hocam bende böyle bir konu açmıştım https://forum.donanimarsivi.com/konu/wraith-w75-v2-alinir-mi-o-paraya-deger-mi-baska-oneriniz-var-mi.1230331/ buradaki klavyelerin çoğu ingilizce ben türkçe bakıyordum ve en sonunda gameraider k1 he modelini seçtim istersen sende bak et 3-5 cm ddaha kısa...
valla hiç bir yerde kesin bilgi yok birileri veri çalıyor diyor birileri mining yapıyor diyorlar kime nasıl inanıcam bilemedim gerçekten bir bilgisi olan ve bizi aydınlatabilecek bir insan var mı ?
1780424183
inşallah öyle olmaz ya bende çok oynamak istiyorum tam istediğim tarz bir oyun bu tarz...
bazı kişiler müşteri temsilcisinden memnun değil satış sonrası hizmet falan ama bazı kişilerde tam tersini diyorlar ama bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum
hocam zaten nb f80 mükemmel bir şey oraddan yana sıkıntın olmasın bende h180 vardı rahatsız olduğum için gittim 2 tane f80 aldım indirimden baya kar ettim ve monitörlerinede oluyor vesa destekliyor vesa desteğine nasıl bakıcamda dersen monitör modelini gir akakçeye bak en aşşağıya in orada...
hocam 18 gün var evet belkide sana çokta bağlanmamakiçin birmesafe koyuyor olabilir sonuçta siz şu anda bir şeyler yaşasanız ve bu 18 günlük süreçte kızın mentalini etkileyecek bir olay olsa belkide mezuna bırakacak bu riske atılcak bir şey değil aklı başında olan kim varsa öyle yapar benim bir...
hocam dedem mobilyacıda çalışıyor orada yaptırdım sanırım 8k cıvarına mı ne genişliği 180 derinliği 75 boyu 68 cm kendim özel olarak yaptırdım baya kaliteli