
    3.9 MB · Hit: 12

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
@Oğuzhan Yücel şöyle hem world of tanks hem de cs içinde görüntüler aldım ve şunu gördüm msi afterburner %1 değerini göstermiyor diğer uygulama ise nvdia'nın kendi uygulaması %1 değeri cs içinde 100'ün altına inmiyordu genel olarak world of tanks'te ise görüntülerde görüktüğü gibi değerler aldım %0.1 ayarına baktım nvdia üzerinden ama bulamadım ne diyorsun sence temiz mi? bu arada world of tanks yağ gibi akıyor cs hala aynı bence cs'de 200 atlına fps indiğinden dolayı bu halde çatışmaya falan girdğimde genelde drop giriyor tam o ara %1 fps değerine baktığımda 100'ün altına nadir iniyor inse de 60-70 oluyor bu da normal mi bilmiyorum zaten o midde olduğum fotoda bilerek çatışma anında aldım görüntüyü orada da değer 120 ben yine de faceit'te ya da mm'de deniyeceğim tekrardan

@Oğuzhan Yücel farklı yapabileceğim test var mı bu arada aklına gerçekten sorun olup olmadığını görmek adına anladığım kadarıyla diğer sorun yaşayanlar her parçada sorun olabileceğini dile getirmiş psu da olabilir ram de işlemci de ssd de ssd'ye birlikte baktığımızda sağlığı temizdi yaptığımız bencmark'ta da ısınmadı gerçi test onu kapsıyor mu bilmiyorum ama ısıları birinin 30 diğerinin 29 falandı galiba diğer parçalar içinde birer birer test yapıcam

@Oğuzhan Yücel hocam benim en çok merak ettiğim ve önemli olan aslında ekran kartı bunu geçen hafta 2. el aldım ve hala iade etme imkanım var benim gördüğüm kadarıyla testlerde de diğer oyunlarda da sorun yok sizce ekran kartında sorun olabilir mi bu konuda net bir şey dememiz mümkün mü? hatta battlefield 5'de de deneyip nvdia üzerinden sizlere değerleri atayım orada da görükür net diye tahmin ediyorum

kronik neden olduğunu anladım sizin deyişinize göre ama konu linki veya denk geldiğiniz yerin linki varsa ben de okuyayım tam olarak olay nedir görmüş olayım ona göre sorunun kaynağına gitme taraftarıyım hocam
Ben deneyimlemedim fakat youtube da galiba videosu vardı ama nasıl çıkar tekrar bilmiyorum bilgisayarcı biri koymuş videoyu 😅 o yüzden başıma gelir diye a850gl modelini aldım

Anatolia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emre ÇAKIRCA
@Oğuzhan Yücel hocam battlefield 5 üzerinden de baktım 140 fps alıyorsam %1 değerim 90-100 arası alıyorum bu da normal gibi geldi.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
@Oğuzhan Yücel hocam battlefield 5 üzerinden de baktım 140 fps alıyorsam %1 değerim 90-100 arası alıyorum bu da normal gibi geldi.
hocam bir sorun yok cs ile ilgili bir sıkıntı var sadece zaten attığınız occt test sonucunda ekran kartı olsun işlemci olsun gayet güzel işler yapmış full stres altında cihazda bir sorun yok csde bir sorun var

zaten ekran kartında bir sorun olsa occt testini yaptığınızda ya sistem kapanırdı yada grafiklerde sert inişler ve sert çıkışlar olurdu olay tamamen cs ile alakalı canınızı sıkmayın

Top Bottom