GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,352
Yok bu değildediğin grafik bu muydu hocam? bu arada sizce drop ekran kartından mı kaynaklı?
Yok bu değildediğin grafik bu muydu hocam? bu arada sizce drop ekran kartından mı kaynaklı?
hangisini dediniz bilmiyorum atma şansınız varsa iyi olur vallahi bu arada önceden attığım fotoğraflar yeterli değil mi?Yok bu değil
hocam siz diğer oyunlarda fps değerlerine baktınız mıhangisini dediniz bilmiyorum atma şansınız varsa iyi olur vallahi bu arada önceden attığım fotoğraflar yeterli değil mi?
benim arkadaşta https://www.akakce.com/power-supply...Ax3mQ1HiOFm3Pieb-ySmRDKrnzN6un6waAgz8EALw_wcB dediğiniz bu psu var kronik sorunlu dedğiniz PSU buysa kronik sorunu tam olarak nedir acabaPsu kronik sorunlu diye hatırlıyorum Gold dimi psu
Bir bakmam gerek zaman lazımhangisini dediniz bilmiyorum atma şansınız varsa iyi olur vallahi bu arada önceden attığım fotoğraflar yeterli değil mi?
sorun değil hocam bekliyorumBir bakmam gerek zaman lazım
daha test edemedim şimdi farklı bir oyun yükledim world of tanks online oyun onda deniyeceğim güncellemesi vardı onu bekledim bir de ekran kartına driver güncellemesi geldi cs'de tekrar deniyeceğim onu da atarımhocam siz diğer oyunlarda fps değerlerine baktınız mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim arkadaşta https://www.akakce.com/power-supply...Ax3mQ1HiOFm3Pieb-ySmRDKrnzN6un6waAgz8EALw_wcB dediğiniz bu psu var kronik sorunlu dedğiniz PSU buysa kronik sorunu tam olarak nedir acaba
Yanıyor diye hatırlıyorum hocam yanlış hatırlamıyorsam eğer bı inceleme videosunda görmüştümhocam siz diğer oyunlarda fps değerlerine baktınız mı
benim arkadaşta https://www.akakce.com/power-supply...Ax3mQ1HiOFm3Pieb-ySmRDKrnzN6un6waAgz8EALw_wcB dediğiniz bu psu var kronik sorunlu dedğiniz PSU buysa kronik sorunu tam olarak nedir acaba
tamamdır sağolun bende bir araştırayımYanıyor diye hatırlıyorum hocam yanlış hatırlamıyorsam eğer bı inceleme videosunda görmüştüm
Alırken araştırdım böyle bir durum görmedim şimdi siz böyle diyince tekrar baktım bir şeyle karşılaşmadım gördüğünüz videoyu tekrar bulma şansınız olur mu?Yanıyor diye hatırlıyorum hocam yanlış hatırlamıyorsam eğer bı inceleme videosunda görmüştüm
Kronik problem var dedikleri için bir üst model denebilir a850gl modelini ben çektim 7900xtx için MSI mag A850GL 850w +80 gold şeklinde aldımAlırken araştırdım böyle bir durum görmedim şimdi siz böyle diyince tekrar baktım bir şeyle karşılaşmadım gördüğünüz videoyu tekrar bulma şansınız olur mu?
kronik neden olduğunu anladım sizin deyişinize göre ama konu linki veya denk geldiğiniz yerin linki varsa ben de okuyayım tam olarak olay nedir görmüş olayım ona göre sorunun kaynağına gitme taraftarıyım hocamKronik problem var dedikleri için bir üst model denebilir a850gl modelini ben çektim 7900xtx için MSI mag A850GL 850w +80 gold şeklinde aldım
Ben deneyimlemedim fakat youtube da galiba videosu vardı ama nasıl çıkar tekrar bilmiyorum bilgisayarcı biri koymuş videoyu@Oğuzhan Yücel şöyle hem world of tanks hem de cs içinde görüntüler aldım ve şunu gördüm msi afterburner %1 değerini göstermiyor diğer uygulama ise nvdia'nın kendi uygulaması %1 değeri cs içinde 100'ün altına inmiyordu genel olarak world of tanks'te ise görüntülerde görüktüğü gibi değerler aldım %0.1 ayarına baktım nvdia üzerinden ama bulamadım ne diyorsun sence temiz mi? bu arada world of tanks yağ gibi akıyor cs hala aynı bence cs'de 200 atlına fps indiğinden dolayı bu halde çatışmaya falan girdğimde genelde drop giriyor tam o ara %1 fps değerine baktığımda 100'ün altına nadir iniyor inse de 60-70 oluyor bu da normal mi bilmiyorum zaten o midde olduğum fotoda bilerek çatışma anında aldım görüntüyü orada da değer 120 ben yine de faceit'te ya da mm'de deniyeceğim tekrardan
@Oğuzhan Yücel farklı yapabileceğim test var mı bu arada aklına gerçekten sorun olup olmadığını görmek adına anladığım kadarıyla diğer sorun yaşayanlar her parçada sorun olabileceğini dile getirmiş psu da olabilir ram de işlemci de ssd de ssd'ye birlikte baktığımızda sağlığı temizdi yaptığımız bencmark'ta da ısınmadı gerçi test onu kapsıyor mu bilmiyorum ama ısıları birinin 30 diğerinin 29 falandı galiba diğer parçalar içinde birer birer test yapıcam
@Oğuzhan Yücel hocam benim en çok merak ettiğim ve önemli olan aslında ekran kartı bunu geçen hafta 2. el aldım ve hala iade etme imkanım var benim gördüğüm kadarıyla testlerde de diğer oyunlarda da sorun yok sizce ekran kartında sorun olabilir mi bu konuda net bir şey dememiz mümkün mü? hatta battlefield 5'de de deneyip nvdia üzerinden sizlere değerleri atayım orada da görükür net diye tahmin ediyorum
kronik neden olduğunu anladım sizin deyişinize göre ama konu linki veya denk geldiğiniz yerin linki varsa ben de okuyayım tam olarak olay nedir görmüş olayım ona göre sorunun kaynağına gitme taraftarıyım hocam
hocam bir sorun yok cs ile ilgili bir sıkıntı var sadece zaten attığınız occt test sonucunda ekran kartı olsun işlemci olsun gayet güzel işler yapmış full stres altında cihazda bir sorun yok csde bir sorun var@Oğuzhan Yücel hocam battlefield 5 üzerinden de baktım 140 fps alıyorsam %1 değerim 90-100 arası alıyorum bu da normal gibi geldi.