Arama sonuçları: *

• Users: Revam
  • Order by date
  1. R

steam dalgalı indirme

https://www.itopya.com/wd-500gb-blue-sn570-gen3x4-m2-2280-ssd-3500mb-okuma-2300mb-yazma_u14605 bu ssd takılı 1681722055 1681722158 bide indirme yapıyoken görev yöneticisini açınca ssd %100 oluyo ama halbuki ssdnin tüm gücünü steamde kullandığını göstermiyor
  2. R

steam dalgalı indirme

sadece steamde oluyo ubisoft connect da 90 sabit crome indirmelerinde 50-60 civarı
  3. R

steam dalgalı indirme

evet modemin içindendan ayrıyaten 10 metre cat 6 kablo aldım ama fark etmedi hala aynı
  4. R

steam dalgalı indirme

turknet 1000 mbps fiber kullanıyorum ama sabit bi hız alamıyorum hep dalgalı ben de mi bi problem var yoksa steamde mi anlamadım sistemim sıfır indirme bölgesini değiştirmeyi denedim pek bişey fark etmedi
  5. Lol euw unranked handmade fresh acc (botted değildir)

Lol euw unranked handmade fresh acc (botted değildir)

https://www.gamermarkt.com/lol-hesap/euw-sunucusu-30-level-unranked-3-sampiyon-0-kostum-277607 fiyata çok demeyin gamermarkt euw unranked piyasası böyle botted değildir full aramla kasılmıştır
  6. R

yabancı siteden lol hesabı satacam ama parayı nasıl elime alacam ?

https://eloboost24.eu/ sitesinden unranked handmade hesap satacam atıyorum satıldı ben bu parayı nasıl papara kartıma gönderiririm yardımcı olabilirmisiniz ?
  7. R

witcher 2 de bi görevde takılı kaldım

steamden aldım witcher serisini bakarım cevabın için sağol
  8. R

witcher 2 de bi görevde takılı kaldım

bölüm 2 komplo teorisi görevindeyim genel eve git wendyle konuş cennetin kapılarını gülümsesin fln yazıyor genel evin aşşağısına kapı açılıyor ordan iniyorum ordaki komplocuyla konuşuyoruz sonra savaşıyoruz youtube da izledim adamlarda askerler yardıma geliyor bana gelmiyor ben ne yapmam lazım o...
  9. R

Social Club Hesabımı Nasıl Silebilirim?

Steam hesabıma bağlı olan social club hesabımı değiştirmem gerek social club hesabımı nasıl silebilirim ancak öyle değiştirebilirim ?
  10. R

Kulaklığımın demiri yerinden çıkıyor

idare etmem gerek kasımın sonunda monitör hairç tüm herşeyi yenileceyem monitöre para kalmıyor kalıyorda 600 tl eksik oluyor :d inş alacağım zaman ekipmanları euro düşer
  11. R

Kulaklığımın demiri yerinden çıkıyor

ben bunun içine ne koysam bunu sabit tutar üstünü kapatacağım parçası elimde
  12. R

Thor Oyuncak Figür Linkini bulamadım

sen varya adamsın eyw 1614797785 sıkıntı yok adamın açıklamaya yazdığını kopyalayıp google'a yazdım görsellerden buldum aynısını
  13. R

Thor Oyuncak Figür Linkini bulamadım

kasaların içine koyulan veya bilgisayar masasının üstüne koyulan oyuncaklardan thor'un şu oyuncağının linkini bulamadım atabilirmisiniz ama aynısı olması gerekiyor
  14. R

Anakartımın vidası çıkmıyor

Vida yıldız torna vidayla dönüyor arkadan kerpetenle sıkı tutuyorum ama bi şeyden sonra dönmüyor. 1613858960 O torna vidayı soktuğumuz yere silgi tozu döküp mü döndürmeye çalışıyım ?
  15. R

Diğer tarafı derken anlamadım
  16. R

Anakart biraz pis kusura bakmayın kasaya bağlı olan apart da vidayla geliyor
  17. R

Anakartın vidasının dişleri kırıldı

anakart biraz tozlu kusura bakmayın çıkarınca temizleyeceğim inş anakartın vidasının dişleri kırıldı ben bu vidayı nasıl çıkarabilirim lütfen yardımcı olurmusunuz? @Abdullah Hacıgül bide arkasındaki kasaya bağlı olan şey ismini bilmiyorum o da o na bağlı
Top Bottom