Arama sonuçları: *

1. A

İTOPYA MÜŞTERİ HİZMETİNİN ÜSLUPU !

Sırf bu sebeplerden dolayı itopya'dan alışveriş yapmıyorum. 3 5 kuruş fazla veririm dahs iyi hizmet alırım. İnsan yerine koyulmuyoruz aldıkları paraya bakıyor hepsi.
  2. A

Kasamdaki fanlarin rgblerini kapatabilir miyim

kasada rgb kontrol butonu olması gerek eğer yoksa da anakartın argb kontrol uygulamasından kapatabilirsin eğer o da yoksa rgb için olan kabloyu sök sadece pwm kabloları bağlı kalsın
  3. A

TEMU ya ne kadar 💰 bayıldınız?

8000 domaldım yaklaşık 5 bini vergi :poop:
  4. A

Beyaz mouse sararır mı?

Haftalık temizlik yapmazsan ilerde kesinlikle sararacaktır. Bir kere sarardığında geri döndürmek biraz zor bilgin olsun
  5. A

Sıvı sogutma fan yönü

Bu halde dışarı üflüyor fanlar. Böyle doğru ama bazıları içeri alacak şekilde yapıyor o sana kalmış bir şey
  6. A

2.el ekran kartı onerisi

Test yaptırmak allahın emri zaten sonuçları görmeden alma. Dereceler genel olarak 70 derece ve altı iyi sayılıyor 70 derceenin üstü de eh işte şeklinde. 80 derece ve üstünde değerleri varsa aman diyim uzak dur elinde kalır. Fan devri de önemli %50-60 arası fan devri okeydir
  7. A

2.el ekran kartı onerisi

ANlayamazsın onu anca furmark testi yapıp ısı değerlerine bakabilirsin ya da içinij açılıp açılmadığına bakabilirsin
  8. A

Çözüldü✓ Bilgisayarda Bluetooth Simgesi Gözükmüyor.

bluetooth yok o yüzden açamıyorsunuz
  9. A

🔥İndirim FİYAT DÜŞTÜ ! EASYSMX X15 GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 779 TL

Çok tatlı duruyor siyahı da ayrı güzel duruyormuş onu fark ettim birisi fotoğrafını atmış. Senden rica etsem rgbleri açıkken de bi fotoğrafını atabilir misin?
  10. A

Çözüldü✓ Bilgisayarda Bluetooth Simgesi Gözükmüyor.

bilgisayarında bluetooth var mı?
  11. A

Sennheiser momentum 4 kafa üstü kulaklık 12.000tl

Tek temennim o. Umarım üzmezler
  12. A

Denemediğim şey kalmadı her seferinde aynı sorun oldu. Elimden artık bir şey gelmediği için garantiye gönderdim dönüş bekliyorum Bircom'dan
  13. A

Her ne yaptıysam düzeltemedim bağlandıktan 2 dakika sonra sol kulaktan anında white noise geliyor dayanamadım garantiye gönderdim. Günü kurtaracak bi ayar da yok artık, rüzgar sesi önleyicisini maksimuma getiriyordum düzeliyordu bir şekilde ama artık o da işe yaramaz oldu
  14. A

Bu kulaklığı aldığıma pişman oldum. Kronik sorunlu bir kulaklık. Belli bir kullanım süresinden sonra white noise sorunu oluşuyoe bilginiz olsun. Araştırmadan sennheiser almayın, evet aşırı güzel sesi var aşırı rahat çok iyi bir kulaklık ama kronik sorunlu işte...
  15. A

Yardım VDSL altyapı 100MBPS aşırı yükleme sorunu.

Kısmen doğru bizim bina maksimum 75 mbps destekliyor benim paketim 100 mbps ve ilk zamanlarda kopmalar yaşanıyordu. Paketi 75 olarak değiştirince sorun düzeldi
  16. A

AULA F75 IŞIK MODU DEĞİŞMİYOR

Klavyeyi windows moduna al fn + w ile daha sonrasında knob ışıkların parlaklığını kontrol ediyorsa knoba 3 saniye kadar basılı tut ses kontrol moduna geçsin. Daha sonrasında tekrar dene
  17. A

🔥İndirim Sony Playstation 5 Pro 39K (İthalatcı Garantili )

Öyle ne yazık ki. 10 yıldır ağlanacak haldeyiz ama elden bir şey gelmiyor maalesef. Alım gücünün tadına bakmak nasip olur umarım
  18. A

Samsung A25 mi yoksa poco x6 promu

babamda şu an poco x3 var annemde de f3 vardı iğrençti. x6 performanslı olabilir ama arayüz vs bana göre kullanışsız. samsung arayüzünü kesinlikle tercih ederim ikisinin arasında. eğer xiaomi poco tarzı olsa sorun olmaz diyorsan nothing phone tercih edebilirsin poco yerine. arada indirime...
  19. A

Samsung A25 mi yoksa poco x6 promu

Poco falan almak gibi bir hata yapma telefonun her yeri reklam, dosya yoneticisine giriyorum reklam, tarayicisini aciyorum reklam. Kapatiyorum yine geliyor asiri igrenc bir sey
Top Bottom