Arama sonuçları: *

1. R

12.000 - 15.000 BTU Arası Klima Önerisi

Selamlar, Oturma odam için klima bakıyorum. Servis geldi keşif yaptı, 12.000 – 15.000 BTU arası bir cihazın yeterli olacağını söyledi. Benim için en önemli kriterler servis kalitesi ve uğraştırmaması. Yani aldıktan sonra arıza, parça, servis vs. konularında üzmeyecek bir marka/model arıyorum...
  2. R

360 mm Beyaz LCD Sıvı Soğutucu Önerisi!

Teşekkür ederim hocam fakat LCD ekran istiyorum
  3. R

Selamlar hocam, istediğim tarzdaki ürünler 20 K'ya kadar dayanıyor. Bu sebeple bütçem de 20 K diyebilirim. Elbette sıvı soğutucuya bu kadar para harcamak istemiyorum. Bu sebeple yönlendirmelerinize açığım.
  4. R

Selamlar, Sistemim için beyaz renkli, 360 mm radyatörlü ve LCD ekranlı bir sıvı soğutma arıyorum. Fanları kendi tercih ettiğim modellerle değiştireceğim için fan kalitesinden ziyade pompa kalitesi, genel yapı kalitesi ve uzun ömür benim için çok daha önemli kriterler. Bu kriterlerde özellikle...
  5. R

65"-75" Televizyon Önerisi

Çok teşekkür ederim hocam. Ortalama 1 ay kadar önce 65C7k modelini Vatan gece indirimlerinde 62 k’ya satın aldım
  6. (Resident Evil Requiem Hediye) Phanteks NV5 MK2 D-RGB - Beyaz

Satılık (Resident Evil Requiem Hediye) Phanteks NV5 MK2 D-RGB - Beyaz

Selamlar, 04.02.2026 tarihinde almış olduğum ve kutusunun bantlarını dahi çıkartmadığım kasamı satıyorum. (Hediye olarak Resident evil requiem vereceğim) Ürün 0'dır ve kutusu açılmamıştır. Bir hevesle aldım fakat evlilik sürecinden kaynaklı satmak durumunda kaldım. Ürün 8 fan yuvalıdır ve PSU...
    4,500.00 TRY
  7. R

65"-75" Televizyon Önerisi

Selamlar, 65 ya da 75 inch TV almak istiyorum. TV piyasasına çok hakim değilim ama aradığım televizyon 65C7K / 75C7K kalitesinde, dimming’i yüksek, kontrastı ve görüntüsü tatmin edici bir model olsun istiyorum. OLED yanma riski nedeniyle istemiyorum, QLED de tercih etmiyorum; daha çok Mini-LED...
Geri