Neler Yeni

Asus Prime B450M-K II alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Onur
Saçma bir seçim olur. B450M-K'nın bana kalırsa tek avanta
2. versiyonun bios flashback ve hdmi 2.0 gibi avantajları da var. S2H anakartının daha fiyat performans olduğunu biliyorum :))
B450M-K 2. versiyon ile 1. versiyon arasında neredeyse hiç bir fark yok. S2H, 1. versiyondan da ikinci versiyondan da iyi. Hazır sistemde bulunmadığı sürece tercih edilmemeli. Hem siz ''aynı işlemciyle kullanıyorum besleme sorunu yok'' demişsiniz ama arkadaş onu sormamış ki alınır mı diye sormuş yani bu soruya verilecek doğru cevap alınır veya alınmaz olur :D.
Bir nevi haklısın dostum ancak bu anakartın VRM'leri hakkında onca kötü yoruma rağmen ben kendi tecrübelerimden çıkardığım sonuçları heyecanla dile getirmişim :)) Ancak siz de arkadaşın sorusundan tamamen bağımsız bir şey söylemişsiniz.

ankaraps3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Gökalp Tuncer
B450M-K 2. versiyon ile 1. versiyon arasında neredeyse hiç bir fark yok. S2H, 1. versiyondan da ikinci versiyondan da iyi. Hazır sistemde bulunmadığı sürece tercih edilmemeli. Hem siz ''aynı işlemciyle kullanıyorum besleme sorunu yok'' demişsiniz ama arkadaş onu sormamış ki alınır mı diye sormuş yani bu soruya verilecek doğru cevap alınır veya alınmaz olur :D.
b450 s2h sadece ucuz olduğu için satan bi kart ne msı ne asus kalitesi yok. ayrıca kıyasladığım b450m-k 1. ver 2600 ü 4.2 de çalışırabilirken s2h 3.9 üzerine çıkartamıyor , ram desteklerinede bakacak olursan farkı görürsün.

Top Bottom