becne renkler umrunda değilse lol cs valo tarzı oyunlardan çok dizi izliyorsan hikayeli oyunlar oynuyorsan ips alman daha mantıklı olabilir ama bu saydıklarımın tam tersiyse va alabilirsin
nasıl istersen öyle kullanabilirsin güzel bir marka sağlam sana sadece tek bir tavsiyem olacak çift monitör falan kullanmayı düşünüyorsan 2 tane tekli stand al sakın çiftli alma ben pişmanım
1778174965
içinden her şey çıkıyor senin yapman gereken şey monitörün arkasındaki stand yerini açmak...
el süpürgesi yok ve benzinlikte hava sıkmak bilemedim yani açıkçası ucuz bir mouse olsa kendim sök tak falan bir şeyler denerdimde pahalı olunca öyle şeyler yapmak istemiyorum basit bir sorun bileo lsa bilen bir kişinin yapmasını tercih ederim
benim bildiğim ya sensörde bi sıkıntı oluyor ya da tozlanmadan dolayı ama yine de dediğin şeyi deneyeceğim peki nerden alabilirim basınçlı havayı veya satılıyormu hangi marka
garantisi duruyorsa razer support ile iletişime geçmeni tavsiye ederim benim garantim yok diye bana yardımcı olamadılar sana ya yeni mouse verirler yada tamir edip verirler diye hatılıyorum yanlış değilsem
matfixcustoms dan mı bahsediyorsun eğer ordan bahsediyorsan adamlar il olan aksaraydalar oraya kargolamak istemiyorum bi scroll için mouse dan olmayalım benim istediğim istanbulda olsun ben götüreyim güzelce işlerini halletsinler iki tarafta mutlu olsun
benim mouse da 5-6 bin lira olduğu için şu anda tamir ettirmek istiyorum istanbul içi bir yer bulamazsam matfixcustoms diye bir instagram sayfası var oraya göndericem mecburi ama adamlar aksaraydalar oraya kadar da kargoyla göndermek istemiyorum
Merhaba razer viper v2 pro kullanıyorum scroll sapması var düzgün çalışmıyor ve yenisini alabilecek bir param da yok tamir ettirmek istiyorum tamir yapan bir yer var mı istanbulda yaşıyorum razer ile de konuştum faturasını istiyorlar ama faturası yok ve büyük ihtimallede garantisi geçti (...