Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Scroll Sapma Var Nerde Yaptırabilirim

el süpürgesi yok ve benzinlikte hava sıkmak bilemedim yani açıkçası ucuz bir mouse olsa kendim sök tak falan bir şeyler denerdimde pahalı olunca öyle şeyler yapmak istemiyorum basit bir sorun bileo lsa bilen bir kişinin yapmasını tercih ederim
  2. A

scrollu söktün mü yoksa direkt çıkarmadan mı sıktın
  3. A

benim bildiğim ya sensörde bi sıkıntı oluyor ya da tozlanmadan dolayı ama yine de dediğin şeyi deneyeceğim peki nerden alabilirim basınçlı havayı veya satılıyormu hangi marka
  4. A

garantisi duruyorsa razer support ile iletişime geçmeni tavsiye ederim benim garantim yok diye bana yardımcı olamadılar sana ya yeni mouse verirler yada tamir edip verirler diye hatılıyorum yanlış değilsem
  5. A

matfixcustoms dan mı bahsediyorsun eğer ordan bahsediyorsan adamlar il olan aksaraydalar oraya kargolamak istemiyorum bi scroll için mouse dan olmayalım benim istediğim istanbulda olsun ben götüreyim güzelce işlerini halletsinler iki tarafta mutlu olsun
  6. A

mesela scrollu aşşağıya çekince bazen geliyor bazen gelmiyor bazende yukarıya çıkıyor aynısı yukarıya çektiğimde de oluyor parçalama konusuna çokta katılmıyorum :D
  7. A

ben kendim mousemı açıp yapmak istemiyorum ve uzun vadeli bir çözüm arıyorum başka fikri veya önerisi olan var mı
  8. A

benim mouse da 5-6 bin lira olduğu için şu anda tamir ettirmek istiyorum istanbul içi bir yer bulamazsam matfixcustoms diye bir instagram sayfası var oraya göndericem mecburi ama adamlar aksaraydalar oraya kadar da kargoyla göndermek istemiyorum
  9. A

Merhaba razer viper v2 pro kullanıyorum scroll sapması var düzgün çalışmıyor ve yenisini alabilecek bir param da yok tamir ettirmek istiyorum tamir yapan bir yer var mı istanbulda yaşıyorum razer ile de konuştum faturasını istiyorlar ama faturası yok ve büyük ihtimallede garantisi geçti (...
Geri