ethernetle mi bağlanıyorsunuz?Alıntıyı görüntüle
turknet 1000 mbps fiber kullanıyorum ama sabit bi hız alamıyorum hep dalgalı ben de mi bi problem var yoksa steamde mi anlamadım sistemim sıfır indirme bölgesini değiştirmeyi denedim pek bişey fark etmedi
evet modemin içindendan ayrıyaten 10 metre cat 6 kablo aldım ama fark etmedi hala aynıethernetle mi bağlanıyorsunuz?
hocam sadece steamde mi böyle yoksa her yerde aynı mı?evet modemin içindendan ayrıyaten 10 metre cat 6 kablo aldım ama fark etmedi hala aynı
hocam sadece steamde mi böyle yoksa her yerde aynı mı?
https://www.itopya.com/wd-500gb-blue-sn570-gen3x4-m2-2280-ssd-3500mb-okuma-2300mb-yazma_u14605 bu ssd takılıssd/hddnin cache şiştiği için bufferlıyor olabilir, sistemin 1000mbps veri indirme ve yazmayı tam anlamıyla kaldırmıyor olabilir (saçma gelecek ama yüksek hızlarda veri indirmek güçlü donanım gerektirir)
ayrıca sadece bu oyunda mı yapıyor bunu? başka oyun indirmeyi dener misin?
ssd/hddnin cache şiştiği için bufferlıyor olabilir, sistemin 1000mbps veri indirme ve yazmayı tam anlamıyla kaldırmıyor olabilir (saçma gelecek ama yüksek hızlarda veri indirmek güçlü donanım gerektirir)
bide indirme yapıyoken görev yöneticisini açınca ssd %100 oluyo ama halbuki ssdnin tüm gücünü steamde kullandığını göstermiyorssd/hddnin cache şiştiği için bufferlıyor olabilir, sistemin 1000mbps veri indirme ve yazmayı tam anlamıyla kaldırmıyor olabilir (saçma gelecek ama yüksek hızlarda veri indirmek güçlü donanım gerektirir)