Arama sonuçları: *

1. Sencrom

🔥İndirim North Bayou F80 Monitör Kolu Standı (2-9 Kg) - 17 / 30 inch

kankam senin için 200-300 tl bir şey ifade etmiyor olabilir ama bazıları için belki elindeki son para ki kaldıki 1500 tl lik ürün için 200 tl indirim bence gayet güzel bir para sıcak fırsattan kastım gidip amazondan 1600 tl ye almayın yada kendi sitesinden 1600 tl almayın gibisinden adam orjinal...
  2. Sencrom

Kesinlikle hocam öyle bir ferahlık geldiki harbiden çok rahatlattı hocam çift monitör için olan 2200 TL oda indirimde ama rahatlığı iyi olmadığından dolayı böyle 1 + 1 almak çok daha konforlu oluyo bunu en az 10-15 kişiden okumuşumdur hocam satıcı stokları sabah 10 da açıyor sürekli mesajında...
  3. Sencrom

North Bayou 1169 TL den kaçıranlar için 1299 TL Son Fırsat N11’ de indirimlerinden kalan son fırsatlar 1600 TL olan ürün 1299 TL Ürünü dün 1300 TL den 2 adet aldım ve bugün geldi Ürün orjinal north bayou kutusuyla ve sertfikasıyla geldi, alacak olan arkadaşlar kesinlikle içinizde şüphe...
  4. Sencrom

❌İndirim Bitti! North Bayou NB F80 Monitör Kolu - 1.169TL

Artmadı kanka üreticinin stoğu bitti
  5. Sencrom

2 saat önce stok bitti kanka yazılanları okumuyon mu sen hiç
  6. Sencrom

Stok bitti tam alıcaktım anasını avradını böyle işin ben yemin ederim şans yok bende
  7. Sencrom

Beyler 2 li alımda 1220 TL ye geliyor tanesi Niye böyle oluyor toplamda 2452 TL oluyor bilen varmı yada ayrı ayrı mı sipariş oluşturmak gerekiyor?
  8. Sencrom

Hocam bende ikili alayım diye düşündüm ama 2.monitörüm yok sadece 1 ine monitörümü taksam nasıl olur 1 i dışarıda kalıyor mu yada 2 tane daha ergonomik oluyor diyolar öyle mi yapsam sizce Bide hocam montajı nasıl yaptınız çiviyle deliklimi yoksa sıkarak mı yapılıyor. 1740489047 Hocam 2 li...
  9. Sencrom

beyler bide bu sizce orjinal north bayeu mudur bazıları almış başka bir markanın vs gelmiş monitör doğrusu varmıdır ki acaba şüphelendim şimdi
  10. Sencrom

Hocam bunu masaya delik açıptamı takıcaz benim masa mdf de çok iyi ,masayı hiç delmek istemiyorum, böyle sıkılma ile olmuyor mu? Bide 2 tane F80 daha mı mantıklı sizce hocam buradaki f80 den mi aldınız n11 de satılandan.
  11. Sencrom

Kanka bende 1 tane monitör var ilerisi için alınabilir mi bu hani sadece 1 tanesi kullanıcam diğeri boşta kalabiliyor mu yada sonradan eklenebiliyor mu? (2.monitörü şuanda almayı düşünmüyorum ama 1-2 sene sonra belki alırım diye vs dedim)
  12. Sencrom

🔥İndirim Thermalright Phantom Spirit 1.499 TL

Hocam gelince mutlaka deneyin üründe sorun olursa iade için zaman olur sakın ürün gelince köşede tutup yazın kullanırım diye atmayın ürün hatalı çıkarsa çok uğraşırsınız bende sizin gibi yapıcaktım şuan bende i5-12400f var banada çok lazım değil ileride işlemciyi değiştirirsem iyi olurdu ama...
  13. Sencrom

🔥İndirim Thermalright İndirimleri

Thermalright phantom spirit 120 SE ARGB 1500 TL ye alabileceğin maksimum hava soğutucu bunu alabilirsin hocam uyumludur.
  14. Sencrom

Hocam selamlar bilmediğim için soruyorum kasa havalandırması derken neyi kasdediyorsunuz mesela bende yukarıda yazdığım gibi vento vg20a var kasanın arkası tek tek boşluklar var yani kasanın içi havalanıyor baya bi onumu diyorsunuz yoksa başka bişi mi
  15. Sencrom

Teşekkürler dostum Thermalright phantom spirit 120 SE ARGB aldım. i5-12400f için aldım aşırı çok ısınmıyordu ama ileride işlemci yenilersem diye aldım arada bazen 70 in üstüne çıkıyordu aaa oyunlarda Beyler bide bende Vento VG20a 650w 80plus kasa var bu uyumlumudur sizce itopyadan...
  16. Sencrom

Cam Mousepad değer mi?

Aktif olarak 4 silikonlusunu kullanıyorum arada neredeyse hiç bir fark yok hocam
  17. Sencrom

Cam Mousepad değer mi?

Evet hocam yüzeyi pürüzlü hybrit model kesinlikle %100 speed değil cam olduğu için öyle gözüküyor ama adamlar harbi mühendislik harikası ürün yapmışlar cam nasıl oluyorda hybrit olabilir diyorsun ama adamlar yapmış ve şöyle diyim kesinlikle değer alıp uzun uzun yıllar kullanabileceğin...
  18. Sencrom

Cam Mousepad değer mi?

Cosmic glass v2 zaten son derece teknoloji ile yapılıyor yani şuan yapılabilecek son aşamada ve yüzeyi hybrit diye geçiyor gayet kaliteli Pulsar ile aralarında yaklaşık 1250 TL gibi bir fiyat farkı var bu fark tamamen ithal ürün olması ve isim hakkından dolayı olması yoksa zannetmiyorum daha...
  19. Sencrom

Cam Mousepad değer mi?

Açılın 1.kullanıcıdan direk ağızdan mesaj atıyorum Yaklaşık 6-7 ay önce Wraith Cosmic Glass v2 Evil Edition 4 silikon modelini almış biri olarak şunları söyleyebilirim Ne logitech qck ne steelseries ve razer hepsini bu mousepadin getir götürünü yapar son derece kaliteli 1.sınıf bir mouse pad...
Top Bottom