Hocam gecen yaz sonu Tcl Voxin 12 Bt lik olandan almıştım, 21.800 e falan, özellikleri cok iyi idi, bi daha o fiyatlara inmedi maalesef sonrada stoklari...
https://www.instagram.com/ademhelvaci_/
ben bu arkadaşı takip ediyorum uzun bir süredir test falan yapıyor cihazları instagramda sorularada cevap veriyor...
Selamlar,
Oturma odam için klima bakıyorum. Servis geldi keşif yaptı, 12.000 – 15.000 BTU arası bir cihazın yeterli olacağını söyledi. Benim için en önemli...
Ben yeni soğutucu aldım yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum.
Thermalright Rainbow 360 turbo kullanıyorum ekranı oled pompa sesi tam devirde illa duyuluyodur...
Selamlar hocam, istediğim tarzdaki ürünler 20 K'ya kadar dayanıyor. Bu sebeple bütçem de 20 K diyebilirim. Elbette sıvı soğutucuya bu kadar para harcamak...
Selamlar,
Sistemim için beyaz renkli, 360 mm radyatörlü ve LCD ekranlı bir sıvı soğutma arıyorum. Fanları kendi tercih ettiğim modellerle değiştireceğim...
Sevindim hocam, o indirimi kaçırmamış, iyi değerlendirmisiniz 👍
Tv nize son çıkan v626 IMG veya v613 OTA yazılımlarini manuel olarak usb ile yüklemeyi...
Hocam sizin alacağıniz Tv orta sekment mini led Tv si olan Tcl 65c7k ( vatan gece indirimlerinde 68 k ya dun gece satılıyordu) gayet iyi fiyatli ( 1008...
Selamlar,
04.02.2026 tarihinde almış olduğum ve kutusunun bantlarını dahi çıkartmadığım kasamı satıyorum. (Hediye olarak Resident evil requiem vereceğim)...