raintherain
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 315
Ağ ayarları kısmına bakın orada olur muhtelemen
Sanırım yok ama bir de güvenlik duvarı ile sistem yönetimi kısmını atabilirsen bakalım.pardon hocamm
tamamdır hocam teşekkür ederim.QoS ayarı yok hocam sanırım bu modemde ama çokta mühim değil gibi çünkü zaten pingin lokasyonla alakalı biraz da.
birde şöyle bir bant genişliği ayarı var hocamQoS ayarı yok hocam sanırım bu modemde ama çokta mühim değil gibi çünkü zaten pingin lokasyonla alakalı biraz da.
Yok bu ayar wifi ile alakalı.tamamdır hocam teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde şöyle bir bant genişliği ayarı var hocam
Şuan ki modeminiz pekte kötü değil sanırım ama daha iyi bir modemle pinginiz ne kadar düşer veya düşer mi, onu ben tam bilemediğim için bir şey söyleyemiyorum.hiç anlamadığım bir konu oldugu için hocam bu sorun modem ile çözülebilen bir şeyse yeni bir modem alabilirim öneriler varsa
testte böyle bir sonuc cıkıyor hocam sanırım bayağı kötü kablonete ıletsem bir cozum olur mu acabaŞuan ki modeminiz pekte kötü değil sanırım ama daha iyi bir modemle pinginiz ne kadar düşer veya düşer mi, onu ben tam bilemediğim için bir şey söyleyemiyorum.
Evet bir tık kötü sanırım. Bu arada modem arayüzünde QoS olmasa bile OpenWRT yazılımı ile bunu yapabiliyorsunuz ama sizin modemde bu yazılımın desteği var mı onu araştırmanız lazım.testte böyle bir sonuc cıkıyor hocam sanırım bayağı kötü kablonete ıletsem bir cozum olur mu acaba