Arama sonuçları: *

1. Onur_Cengiz

Aralık Ayında İndirim Görmek İstediğiniz Ürünleri Model Belirterek Yazın🔥

Logitech G29 direksiyon seti çok çok çok iyi olur. Simülasyoncular olarak almak için fırsat kovalıyoruz ama mâlum fiyatlar çok yükseldi. Senden şöyle sağlam bi Logitech G29 indirimi efsane olur kral.
  2. Onur_Cengiz

Asus Prime B450M-K II alınır mı?

2. versiyonun bios flashback ve hdmi 2.0 gibi avantajları da var. S2H anakartının daha fiyat performans olduğunu biliyorum :)) Bir nevi haklısın dostum ancak bu anakartın VRM'leri hakkında onca kötü yoruma rağmen ben kendi tecrübelerimden çıkardığım sonuçları heyecanla dile getirmişim :)) Ancak...
  3. Onur_Cengiz

Doğru cevaptan kastınız ne ? Her konuda B450M-K yerine S2H önerdiğiniz için B450M-K adı geçen yerde ağzınızdan direkt S2H çıkıyor. Arkadaş B450M-K II (2. versiyon) alınır mı diye sormuş ve 3600 işlemci ile kullanacağını belirtmiş, arkadaşın sorduğu soruya göre doğru cevabı zaten aynı anakartı ve...
  4. Onur_Cengiz

Prime B450M-K II anakart ile R5 3600 OC olur mu ?

Anakartım Asus Prime B450M-K II zaten Prime serisi Asus'a ait bir seri. Bios'um ve da Driverlarım güncel. Benim merak ettiğim konu Asus Prime B450M-K II anakartının Ryzen 5 3600 işlemcisini OverClock yaparsam besleyip besleyemeyeceği. Yüksek frekanslara kadar OC yapmayı düşünmüyorum ancak yine...
  5. Onur_Cengiz

Abi bakabilir misin müsaitsen @Abdullah Hacıgül
  6. Onur_Cengiz

PC'den Garip Ses Çıkması Yardım

Stok soğutucu ile kullanıyorsunuz sanırım, güzel bir sıcaklık düşüşü olmuş. Ben R5 3600'ü Arctic Freezer 34 Duo ile kullanıyorum işlemci stok haliyle tam yükte 65-66 dereceleri geçmiyor size de tavsiye edebilirim kaliteli bir soğutucudur.
  7. Onur_Cengiz

Anladım sıcaklıklar nasıl etkilendi peki ?
  8. Onur_Cengiz

ASUS PRIME B450M-K II ile overclock yapılır mı?

Rahat yapılır
  9. Onur_Cengiz

Ben de aynı anakartı 3600 ile sorunsuz kullanıyorum besleme konusunda da bir sorun yok dostum
  10. Onur_Cengiz

R5 3600 işlemciye sahibim ve bilgisayarı alırken bütçeyi daha da fazla yükseltmemek adına Prime B450M-K II anakart ile satın aldım. İşlemciyi stok halde Turbo Boost ile kullandığımda yaptığım testler sonucunda (Aida64, Cinebench ) hiç bir stabilizasyon sıkıntısı görmedim. Ancak diyorum ki...
  11. Onur_Cengiz

Benim de sana bir sorum olacak. Ben de R5 3600 ile Prime B450M-K II anakartını kullanıyorum ve bu kart S2H ile çok kıyaslanıyor. Asus'un 5X Protection paketi ile anakart gayet stabil, güvenli çalışıyor ve B450M-K II anakartın VRM'leri Reddit VRM Tier List'te R5 3600 ile OC yapılabilir ama ufak...
  12. Onur_Cengiz

Mesela ben de aynı sorunu yaşıyordum sorunun egzoz fan kaynaklı olduğunu öğrendim ve vidalarını doğru şekilde sıkınca sorunum çözüldü. Yani sorunun sebebini netleştirirseniz iyi olur.
  13. Onur_Cengiz

Sorununuzun anakart ya da işlemci kaynaklı olacağını düşünmüyorum. Kasa fanlarından birisi ses yapıyor olabilir ya da PSU fanı ses yapıyor olabilir mi ?
  14. Onur_Cengiz

rtx 2060 ekran kartı düşük fps sorunu

Sisteminin düşük performans verdiğini düşünüyorsan işlemci, ram, ekran kartı gibi bileşenleri kontrol etmelisin veya uygulamada bir FPS limitleyici olabilir onu kaldırmalısın.
  15. Onur_Cengiz

Dikey Senkronizasyon ekrandaki yırtılmaları önlemek için ( genelde sistemin otomatik olarak açtığı bir ayardır yüksek FPS isteyen oyuncular kapatırlar ) FPS değerini monitörünün yenileme hızına eşitleyen bir teknoloji. Kapatmanın birden fazla yolu var mesela oynadığın oyunun ayarlarında V-Sync...
  16. Onur_Cengiz

Senin sistemin çok daha iyi görünüyor. Dikey Senkronizasyonu kapatmayı denedin mi ?
  17. Onur_Cengiz

İkinci el Ryzen 3 2300X + GTX 1060 sistem ne kadar eder?

Merhaba, 1.5 yıl önce aldığım bilgisayarımı satmak istiyorum ama ilan fiyatı konusunda biraz kararsız kaldım. - RYZEN 2300X 4 Core 4 Thread 3.5 GHZ İşlemci -ASUS A320M-R Anakart -ASUS GTX 1060 DUAL 192 BİT 3 GB Ekran Kartı -ADATA XPG 2x8 16 GB 3000 MHZ CL16 RAM -COOLER MASTER MASTERBOX MB501L...
Top Bottom