AtiQel isimli üyenin son içerikleri

1. A

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

kartımda para yok ve isteyebileceğim herkes bu saate uyuyor .....
  2. A

Yardım Dongle Bağlantısı Sürekli Gidip Geliyor

denedim bakalım ikisinide kasanın arkasına taktım baktım olmuyor kasanın üstüne takarım bir tanesini şu anlık çalıışıyor gibi ama inşallah tekrarlanmaz başka önerisi olan varsa onlarıda alırım 1781982408 arkaya taktım birde kulaklığın dongble ı var ama şu ana kadar hiç böyle bir sorunla...
  3. A

Yardım Dongle Bağlantısı Sürekli Gidip Geliyor

raver viper v2 pro kullanıyorum pc ye res attım sürücüsünü güncelledim falan ama sürekli dongle bağlantısı kopuyor bazen bağlanmıyor aç kapa yapıyorum öyle bağlanıyor bağlandığında da bir kaç dk sonra gidiyor acil yardım lazım kablolu kullandığımda sıkıntısı yok ama
  4. A

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion 23.8" 0.5ms 240hz Fhd Ips Monitor 3.997₺

yani zaten fps eskisi kadar oynamıyorum arada sırada moba giriyorum ama şu sıralar en çok mmorpg oynuyorum ve sanki böyle çok geride kalmışım gibi hissediyorum monitör konusunda yepyeni şeyler çıkmış
  5. A

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion 23.8" 0.5ms 240hz Fhd Ips Monitor 3.997₺

hocam sana bir soru sormak istiyorum bende https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-xg258q-24-5-1ms-full-hd-freesync-pivot-oyuncu-u-fiyati,107686646.html böyle bir monitör var sence daha yüksek hz ve ips panel bir monitöre geçeyim mi birde bunu satıp mı almak daha mantıklı yoksa 2...
  6. A

Yardım Turknet Dev Zam | İnternet Sağlayıcısı Önerisi

kablonete baktım 1000 mbps ftth alt yapısı var diye ftth ne demek birde ekablo nete geçilir mi
  7. A

Yardım Turknet Dev Zam | İnternet Sağlayıcısı Önerisi

1000 e 50 yi benim eve 1120 tl bence yinede çok ve ilk defa Millenicom'u duydum 1781889247 bende superonline kullanıyorum bence müşteri hizmetleri güzel ve internet en son ne zaman kesildi hatırlamıyorum bile ama bana pahalı geliyor
  8. A

Rehber 10.000 TL'ye kadar güç kaynağı satın alma rehberi / 2025 ağustos

hocam her şeyi bitiriyorlar sonra da zam geliyor bu kasa var https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-lian-li-o11-dynamic-mini-v2-flow-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1231457450.html bu gece baktım 5.5k amazonda gözüküyordu şimdi en ucuzu6.200 olmuş
  9. A

Iem Kulaklık 3.5mm mi Alınmalı Yoksa Type-C mi

hocam cumartesi veya pazar günü pc yi kurucam o zaman sana anakartını falan söylerim şu anda hatırlamıyorum kurduğumda daha detaylı konuşalım açıkçası şu anda ne yapıcam veya ne yapmalıyım hala anlayamadım
  10. A

Sizce En İyi 9070xt Modeli?

nasıl memnun musun ve havanlandırmayı nasıl yaptın hangileri havayı alıyor hangileri veriyor birde ekran kartının üst tarafında bulunan fanlar mı daha iyi soğutur yoksa sıvı soğutma almak mı daha mantıklı
  11. A

Sizce En İyi 9070xt Modeli?

hocam bu senin kasan mı
  12. A

RTX 5060 4099TL indirimde

2. el mi
  13. A

4000tl Alti Klavye Ariyorum

hocam bence 60lık almak mantıksız 3-4 cm daha kısa olacak diye 60 lık tercih etmemek lazım bence 75 lik al ben gameraider k1 he yi öneririm hem türkçe hem manyetik web tabanlı yazılımıda var onun dışında ingilizce klavye falanda istersen ben böyle bir konu çmıştım oradanda fikir alabilirsin...
  14. A

3.5-4m Arası Golf 8r Alınır mı

valla bilmiyorum benim bi arkadaş istiyordu 20n baya hızlı falan fistan güzel bir arabaymış sonra peder izin vermedi leon fr aldı body kitinden popcornuna egzozuna her şeyini yaptırdı fena bir şey oldu
  15. A

Roblox'un Açıldığı Bilgisi Yalanlandı

hocam çok şey yazmak isterdimde sıkıntı çıkabilir ya o yüzden bir şey diyemiyorum
Geri