Neler Yeni

steam dalgalı indirme

Revam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yasin Yiğit
Ekran görüntüsü 2023-04-17 113713.png

turknet 1000 mbps fiber kullanıyorum ama sabit bi hız alamıyorum hep dalgalı ben de mi bi problem var yoksa steamde mi anlamadım sistemim sıfır indirme bölgesini değiştirmeyi denedim pek bişey fark etmedi

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
ssd/hddnin cache şiştiği için bufferlıyor olabilir, sistemin 1000mbps veri indirme ve yazmayı tam anlamıyla kaldırmıyor olabilir (saçma gelecek ama yüksek hızlarda veri indirmek güçlü donanım gerektirir)
ayrıca sadece bu oyunda mı yapıyor bunu? başka oyun indirmeyi dener misin?

Revam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yasin Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ssd/hddnin cache şiştiği için bufferlıyor olabilir, sistemin 1000mbps veri indirme ve yazmayı tam anlamıyla kaldırmıyor olabilir (saçma gelecek ama yüksek hızlarda veri indirmek güçlü donanım gerektirir)
https://www.itopya.com/wd-500gb-blue-sn570-gen3x4-m2-2280-ssd-3500mb-okuma-2300mb-yazma_u14605 bu ssd takılı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca sadece bu oyunda mı y
Ekran görüntüsü 2023-04-17 120014.png
apıyor bunu? başka oyun indirmeyi dener misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide indirme yapıyoken görev yöneticisini açınca ssd %100 oluyo ama halbuki ssdnin tüm gücünü steamde kullandığını göstermiyor

Top Bottom