Doğru cevaptan kastınız ne ? Her konuda B450M-K yerine S2H önerdiğiniz için B450M-K adı geçen yerde ağzınızdan direkt S2H çıkıyor. Arkadaş B450M-K II (2. versiyon) alınır mı diye sormuş ve 3600 işlemci ile kullanacağını belirtmiş, arkadaşın sorduğu soruya göre doğru cevabı zaten aynı anakartı ve işlemciyi kullanan birisi olarak ben vermiş oluyorum vermiş oluyorum. PP'nizin de S2H fotosu olması komik.Konu eski biraz biliyorum ama doğru cevap verilmemiş.
GIGABYTE B450M S2H daha doğru bir tercih olucaktır.
B450M-K 2. versiyon ile 1. versiyon arasında neredeyse hiç bir fark yok. S2H, 1. versiyondan da ikinci versiyondan da iyi. Hazır sistemde bulunmadığı sürece tercih edilmemeli. Hem siz ''aynı işlemciyle kullanıyorum besleme sorunu yok'' demişsiniz ama arkadaş onu sormamış ki alınır mı diye sormuş yani bu soruya verilecek doğru cevap alınır veya alınmaz olur .Doğru cevaptan kastınız ne ? Her konuda B450M-K yerine S2H önerdiğiniz için B450M-K adı geçen yerde ağzınızdan direkt S2H çıkıyor. Arkadaş B450M-K II (2. versiyon) alınır mı diye sormuş ve 3600 işlemci ile kullanacağını belirtmiş, arkadaşın sorduğu soruya göre doğru cevabı zaten aynı anakartı ve işlemciyi kullanan birisi olarak ben vermiş oluyorum vermiş oluyorum. PP'nizin de S2H fotosu olması komik.
S2H bunlara nazaran biraz daha F/P bir kart ancakDoğru cevaptan kastınız ne ? Her konuda B450M-K yerine S2H önerdiğiniz için B450M-K adı geçen yerde ağzınızdan direkt S2H çıkıyor. Arkadaş B450M-K II (2. versiyon) alınır mı diye sormuş ve 3600 işlemci ile kullanacağını belirtmiş, arkadaşın sorduğu soruya göre doğru cevabı zaten aynı anakartı ve işlemciyi kullanan birisi olarak ben vermiş oluyorum vermiş oluyorum. PP'nizin de S2H fotosu olması komik.
İsteyen Asus da tercih edebilir.B450M-K 2. versiyon ile 1. versiyon arasında neredeyse hiç bir fark yok. S2H, 1. versiyondan da ikinci versiyondan da iyi. Hazır sistemde bulunmadığı sürece tercih edilmemeli. Hem siz ''aynı işlemciyle kullanıyorum besleme sorunu yok'' demişsiniz ama arkadaş onu sormamış ki alınır mı diye sormuş yani bu soruya verilecek doğru cevap alınır veya alınmaz olur .
Pişman olur.S2H bunlara nazaran biraz daha F/P bir kart ancak
İsteyen Asus'ta tercih edebilir.
Neden?Pişman olur.
B450M-K kötü bir anakart değil ama S2H varken tercih edilesi de değil.Neden?
Biliyorum ancak belki kendi fikrinden dolayı Asus tercih etmek istiyordur bilemiyorum.B450M-K kötü bir anakart değil ama S2H varken tercih edilesi de değil.
Saçma bir seçim olur. B450M-K'nın bana kalırsa tek avantajı BIOS.Biliyorum ancak belki kendi fikrinden dolayı Asus tercih etmek istiyordur bilemiyorum.