steam dalgalı indirme

Revam

80+
Reaksiyon skoru
5
Ekran görüntüsü 2023-04-17 113713.png

turknet 1000 mbps fiber kullanıyorum ama sabit bi hız alamıyorum hep dalgalı ben de mi bi problem var yoksa steamde mi anlamadım sistemim sıfır indirme bölgesini değiştirmeyi denedim pek bişey fark etmedi

ssd/hddnin cache şiştiği için bufferlıyor olabilir, sistemin 1000mbps veri indirme ve yazmayı tam anlamıyla kaldırmıyor olabilir (saçma gelecek ama yüksek hızlarda veri indirmek güçlü donanım gerektirir)
ayrıca sadece bu oyunda mı yapıyor bunu? başka oyun indirmeyi dener misin?

ssd/hddnin cache şiştiği için bufferlıyor olabilir, sistemin 1000mbps veri indirme ve yazmayı tam anlamıyla kaldırmıyor olabilir (saçma gelecek ama yüksek hızlarda veri indirmek güçlü donanım gerektirir)
https://www.itopya.com/wd-500gb-blue-sn570-gen3x4-m2-2280-ssd-3500mb-okuma-2300mb-yazma_u14605 bu ssd takılı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca sadece bu oyunda mı y
Ekran görüntüsü 2023-04-17 120014.png
apıyor bunu? başka oyun indirmeyi dener misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide indirme yapıyoken görev yöneticisini açınca ssd %100 oluyo ama halbuki ssdnin tüm gücünü steamde kullandığını göstermiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,560
Üyeler
190,762
Son üye
sky67
Geri