A

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• A
      AtiQel, Monitör Değişimi Hakkında başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      ihtiyacın olsun veya olmasın harbi gerekli yerden çok büyük tasarruf ediyorsun hem istediğin gibi konumlandırabiliyorsun fps oynuyorsan esporcular gibi...
    • A
      rica ederim ne demek bence azıcık daha dişini sık ve güzel bir şey al gerisini sana bırakıyorum
    • A
      yani çok bir bilgim yok o konuda bir şey diyemem benim tek diyeceğim şey nb f80 al monitörüne tak gerçekten çok daha iyi oluyor
    • A
      hocam bende böyle bir konu açmıştım https://forum.donanimarsivi.com/konu/wraith-w75-v2-alinir-mi-o-paraya-deger-mi-baska-oneriniz-var-mi.1230331/ buradaki...
    • A
      AtiQel, Kule Tipi Vantilatör Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      ben bunu kullanıyorum gayet güzel https://www.akakce.com/vantilator/en-ucuz-luxell-lxf-260b-uzaktan-kumandali-kule-tipi-fiyati,1193194995.html
    • A
      monitör kolu alıp teklifide kabul etsen nasıl olur nb f80 alabilirsin
    • A
      Abiler herkese çok teşekkür ediyorum 🙏 bu bilgiye Forum ve sizin sayenizde ulaşmak da çok güzel. Sağolun var olun.
    • A
      AtiQel, Task Bar Hero Veri mi Çalıyor? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      valla hiç bir yerde kesin bilgi yok birileri veri çalıyor diyor birileri mining yapıyor diyorlar kime nasıl inanıcam bilemedim gerçekten bir bilgisi olan ve...
    • A
      AtiQel, Yardım Max 2k Acil Mouse Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      valla hocam yok hiç bir şey olmaz tam eksine o kulaklıkta yaşadığın hissiyatın daha iyisini mouseda da yaşayacaksın
    • A
      bazı kişiler müşteri temsilcisinden memnun değil satış sonrası hizmet falan ama bazı kişilerde tam tersini diyorlar ama bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum
    • A
      bence evet ve kablosuz olmasıda çok güzel bir şey direkt seviye atlıyorsun
    • A
      açıkçası direkt kendim kullanmadım ama yakınımda kullanan kişiler baya memnun tabi bana kalsa ve param olsa ben logitech alırım
    • A
      AtiQel, Çözüldü✓ Bayou F80 Uyumlu Monitör başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam zaten nb f80 mükemmel bir şey oraddan yana sıkıntın olmasın bende h180 vardı rahatsız olduğum için gittim 2 tane f80 aldım indirimden baya kar ettim...
    • A
      hocam ben şöyle düşünüyorum madem bir şey alıyorum iyi bir şey aliyim uzun süre kafama takmiyim ama yinede sen bilirsin
    • A
      AtiQel, Konuştuğum Kız Problemlimi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam 18 gün var evet belkide sana çokta bağlanmamakiçin birmesafe koyuyor olabilir sonuçta siz şu anda bir şeyler yaşasanız ve bu 18 günlük süreçte kızın...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,993
Üyeler
196,868
Son üye
Pixelinho
Geri