AtiQel isimli üyenin son içerikleri

1. A

Monitör Değişimi Hakkında

yani çok bir bilgim yok o konuda bir şey diyemem benim tek diyeceğim şey nb f80 al monitörüne tak gerçekten çok daha iyi oluyor
  2. A

1000-2000 TL Arasında Blue Switch Mekanik Klavye %65-%75

hocam bende böyle bir konu açmıştım https://forum.donanimarsivi.com/konu/wraith-w75-v2-alinir-mi-o-paraya-deger-mi-baska-oneriniz-var-mi.1230331/ buradaki klavyelerin çoğu ingilizce ben türkçe bakıyordum ve en sonunda gameraider k1 he modelini seçtim istersen sende bak et 3-5 cm ddaha kısa...
  3. A

Kule Tipi Vantilatör Önerisi

ben bunu kullanıyorum gayet güzel https://www.akakce.com/vantilator/en-ucuz-luxell-lxf-260b-uzaktan-kumandali-kule-tipi-fiyati,1193194995.html
  4. A

Monitör Değişimi Hakkında

monitör kolu alıp teklifide kabul etsen nasıl olur nb f80 alabilirsin
  5. A

Task Bar Hero Veri mi Çalıyor?

valla hiç bir yerde kesin bilgi yok birileri veri çalıyor diyor birileri mining yapıyor diyorlar kime nasıl inanıcam bilemedim gerçekten bir bilgisi olan ve bizi aydınlatabilecek bir insan var mı ? 1780424183 inşallah öyle olmaz ya bende çok oynamak istiyorum tam istediğim tarz bir oyun bu tarz...
  6. A

Yardım Max 2k Acil Mouse Önerisi

valla hocam yok hiç bir şey olmaz tam eksine o kulaklıkta yaşadığın hissiyatın daha iyisini mouseda da yaşayacaksın
  7. A

bazı kişiler müşteri temsilcisinden memnun değil satış sonrası hizmet falan ama bazı kişilerde tam tersini diyorlar ama bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum
  8. A

bence evet ve kablosuz olmasıda çok güzel bir şey direkt seviye atlıyorsun
  9. A

açıkçası direkt kendim kullanmadım ama yakınımda kullanan kişiler baya memnun tabi bana kalsa ve param olsa ben logitech alırım
  10. A

Çözüldü✓ Bayou F80 Uyumlu Monitör

hocam zaten nb f80 mükemmel bir şey oraddan yana sıkıntın olmasın bende h180 vardı rahatsız olduğum için gittim 2 tane f80 aldım indirimden baya kar ettim ve monitörlerinede oluyor vesa destekliyor vesa desteğine nasıl bakıcamda dersen monitör modelini gir akakçeye bak en aşşağıya in orada...
  11. A

hocam ben şöyle düşünüyorum madem bir şey alıyorum iyi bir şey aliyim uzun süre kafama takmiyim ama yinede sen bilirsin
  12. A

Konuştuğum Kız Problemlimi?

hocam 18 gün var evet belkide sana çokta bağlanmamakiçin birmesafe koyuyor olabilir sonuçta siz şu anda bir şeyler yaşasanız ve bu 18 günlük süreçte kızın mentalini etkileyecek bir olay olsa belkide mezuna bırakacak bu riske atılcak bir şey değil aklı başında olan kim varsa öyle yapar benim bir...
  13. A

Sisteme Masa Önerisi

hocam bende bi takıntı var ya madem bir şey alıyorum veya yapıyorum en iyisini aliyim bir daha uğraşmiyim kafam rahat olsun ama yiende sen bilirsin
  14. A

bence üstüne 1k daha koy w1 al
  15. A

Sisteme Masa Önerisi

hocam dedem mobilyacıda çalışıyor orada yaptırdım sanırım 8k cıvarına mı ne genişliği 180 derinliği 75 boyu 68 cm kendim özel olarak yaptırdım baya kaliteli
Geri